Şimdi Ara

Ana sigorta yukarı kalkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evi yeni aldık daha ilk biz taşınacağız. Elektrikçiler gelip gitti aşağıdaki ana şalterden devamlı kapatıp gidiyorlardı. Neyse bugün eve gittiğimizde ana şalteri kaldırmaya çalıştım çat diye bir ses geliyor sonra kendi kendine aşağı düşüyor. Üstteki sigortaların hepsi açık sorun yoktu bugün gittiğimizde gördük. Sigorta siemens marka. Yarın elektrikçi gelecek ama siz ne düşünüyorsunuz? Daha evde hiçbir elektrikli eşya bağlı değil. Yeni bir evde böyle bir sorun yaşamak can sıkıcı. O yüzden birazda merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspez -- 17 Mayıs 2013; 0:48:45 >

• Ev yeni. Çok anlamıyorum ama yanında test butonu var üste de sayaç bilgileri yazıyor harcanan elektrik gibi. Tek şalter var. O da yukarı çıkmıyor. Bir de ev elektrik açtırılmışta sadece lambalar kullanılmış. Umarım büyük bir sorun yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspez -- 17 Mayıs 2013; 2:06:05 >
  • Yanında test butonu var dediğinize göre kaçak akım koruma rölesi. Henüz hiçbir cihaz takılı değilse tesisatta nötr-toprak çakışması var gibi görünüyor. Tesisatı yapan firmaya durumu bildirin gelip baksınlar. İşin içinden çıkamazlarsa bu röleyi iptal etmek isteyebilirler, buna izin vermeyin. Yaptık daha atmıyor dediklerinde test butonuna basın, atıyorsa bağlı demektir. Atmazsa iptal etmişlerdir.
  • 1-kaçak rolesi varsa kısa devre vardır.
    2-Fazla amper çekiyorsundur.
    3-Isınmıştır 30dk bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Webperfect

1-kaçak rolesi varsa kısa devre vardır.
    2-Fazla amper çekiyorsundur.
    3-Isınmıştır 30dk bekle.

1. Olabilir.
    2. Adam eşya bağlamamış, ilk taşınan o. Imkansız.
    3. Adam hiç açamıyor.

Hocam birazdan yeni konu acıcam gelmeni bekliyorum ha.
  • eğer evi toki'den aldıysan, taşeron firmanın hatasından kaynaklanabiliyor. çünkü tokievlerinde elektrik ve sıhhi tesisatlarıyla ilgili bir çok şikayet var. duyduğum kadarıyla taşeron firmalar genelde kalitesiz malzeme kullanıyorlar. arızayı gidermeden önce böyle bir şeyin olup olmadığını tespit ettirmen, senin yararınadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGORTA ARACI TAM YAPTIRMIYOR.
    7 yıl önce açıldı
    sigorta sürekli atıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.