Şimdi Ara

Arduino ve ISD1820

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, konuyu açmadan önce bir kaç gündür denemeler yapıyorum fakat başarılı olamadım.

Yapmaya çalıştığım şey, Arduino uno ve ISD1820 kullanarak bir ses kaydedici tasarlamak. Elimdeki malzemeler, arduino uno, ISD1820, SD Card Modul, anahtar ve hoperlor.

Anahtar açıldığında, 1 saniye bekledikten sonra, hoperlör'den 1 saniye uyarı sesi gelsin ve hemen arkasından kayda başlasın istiyorum. Anahtar kapatıldığında kayıt sonlandırılsın ve sd card modülüne bunu bir ses dosyası olarak kaydetsin. İşlemi her tekrarladığımda yeni ses dosyaları artacak şekilde isim alsın (örn: record000001.wav - record000002.wav vb). Çok fazla deneme yaptım. Son yaptığım denemede ses dosyası kaydedildi ama bozuk veya açılmıyor. Gözüme çarpan bir detay ise bütün dosyaların 49kb olması.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Fazla bilgim yok Chat GPT den yardım alıyorum aralıklarla. O da bayağı karıştırıyor işleri

• ISD1820 sesleri sadece kendi içerisine kaydedip çalabiliyor. Seçilen ses kalitesine göre bu süre 8sn ile 20sn arasında. SD kartlı ses kaydetme ve çalma işlemini ISD1820 ile yapamazsınız.

Arduino ve ISD1820
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.