Şimdi Ara

Aref Ghafouri - Yarı Final Yetenek Sizsiniz Türkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mcbozo

Evet arkadaşlar bu adam yine geldi, ilk geldiğinde adamın şifrelerini çözmüştük, yarın(pazar) bakalım neler yapacak

işte fragmanı

http://www.facebookvideoizleme.net/aref-ghafouri--yari-final-yetenek-sizsiniz-turkiye

arkadaşlar bu adam ilk geldiğinde burada konusu açılmış şifreleri çözülmüştü

işte o şifrelerin çözüldüğü video

http://www.facebookvideoizleme.net/aref-ghafourinin-sirri-cozuldu

şifreler ? kaç tanesini çözdünüz ? baktımda videoya hepsini çözmüşsünüz kardeşim tebrikler

• arkadaşlar şuan şoktayım izleyenler var mı bilmiyorum ama bu adam aşmış beyler
  • Hepsi ayarlanmış, Ali Taran ın saatini bilmesinden aklı sıra espri yaptı ama orada batırdı.
  • bide işin ilginç tarafı şu, yayın canlı değil, banttan yayınlamışlar ondan da şüphelendim.
  • evet gerçekten müthiş bi şovdu .Ancak insanların kiralanmış olma ihtimali hoşuma gitmiyor .Başka bir iluzyon olması olayı daha kaliteli kılabilir bence.Yarın videosu çıkınca dikkatle izleyip numaralı çözmeye çalışıcam hayırlısı Arefide tebrik ediorum çok başarılı bi iluzyonist
  • ilginçtir hemen işi paraya dökmüş adam 2-3 gün sonra gösterisi varmış bi yerde kısacası acun felan hepsi tezgah. Güzeldi ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbey10 -- 20 Şubat 2011; 23:47:31 >
  • Dikkat ettiyseniz acunun ağzından bir cümle kaçtı aref sırlarını açıklarsa ben rezil olurum.sonra ucuz gülüşmeler konu kapandı.arkadaki kız ayarlamaydı bence.zaten ben acun ulucalınn bütün programlarında bariz açıklar yakaladığım için samimi bulmuyorum.ama bu piyasanın aptal pazarı olduğunu düşünürsek acun da zeki ola biliyor
  • acunun hareketleri hiç doğal değil. adamı halka pazarlıyor herhangi bi kazancı var gibi. yok ayakta alkışlamalar yok ilahmış gibi davranmalar vs
  • Okulu elden geçiriyodur bu şimdi. Yösle girmiş zaten çakal.
  • Mesajım dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Okulu elden geçiriyodur bu şimdi. Yösle girmiş zaten çakal.

+999999
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.