Şimdi Ara

Aref Ghafouri - Yarı Final Yetenek Sizsiniz Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu adam yine geldi, ilk geldiğinde adamın şifrelerini çözmüştük, yarın(pazar) bakalım neler yapacak

işte fragmanı

http://www.facebookvideoizleme.net/aref-ghafouri--yari-final-yetenek-sizsiniz-turkiye

arkadaşlar bu adam ilk geldiğinde burada konusu açılmış şifreleri çözülmüştü

işte o şifrelerin çözüldüğü video

http://www.facebookvideoizleme.net/aref-ghafourinin-sirri-cozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbozo -- 20 Şubat 2011; 0:31:16 >

• Adamın çok güzel reklamını yaptılar.. Yarışmanın sonucu belli demiyorum ama büyük derecede etkiler. Hani bu acun ayrımcılık yapmıyordu niye sadece onun üzerine reklam çekiyor diğer reklamda ise toplu gösteriliyor sadece bunun ki tek çekilmiş bi reklam..
  • hiç sevmedim ben o adamı...

kayırma var gibi sanki
  • Adam kağıt numarası, kaşık numarası, kart numarası bide videodaki numarayı yaptı. Bi tanesini çözmüşsünüz şifrelerini çözdük diyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 20 Şubat 2011; 0:57:00 >
  •  Aref Ghafouri - Yarı Final Yetenek Sizsiniz Türkiye

Aref Ghafouri - Yarı Final Yetenek Sizsiniz Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Adam kağıt numarası, kaşık numarası, kart numarası bide videodaki numarayı yaptı. Bi tanesini çözmüşsünüz şifrelerini çözdük diyosunuz.

merak etme bütün numaraları yapıldığı gün ekşisözlükte ve forumlarda çözüldü hatta videoları bile koyuldu aynı yapılan numaraların nasıl yapıldığına dair

sihirbazlık ta ele ayağa düştü yaw :)
  • ya o değilde bence bu adamla acun anlaşmışlar. acundan herşey beklenir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o bülent ersoy un , nihat doğanın taklidini yapandada iş var
  • Büyük ihtimal bu senenin kazananı.
    Çok saçma oldu.Anlamadım acun niye böyle birşey yaptı.
  • Diğer numaralarının çözüldüğü konunun linki var mı?
  • elemeler bitti mi ki ya ne çabuk yarıfinal oldu
  • Abi bu adamın numaralarını neden bu kadar çözmek istiyo bu millet anlamıyorum. Bu zamana kadar yetenek sizsinize çıkan hiçbir ilizyonistin numaralarını ortaya çıkarmak için bütün ülke seferber olmamıştı. Yok yani adamı gerçekten büyücü mü zannediyorsunuz da numaralarını ortaya çıkarmaya çalışıyosunuz? Adam bi çıktı yarışmaya ertesi gün yok facebookta Aref Ghafourinin sırrı yok bilmemneleri dünyalarca paylaşım yapıldı. Abi bu adama karşı bütün ülkenin topluca kasıtı mı var da ben anlamadım. Diğer ilizyonistlerden de ne farkı var bunu da anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Diğer numaralarının çözüldüğü konunun linki var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_45830420/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45830420

Az sonra ana konu yapacağım bitmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: !LLéqaL

Abi bu adamın numaralarını neden bu kadar çözmek istiyo bu millet anlamıyorum. Bu zamana kadar yetenek sizsinize çıkan hiçbir ilizyonistin numaralarını ortaya çıkarmak için bütün ülke seferber olmamıştı. Yok yani adamı gerçekten büyücü mü zannediyorsunuz da numaralarını ortaya çıkarmaya çalışıyosunuz? Adam bi çıktı yarışmaya ertesi gün yok facebookta Aref Ghafourinin sırrı yok bilmemneleri dünyalarca paylaşım yapıldı. Abi bu adama karşı bütün ülkenin topluca kasıtı mı var da ben anlamadım. Diğer ilizyonistlerden de ne farkı var bunu da anlayamadım

3 jüri ve oradaki seyirciler o kadar abarttı ki ilah mış gibi davranınca, doğal olarak millette kendine vazife çıkardı.
  • ya bizim millet cem yılmazın dediği kadar var.arkadaş adı üstüne illuzyon numarayı çözücem diye kafa patlatılırmı?seyret eğlen işte...o gösteri onun için seni nasıl yapıyo diye strese sokmak için diil.hey allam ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 20 Şubat 2011; 3:23:19 >
  • Benim işim gücüm yok bu herifin yaptıklarını merak edip çözmeye çalışıyorum ancak !LLéqaL ve muskeder Arkadaşlarımız çok güzel açıklamışlar bence
  • Önemli olan sahnede icraatını gerçekleştiriken seyircileri etkilemesidir, olay olup bittikten sonra her türlü gösteriye karşı bir şeyler söylenebilir. Demek istediğimi şu videoyu izleyin daha iyi anlayacaksınız.

http://www.timsah.com/David-Copperfield-Cem-Yilmaz/ZrMQrPpOcnA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 20 Şubat 2011; 3:41:18 >
  • david copperfield havada ucar.bizim halk der ki kesin ip vardir aroune qone cem yilmaz cok guzel aciklamisti harbiden.demisti ki lan o adam gercekten ucsa peygamberligini ilan ederdi sizinki de o mevzu
  • beyler yalnız bu işi hobi olarak denemiş birisi olarak söylüyorum bu çok basit bir numara olmasına rağmen ilüzyonistlik genel anlamda çok çalışılması ve pratik yapılması gereken bir iştir orda kağıdı değiştirdi diyosunuzda önemli olan bunu normal göstermek zaten. Nasıl tiyatrocular bi oyundan önce defalarca prova yapıyosa sonra çıkıp bir sahnede süper performans gösterdi diye alkışlıyoruz nasıl futbolcular serbest vuruş çalışıp çalışıp maçta serbest vuruştan bir gol atınca ayakta alkışlıyoruz buda ona benziyor.emeğine saygı göstermek lazım. Sonuçta insanları hayrete düşürmek için yapılıyor bu iş ve amacına da ulaşmış çocuk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.