Şimdi Ara

AREL ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Turkish Businessman

quote:

Orijinalden alıntı: monarch25

Yol yakınken yeniden hazırlan derim eğitimi hakkından hiç olumlu bir şey yok

Bilip bilmeden konuşmak ne kadar kolay.Gidip gördünmü ? Hayır.Duyumlarla konuşma burda.

Bilgisayar mühendisliğinin akademik kadrosunda bırak prof.u, doçent bile yok bilmem anlatabildim
    Diğer bölümlerinde durum aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende radyo televizyon kazandım ama özel okul diye neden böyle küçümsemek anlamıyorum. herkes devleti mi tutturmak zorunda ? her okulun iyi kötü yanları vardır ama bunun öğrenciye göre değişeceğini herkes bilir. lütfen bunca sınavın tercihin sonucun stresini çekipde bir şekilde biryere yerleşebilen arkadaşlara saygı gösterin.
  • Arkadaslar ben arel uni 2013 mimarlik mezunuyum okulun ilk gunku sikintilarini cok iyi bilirim oyle milletle dalga gecerek ozel uni kotuleyen arkadasima allah yardim etsin ki bu konuda ciddi sikintilari var ben mimarlik konusunda bahsetmek isterim okulun en iyi bolumu ve egitim konusunda cok iyiydi. Bizim butun derslerimize kariyeri cok yuksek proflar girdi ve tecrubelerini bizimle paylastilar. Arkadaslik konusu okulda cok iyi ortamlarda oyle siyasi gorus konusulmaz ancak bu okulun bazi sikintilari var ulasim ve kalabalik .oyle rahat gecmek kolay degil biz 77 kisi basladik mimarliga ve 35 kisi mezun olduk birakanlar ve gecis yapanlar oldu.gozunuzu korkutmak istemem devamsizlik cok onemli birakmaya calisiyorlar.biraz karisik yazdim ama ins anlasilir olmustur her konuda yardimci olurum forumdaslara kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puansız hangı bolumu alıyor acaba bılen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jesus Christ!

Puansız hangı bolumu alıyor acaba bılen var mı ?

Boş kalan bölümler puansız sayılır burdan bakıp boş kalan istediğn üniversiteyi yazabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.