Beyler Arenada 1 adam kesince başına 10 k geliyor ama clan başkanlarını kesince 50 k geliyor para toplamak için iyi bir fırsat hadi herkes arenaya.. bende şuan 2 m oldu ordan
HACKLENMESEM NE GUZEL PARA KASARDIM.LR MAGE BANA COK UYDU.MAGEIMI O KADAR IYI KULLANIYORDUM KI NE BP'LER NE 60+ WARİORLAR YATIRDIM 57 LVL'DA (SADECE 57 KAGIDIM VARDI)
quote:
Orjinalden alıntı: ok919_X
Beyler Arenada 1 adam kesince başına 10 k geliyor ama clan başkanlarını kesince 50 k geliyor para toplamak için iyi bir fırsat hadi herkes arenaya.. bende şuan 2 m oldu ordan
kestiğin adamın üzerindeki paradanmı geliyor yoksa havadanmı ?
Havadan geliyor.
olunce ne gıdıyor.
belese bız keselım bırbırımızı o zmn
Galiba saVaş olunca arenadan geliyor para savaş bitti para bitti hay böyle işin....
ama birşeyi unutuyorsunuz eğer -55 iseniz biraz zor kasarsınız. Çünkü birçok +60lar da arenaya geliyor.
ya yeterkı ole bıse olsun cunku cıvcıv lerde ara sıra gelıo eylence oluo
quote:
Orjinalden alıntı: ok919_X
ulan imzandan utan be lvl 62 lik adam bunu daha yeni öğreniyo ehuehuehu 15dk da 1m yaptığımı bilirim arenada
Havadan geliyor abysden ve goblinden sonra en kolay para kasma yeri ama lwlin ii se
Bazende 60+ derken baya iyi adamlar gelio gıcık oluyorum
Ya bos zamanlarda arenaya takılırım ama para geldigini gormedim :S acaba bende mi bi bozukluk var :P
en iyisi bir civciv açıp arenada gizli gizli kesmek
quote:
Orjinalden alıntı: NuM
eetama belli bi zamanda kesnice gelior galiba para cunku bana daha geldigini hatırlamıyoruM_?
ehehe
en garip kalanı ben olurum ha kimseyi kesemembuff cının adam kestiği nerde görülmüş demi
quote:
Orjinalden alıntı: UruKai
quote:
Orjinalden alıntı: NuM
eetama belli bi zamanda kesnice gelior galiba para cunku bana daha geldigini hatırlamıyoruM_?
Para savaş zamanı arenaya gidersen gelir. Ama sadece savaşın olduğu server'da olur bu.Yani b1'de savaş varsa b2'de arenaye gidersen para gelmez.