Şimdi Ara

Arena Bilgisayar Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arena bilgisayarın hangi firmaların distribütörü olduğunu, ağırlıklı olarak hangi alan faaliyet gösterdiğini ve varsa yaptığı "özel" işlemlerin ne olduğunu bilen birisi varsa açıklayabilir mi?

Benim için biraz önemli bir konu bilgisi olan varsa rica ediyorum. Teşekkürler,

• bilgi sahbi olan yok mu?
  • bende merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

bende merak ediyorum.

arena dell distribütörü. ayrıca bilgisayar teknik servis hizmeti veriyorlar sanırım. onun dışında bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.Gamer

Merhaba,

Arena bilgisayarın hangi firmaların distribütörü olduğunu, ağırlıklı olarak hangi alan faaliyet gösterdiğini ve varsa yaptığı "özel" işlemlerin ne olduğunu bilen birisi varsa açıklayabilir mi?

Benim için biraz önemli bir konu bilgisi olan varsa rica ediyorum. Teşekkürler,

Arena Bilgisayar ve yazıcı aratoptancısı. bişeyin distiribitörü değil. mesela abc bilgisayar firması bir yere ( kamu-özel farketmez ) satış yapacak örneğin hp marka pc satacak. arenayı arıyor şu kadar adet hp şu marka şu yer için pc fiyatı istiyorum, registerasyonu bize açtırır mısınız diyor, Arena HP ye abc firması adına özel fiyat alıyor, diğer firmalara normal liste fiyatı verilirken registerasyon açılan firmaya özel fiyat veriliyor. aynı şekilde herhangi bir marka yazıcı ram toner vs vs bunların da aratoptancılığını yapıyor. yani aracı.. ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FC 24 PC Sağlam Hesap
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.