Şimdi Ara

Arena'da çalan gol sonrası müzik. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
8.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Katılıyorum kötü. Ama 15 yıldır falan bu müzik var heralde.

2. En önemli kısmı ya şarkının kötülüğünü geçtim, farz edelim ki çok güzel. Gol olduktan sonra yemin ediyorum 3 sn sonra şarkıyı giriyorlar. Daha seyirci goool diye bağramadan sevinci ağzına tıkıyorlar. Ellerin havada seviniyorsun, pat şarkıyı giriyorlar atkıyı alim sallıyacam lay lay çekecem derken bir şey bir karambol gol mü oldu noldu anlamıyorum. Sevinci yaşayamadan sokuyorlar şarkıyı.
  • Ayrıca @burakko9 arkadaşın koyduğu müzik şuan best. Dortmund bu müziği kullanıyor.
    TR de bunu çalan ilk kulup olsak güzel olur. Gerçekten GS'nin ki baydı artık. Gol sevinci mi yaşıyorum üzüntü mü belli değil.
  • I will survive gayet güzel bence ama gangnam style calıyodu bi ara şimdi gentleman çalsa
  • Bu sarkinin anisi var, Uefa kupasini kaldirirken calmisti bu sarki o gunden beri her gol sonrasi caliyoruz. Hem guzel hemde bizim icin cok ozel bi sarki 13 14 yildir kullaniyoruz, diger takimlar bir cok muzik degistirdi fakat en guzeli bizimki acik ve net!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana geçmişi ve Ali Sami Yen stadını hatırlatan yegane şeylerden biri. Kesinlikle ve kesinlikle değişmesine gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

fena değil bence de ben şuna hasta olmuştum

Go west şarkısını çırpmışlar

• İlk video izlerken bile tüylerim diken diken oldu arkadaş ...hele o atmosferdeki etkisi çok ayrı ve onun oyuncular üstündeki etkisi bence çok daha ayrı mevzu :)
  • şu müziği sokakta,radyoda veya başka bi platformda ne zaman duysam,istemsizce ellerimi kaldırıp "Galatasarayımızııın 2. golüü" diye bağırır ardırdan futbolcu ismi söylerim,yıl isterseniz 2050 olsun yine bu çalsın

• Arena'da müzikleri çalan yetkili olsam çalacağım müzik.
  • çok ciddi söylüyorum bu müziği beğenmeyen adam gitsin kafasına sıksın. bu nasıl bir zevksizliktir ki şu efsaneyi beğenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

1. Katılıyorum kötü. Ama 15 yıldır falan bu müzik var heralde.

2. En önemli kısmı ya şarkının kötülüğünü geçtim, farz edelim ki çok güzel. Gol olduktan sonra yemin ediyorum 3 sn sonra şarkıyı giriyorlar. Daha seyirci goool diye bağramadan sevinci ağzına tıkıyorlar. Ellerin havada seviniyorsun, pat şarkıyı giriyorlar atkıyı alim sallıyacam lay lay çekecem derken bir şey bir karambol gol mü oldu noldu anlamıyorum. Sevinci yaşayamadan sokuyorlar şarkıyı.

Bir insan evladı çıkmış beni anlayan. Saol usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

çok ciddi söylüyorum bu müziği beğenmeyen adam gitsin kafasına sıksın. bu nasıl bir zevksizliktir ki şu efsaneyi beğenmez

Kardeşim iyi güzelde efsane diye de hiç mi değişim olmasın ? Ben 11 yaşındaydım bu şarkı çalıyordu 27 yaşıma geldim hala aynı şarkı çalıyor.

Bir kulubün oyuncuları değişiyor, teknik adamı değişiyor, yönetimi değişiyor, forması değişiyor, stadı bile değişiyorken bir müziği mi değişmesi sıkıntı oluyor anlamadım. Biraz açık olun yahu
  • Bu şarkıyı beğenmemek ne biliyim,nasıl olur abi nasıl beğenemezsin?

• ajda da çok sever bunu :)

o değilde "the best" e hastayım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

Arena'da müzikleri çalan yetkili olsam çalacağım müzik.

kazandığımız maçlardan sonra çalacaksın bunu

• Koyduğun 2 videoda ki müzikde aynı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

çok ciddi söylüyorum bu müziği beğenmeyen adam gitsin kafasına sıksın. bu nasıl bir zevksizliktir ki şu efsaneyi beğenmez

Ben de en az senin kadar ciddiyim. eğerki bir insan bir müziği sevmiyor diye ona kafana sık diyeceksen ben sen de ne aile bırakırım ne sülale bırakırım. sövme babında değil yanlış anlama
  • Bu müziği beğenmeyenidi gördüm ya oha yani, ben bir beşiktaşlı olduğun halde bu müziği duyunca tüylerim diken diken oluyor ve aşırı gaza gecitirici bir müzik. Bu müziği beğenmeyen kişi ancak GS'nin uefa kupasını aldığı zamanları filan görmeyen biridir.
  • Her golden sonra taraftarın "Lay lay lay lay... Hey ! Hey ! Hey!" diye bağırması gelenek oldu.Ayrıca çirkin diyebilirsin beğenmedim diyebilirsin fakat uyutucu diyemezsınGayet hareketli bir parça.Taraftar avazı çıktığı kadar hey hey diye bağırıyor.Şimdi başka şarkı çalsa taraftarın uyum sağlaması falan filan gerek yok.

Bence harika oluyor bu şarkı sayesinde golden sonraki atmosfer.
  • Maça başlarken

http://www.youtube.com/watch?v=XYKUeZQbMF0

Maçın bitiş düdüğüyle

Gol müziği bence güzel, her müzik taraftarın eşlik edeceği türden olmuyor. Ama illa ki değişsin istiyorsan daha slowu var, o da güzel olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.