Radyo Fenomen Fransızca Şarkı
Herkese merhabalar. Geçtiğimiz günlerde fenomen radyoda bir fransızca şarkı çaldı ve çok hoşuma gitti. Ancak internette aramama rağmen bulamadım :/ yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim :) konunun ucu açık farkındayım lakin son zamanlarda çalan fransızca şarkılardan sanırım. Yine de bu şekilde aratmama rağmen bulamadım
İphone 11 mi Xiaomi 10T Pro mu ?
Herkese merhaba. 4 yıldır kullandığım Xiaomi telefonum artık miadını dodurmak üzere. Bu sebeple yeni telefon alma arifesindeyim. Bu zamana kadar hep android kullandığım için yine android sistemli telefonlara bakıyordum. ancak etrafımdaki bazı arkadaşlarımın baskısıyla iphone'lara da bakmaya başladım :) sonucunda 2 seçenek var karşımda. Iphone 11 ve Xiaomi 10T pro.
Şimdi bu konuyu neden buraya açtın diyenler olacaktır mutlaka. Şöyle cevap vereyim; bu vakte kadar hep android kulladığım için İos sistemine geçiş yaparsam adaptasyon sıkıntısını çok yaşar mıyım bunu merak ediyorum. bir de yukarıda bahsettiğim iki cihazdan hangisini almalıyım? veya neden 1500 TL civarı fazla verip Iphone 11 almalıyım ? Lütfen cevap verirken dalga geçmeyin zira Iphone ve ios konusunda cahilliğim var, ancak bir şey anlatırken de afedersiniz "aptala anlatır gibi" anlatmanızı istiyorum :)
Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler
Sony 55XH9096 ? Philips PUS9435 ?
|
Xiaomi A1 ses problemi
|
Ankara-Antalya arası hangi güzergah ?
|
Bayanlar neden temizliği sevmez ???
|
Kapı donma problemi
|
Feghouli
|
İstanbul içi ulaşım hakkında
ihanet
|
İlgi Alanları: Basketbol-Fotoğraf-Futbol
Structural Engineer |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 911
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.040 (Bu ay: 156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 325 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor