Şimdi Ara

Arena da Mage ve Rogue Nasıl Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mage arkadaşımla arena takımı kuracağız fakat mage ve rogue arenada nasıl etkili olur yada olur mu? fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.

• tabiki olur hatta 2v2 gibi bitmeyen healerlı maçları düşününce en iyi setuplardan biri. yapacağınız olay kabaca birini focuslayıp üzerinde ccleri paylaşmak diğerini nukelamak. eğer iyi koordine olursanız, cc sırasını düzgün bir şekilde ve sırayla yapabilirseniz smokebomb içinden çoğu oyuncu sağ çıkamaz. hem maçlar kısa sürer hem de gayet yüksek ratinglere çıkabilirsiniz.
  • Artık eskisinden daha zor yuksek rating yapmak bu setup la, çünkü o kadar çok rogue-mage çıktı ki. Ama hala en iyi setuplardan birisidir, kolay kolay ölmezsin ve çok damage yaparsin. Ikisinde de cc sayısı çok fazla, sap,blind,smoke bomb,poly,ring of frost gibi skillerle kesemezseniz ayıp zaten. Ama rogue shadow priest de çok iyi. Şu an partnerim spri ve gercekten iyi setup
  • Güzel bir setup, biriniz inmezseniz karşı takımdan birini öldürene kadar kazanırsınız büyük ihtimalle.
    Rogue - SP de healerlı setuplara karşı nasıl oluyor Gonzalez?
  • rogue mage çok güzel setup fakat oynamayı bilirlerse
  • setup gayet iyi.
    konu dışı oldu ama, resto druid arenada nasıl? cata itibariyle kötüydü ama 4.3 patch'indeki durumlarını bilmiyorum.
  • Ben cok memnunum acikcasi ikimizde cok saglam vuruyoruz ve cok zor yatiyoruz, healerlara karsi da bir suru cc var zaten. Sapx2, fear, blind, smoke bomb, silence, horror.. paladin bubble acinca mass dispel..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Asas İçin ROL mu - LEGO mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

Ben cok memnunum acikcasi ikimizde cok saglam vuruyoruz ve cok zor yatiyoruz, healerlara karsi da bir suru cc var zaten. Sapx2, fear, blind, smoke bomb, silence, horror.. paladin bubble acinca mass dispel..

Ben de bir SP ile oynadım da bir süre, bu resto shaman lar çok sıkıntılı ya adamlar ölmek bilmiyor. Resto shaman + DK lara karşı nasıl oynuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

Ben cok memnunum acikcasi ikimizde cok saglam vuruyoruz ve cok zor yatiyoruz, healerlara karsi da bir suru cc var zaten. Sapx2, fear, blind, smoke bomb, silence, horror.. paladin bubble acinca mass dispel..

Ben de bir SP ile oynadım da bir süre, bu resto shaman lar çok sıkıntılı ya adamlar ölmek bilmiyor. Resto shaman + DK lara karşı nasıl oynuyorsunuz?

Healer kesmek o kadar zor olmuyo aslinda ama dk surekli oyaliyo birini. O yuzden shamana. Saglam cc atip dk yi olduruyoruz. Smoke bomb atinca caresiz kaliyolar zaten...
  • Arkadaşların da dediği gibi iyi oynanırsa güzel bir takım. Tecrübe ve sıkı bir iletişim gerektiriyor. Sevdiğim, kullandığım bir setup.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.