Şimdi Ara

Arena Rehberi (S.S.S) & Tier List (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
5.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Warlock abyssal enforcer ve blastcrystaldan sonra akip gidiyor. 3 tane 12 win aldim ki cok sik arena yapmiyorum. Bence tier 1 resmen. Rogue da tempo kartlariyla hep on planda. Onunla da 12 win geldi. Ama warriorla msgden sonra 8i gecemedim. Simdi bi warlock daha var 2-0 oynayayim bakalim yazacam

• bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama akşam saatlerine doğru daha kolay oluyor rakipler sanki geceye göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Warlock abyssal enforcer ve blastcrystaldan sonra akip gidiyor. 3 tane 12 win aldim ki cok sik arena yapmiyorum. Bence tier 1 resmen. Rogue da tempo kartlariyla hep on planda. Onunla da 12 win geldi. Ama warriorla msgden sonra 8i gecemedim. Simdi bi warlock daha var 2-0 oynayayim bakalim yazacam

Yalan olduk 7-3 .dddddd

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    parayı geri almışsın işte girmemiş gibi davran

• swampx S kullanıcısına yanıt
    Kimse görmedi

• swampx S kullanıcısına yanıt
    Evet bunu bende fark ettim. Sabah yada öğle den sonra gelen rakipler ile gece gelen rakipler arasında çok büyük fark var.
  • Yeni gelen expansion ile arenanın flamestrike ve abyssal enforcer verme ihtimali düşürülecekmiş, wild kartlar artık arenada olmayacakmış.

Ayrıca arenanın river crocodile ve bloodfeen raptor gibi klasik neutralleri verme ihtimalli azaltılırken spell ve rare, epic, legendary kartlar verme ihtimali de artırılmış.

Son olarak da eğer seçtiğiniz kartın altını sizde var ise arenada kullanacağınız kart da altın olacakmış. Hayırlı olsun arkadaşlar.

• Ben çok hatırlarım mage seçip de spellsiz oynadığımı Wild kartların tamamını arena dan çıkarmak biraz garip geldi bana en olmadı standart ve wild arena yapsalarmış Arena da golden kart kullanmak güzel olur
  • Ezik oyuncular için arena deck yardımı yapan bildiğiniz siteler var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heartharena
    Uygulamasını da indirebilirsin krippte kullanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 15 Mart 2017; 13:6:38 >
  • antiretro kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler çok tatlı bi site. Priest seçtim yaptık beraber bi deck akşama deniycem, çok epic attı bide ragnarosum var. Şey diyo, push to tempo diyo. Ben bu oyun terimlerini bilmiyorum tempo oyun stili ne oluyor? Value için oynama diyor push to tempo and survive diyor. Şimdi herşeyi anladım push to tempoda takıldım cünkü bilmiyorum bi el atsan hacın control oyun stilini biliyorum öyle mi oynamalıyım

• http://hearthstone.gamepedia.com/Tempo

tempoya en iyi örnek t2 rakip 2/2 oynadı sen de coin si:7 oynarsan bu oyundaki en büyük tempo playlerden birisi olur. hem kartı temizleyip hem 3/3 oynamış oluyorsun.
  • Abi ya ne güzel 7 win aldım 3 loseu hep warlocklara verdim. Adamlar minnacık manada masayı donatıyor, minion koysam 2 spell atıyor temizliyor. Gıcık oldum ya, ama çok zevkliydi arena. 160gold, 1 pack 1 tanede kart aldım bidaha mı oynasam. Warlock görsem abanırım

• arena cok karısık 1 hafta içinde 11 win de aldım, 0-3 1-3 bitenlerde oldu. kazakuslar renolor havada ucusuyor. iyi deste yapan goturuyor hatta eziyor. epic - rare daha bol cıkıyor ama cogu gereksiz kart. yeni expansion ile işler duzene girer insallah.
  • Arenadan nefret ettim bu gün ben

Adam priest 1 manada nortshire cleric

2 manada 2-4 taunt hani şu dragon tuttugunda 1 atak kazanan

3 manada blackwing technician

4 manada 3-6 epic taunt dragon

5 manada blackwing corruptor atti concede bastim

• Sonrada arenadamıydım diye 4 defa kontrol ettim yani ben ranked oynarken dragon priest seçtiğimde böyle el gelmiyor adam bu işi arenada yaptı

• Triloggy T kullanıcısına yanıt
    kardesım kısmet... denk geliyor bızede.. alısıcaz...
  • Bi de obür hesabıma girdim az once 2 ay onceki arena duruyo wild kartları falan gidip gvg kartları atınca karşıdakilerin tepkisi çok komik oluyor ya

Igrenc bi deste diye oynamayip 0 win 2 lose ile bırakmıştım 7 win bitti son maçı da disconnect yuzunden kaybettim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.