Şimdi Ara

arena s4 geliş tarihi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wow forumlarında şöle birşeye rastladım ve bence dorluk payı var:
    http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=6762167047&sid=1
    yani arena turnuvası bitmeden s4 ü çıkarmazlar bencede...
    mantıklı gelior

• YUH daha gelmedi mi s4? 1 aydır uzağım wow'a işlerimden dolayı ama s4 gelmiştir diye tahmin ediyordum. Şunu farkettim ki wowsuz hayat daha yavaş akıyormuş. Wow oynuyor olsam 5 hafta su gibi akıp geçmişti farkına bile varmazdım...

Neyse geciksin biraz daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 29 Mayıs 2008; 0:08:08 >
  • abi bu season 4 ün geliş tarihi hakkaten artık kabak tadı verdi..kardeşim nedir sürpriz mi yapıcaksın açıkla işte şu tarihte season 4 çıkacak diye millet de ona göre kendini hazırlasın..tam şuanda Hall of legends deyim itemlar bana bakıyor ben itemlara acaba harcasam mı harcamasam mı gerçekten iğrenç bir durum..bitsin artık şu arena turnuvası mıdır nedir ya
  • blizzard ciddi ciddi zorluo milletin sabrını bakalım nereye varmaya çalışıo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W4rmUp -- 29 Mayıs 2008; 0:41:12 >
  • full se dreadweave tamamladım simdi felweave gidiyorum :D
  • sabirli olun bu kadar beklediniz biraz daha bekleyin
  • 75k honor kastım hepsini harcadım bidaha kastım 75e, acaba harcasammı bidaha ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden yılan hikayesi diye bir dizi vardı bu bizim s4lerde harbi harbi yılan hikayesine döndü....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.