Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Z Flip 6'nın Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung’un bugünkü Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtımını yaptığı yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 6'nın Türkiye fiyatı belli oldu ve kısa süre önce ön siparişe açıldı. Galaxy Z Flip 6 için ön sipariş dönemi 19 Temmuz'da sona erecek ve bu tarihten itibaren mağazalardaki yerlerini alacak. Peki Galaxy Z Flip 6 ne kadara mal olacak? İşte Türkiye satış fiyatı...

Galaxy Z Flip 6 fiyatı 💰

• Galaxy Z Flip 6 12GB+256 GB: 58.999 TL

• Galaxy Z Flip 6 12GB+512 GB: 62.999 TL

Samsung Galaxy Z Flip 6 Türkiye fiyatı resmi olarak 58,999 TL olarak açıklandı. Bu fiyat, yukarda da görebileceğiniz gibi telefonun 12GB RAM ve 256GB depolama sürümü için geçerli. Daha üst 12GB ve 512GB sürümün Türkiye fiyatı ise 62.999 TL olacak. Ayrıca ön sipariş veren kullanıcılar 1 yıllık Samsung Care+ ekran koruma sigortasına ücretsiz olarak sahip olabiliyor. Aynı zamanda Samsung, yüzüklü kılıf hediyesi de sunuyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Flip 6 tanıtıldı! Her açıdan daha güçlü

Kaynak:https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-z-flip6/buy/

• Eskiden merakla beklerdim ama artık beklemiyorum.

• Beklenen ozellikler yine konmamis.Motorola Razr 50 Ultra kagit uzerinde cok daha iyi duruyor.

• Bu paraya Honor veya Xiaomi'nin yana katlanır modellerini beklerim

Hepsiburada duy sesimizi

Çin'de çıkışlarıyla beraber hemen getir şu telefonları

• En son flip 3 kullanmıştım vasat ötesi bir cihazdı fişten çekip evin kapısına gelene kadar %2 şarjım gidiyodu sıfır cihaz olmasına rağmen baktım ki kronik sorunluymuş.

• En az 6 ay "yok" satarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 11 Temmuz 2024; 10:8:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.