|
Bildirim
ekranı olacağı söyleniyor.
|
Tamamen yanlış, en iyi sensörlerini koyuyolar. Problem Sony'nin kamera yazılımında tamamen, görüntü işlemini bi DSLR'mışcasına tamamen manuel yapıyor Sony. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Tamamen yanlış, en iyi sensörlerini koyuyolar. Problem Sony'nin kamera yazılımında tamamen, görüntü işlemini bi DSLR'mışcasına tamamen manuel yapıyor Sony. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben çektiğim fotoğrafa bakarım ben mi düzelteceğim yazılımı? piyasa nın en kötü çekim yapan cihazı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
sony tarafının şu saatten sonra kısa vadede pastadan pay alma dışında telefon konusunda büyük hedefleri yoktur diye düşünüyorum, o zaman kamera gibi, ses gibi, ortaya farkını koyabileceği, sony menşeili konsol ile fotoğraf makinesi ile tv ile bütünleşebilecek sağlam bir cihazla ben de buradayım demekten başka pek bir çaresi yok gibi artık, bütünlük seven insanları bu şekilde kendine döndürebilir bir nebze |
O konuda tamamen haklısınız hocam, point and shoot konusunda çok kötü durumda Sony. Sensörün kötü olduğu kısmı yanlıştı sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DsLite yardım -- 29 Nisan 2024; 17:20:46 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|