Şimdi Ara

ARENA-TR DAVETİYE ARIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arena davetiyesi alabilir miyim bende mümkünse?
  • arena davetiyem var ama ucuza gitmez
  • Banada gonderebilirmisiniz ugurbul@msn.com
  • Bana davetiye verebilirseniz paylasimin dibine vurabilirim:

ARENA-TR DAVETİYE ARIYORUM
  • Banada lazım arena-tr turktorrent ile takas edebilirim ? ayardimcimsn@hotmail.com
  • banada davetiye atarmısınız. teşekkürler...
  • darkmenist@hotmail.com adresine davetiye yollarsanız çok makbule geçer arkadaşlar.. bir el atın lütfen...

gerçekten ihtiyacım var şu sıralar..
  • film izlemeyi çok seviyorum.Torrent sitelerine baya düşkünüm. 24 saat kaynaktayım. Başka işim yok zaten nette. Bittürk davetiyem. Arena-tr davetiyesi istiyorurm. Karşılığında Bittürk davetiyesi verebilirim. hakancakirli@hotmail.com
  • Elimde Arena-tr davetiyesi var turktorrent davetiyesi ile takas edebilirim
  • banada arena-tr davetiyesi lazım yardımcı olursanız sevinirim fanatik-atilla@windowslive.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacos18 -- 28 Aralık 2011; 21:06:21 >
  • Paylaşımlarınızı Hep Takip Ediyorum.. Paylaşımlarınız Çok Güzel.Bu Tür Paylaşımların Devamını Bekliyoruz. Bu Tür Paylaşımlarınızın Olması Bizleri Güzel Bir Şekide Bilgilendirmektedir..
  • hayrına banada göderebilecek var mı ? özelden iletirim mail adresimi ??
  • Arena-TR davetiyem var. Başka bir tracker davetiyesi ile takas edebilirim.

Not: Davetiye bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 31 Aralık 2011; 17:45:34 >
  • banada davetiye yollarmısınız 24 saat bilgisayarım açık kaynak aracı olabilirim.
  • banada pm ile yollasanız?? turktorent ile değişebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wings35 -- 3 Ocak 2012; 0:41:26 >
  • Paramla Arena TR üyeliği aldım ve 3 tane davetiye kazandım kaliteli paylaşım site üyelikleri ile takas yapabilirim. Özel PM leri bekliyorum.
  • bana da davetiye gönderebilirmisiniz.mailim:handeozalp3489@hotmail.com
  • Yeni Torrentler harici diğer torrentlerin hızları ölüye yakın oluyor. Üyelik var ama tavsiye etmiyorum Türk bazında adam akıllı torrent sitesi yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Yeni Torrentler harici diğer torrentlerin hızları ölüye yakın oluyor. Üyelik var ama tavsiye etmiyorum Türk bazında adam akıllı torrent sitesi yok malesef

adam akıllı torrent sitesi davetiyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TalhaYlmaz

quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Yeni Torrentler harici diğer torrentlerin hızları ölüye yakın oluyor. Üyelik var ama tavsiye etmiyorum Türk bazında adam akıllı torrent sitesi yok malesef

adam akıllı torrent sitesi davetiyen var mı?

Çoğuna varda bende ortak olduğum için vermiyoruz kimseye üyeliği açık olan yabancı torrenteleri araştırın bence hemen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.