Şimdi Ara

Arenada Full Rogue Takım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tritone

quote:

Orijinalden alıntı: Ertungaa

ne saçma bir class bu rogueler yav,stundan çıkartmadan öldürüyor hangisine denk gelsem..Hayır Discp priest olmasam gam yemiycem ama..

disc rogu öldürebilecek bi adam çünkü dot-death bi de balona reflect vermişsen seni hiç bi rog kesemez anca kaybolur durur dalar yine kaybolur ölmek istemiosa..yalnız discte resse abanmış olman lazım...ilk başlarda ben de ölüyordum ama itemler pvp olmaya başlayıp ress arttıkça bi rog bana dalsın die bglerde bekler oldum

Absorb ve İmmune'si olan
    Bubble Açan Class'ları kesemiyor Rogueler kolay kolay
    Lock'lar Tamamda Prot Paladinler ve Tank Warriorlar zorluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serserie

Sezon 6nın başında arkadaşımla elimizde 143 dps silahlar(gear daha berbat) rog/rog 1900~ rate yaptık. Başta battlegroupun en iyi rog rog takımı olucaz diye gaza geldik ama alt char olunca işi cıvıttık. Gearımız mavili gear değil de full epic olsaydı çok rahat 2.2k+ yapılabilirdi. Build standart mutilate. Gear set gearı olmadığından combat deneyemedik. Setup çok zevkliydi oynaması bi okadar da stres yapabilirdi. Burstunuzun iyi olması gerekir. 27 hpli elinde kalkan olan warrioru 3 snde kestiğimiz oldu.İkimizde engineer(roket boots,eldiven vs) ikimizde de darkmoon card death vardı. Açılış yapılacağında sırayla yapılırdı hata şansınız yok pek fazla. main/off target şeklinde sap atardık. Sprinti acılısta kullanırdık. Stunlar çok önemli kimse kafasına göre stun kullanamaz. Paladin + x takımlar zor olur. Ama imkansız değil. Rdruid + x takımlar imkansıza yakın zor olur işi biliyosa. O zamanlar rogue/rogue 2600+ adamlar vardı.(Human)

S7 için diyebileceğim bu setup öldü. Aslında 2x dps setupları öldü. Blizzard healerları buffladıkça buffladı. s2-s3te rog/mage çok kullanılan bi setupken şimdi çok uyduruk bi setup.

öbür rogue da bendim bu arada

• öte yandan 2vs2 de cleave setupların matchmarking puanı muadil healer/dps setup a göre daha yüksek çıkar, aynı maçtan daha az puan kazanırsın.
    Aynı şekilde 3vs3 de 2 healer setupları daha kötü yüzde ile daha yüksek ratinglere çıkabilirler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.