Şimdi Ara

Arenada Full Rogue Takım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rogue oynuyorum ve yeni sezonda arenaya ağırlık vermek istiyorum. Ben ve bir kaç rogue arkadaşım 2vs2 , 3vs3 ve 5vs5'e Full Rogue girmek istiyoruz. Bu build'i daha önce deneyen oldumu ? Denediyseniz talenleriniz ve taktikleriniz nelerdi ?

Şimdiden teşekkürler.

• Ah su yeni genclik
  • Girin girin. Girin de görün ..
  • size 1 sefer yenilen takım bir daha asla yenilmez :)
  • tavsiye etmiyorum

benim takımım pala+rog tadından yenmez, karşımıza çok çıktı rogue ikilisi 15sn dayanamıyolar..

tabi olay iyi oyunculukta bitiyor. şu class bu class ı şu ikili bu ikiliyi alır diye bir kural yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-so -- 2 Eylül 2009; 4:27:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romood

tavsiye etmiyorum

benim takımım pala+rog tadından yenmez, karşımıza çok çıktı rogue ikilisi 15sn dayanamıyolar..

tabi olay iyi oyunculukta bitiyor. şu class bu class ı şu ikili bu ikiliyi alır diye bir kural yok

Teşekkürler Romood. Realm'ımda(Ahn'Qiraj) benzer bir rogue takımı var aslında kendileriyle sohbet ettim.Bir tek paladinlerin zorladığını söylediler.Tüm takım Combat Spec'li.
    2vs2'ye 2 Rogue giriyorlar fakat 3vs3'e 2 Rogue 1 Druid giriyorlar.5vs5 Full Rogue deneyeceklerdi fakat Sezon bitti :)
    3vs3 için 2 Rogue Paladin veya 2 Rogue Druid düşünüyoruz şimdilik.Yada Disc Priest'de olabilir.

Başka Rogue ile build fikri olanlar var mı ?
  • evet aslında iki iyi rogue çok iyi işler yapabilir. benimde tek zorlandığım class paladin, diyerleri pek zorlamıyor

paladinin balonu ( ölümsüzlük skill i ) tüm işi bitiren faktör..

girdiğinizde ikinizde bi adama dalıp hemen ortadan kaldırmanız gerekiyor, o sırada diyer kalan kişiyi sap+bilind felan oyalayıp rahatça bi maç alabilirsiniz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-so -- 2 Eylül 2009; 4:51:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet genel taktik o zaten seçilen hedefi brust dps ile aniden öldürmek.Killing Spree ile abartı damageler çıkabiliyor tek target'a hele bide stunda ise ve elinden kaçamıyorsa :D
  • 2v2 de her takım prot healer palayla oynadıgı için iş yapmaz.

iyi bir resto dru bulup 3v3 girin.
  • Sezon 6nın başında arkadaşımla elimizde 143 dps silahlar(gear daha berbat) rog/rog 1900~ rate yaptık. Başta battlegroupun en iyi rog rog takımı olucaz diye gaza geldik ama alt char olunca işi cıvıttık. Gearımız mavili gear değil de full epic olsaydı çok rahat 2.2k+ yapılabilirdi. Build standart mutilate. Gear set gearı olmadığından combat deneyemedik. Setup çok zevkliydi oynaması bi okadar da stres yapabilirdi. Burstunuzun iyi olması gerekir. 27 hpli elinde kalkan olan warrioru 3 snde kestiğimiz oldu.İkimizde engineer(roket boots,eldiven vs) ikimizde de darkmoon card death vardı. Açılış yapılacağında sırayla yapılırdı hata şansınız yok pek fazla. main/off target şeklinde sap atardık. Sprinti acılısta kullanırdık. Stunlar çok önemli kimse kafasına göre stun kullanamaz. Paladin + x takımlar zor olur. Ama imkansız değil. Rdruid + x takımlar imkansıza yakın zor olur işi biliyosa. O zamanlar rogue/rogue 2600+ adamlar vardı.(Human)

S7 için diyebileceğim bu setup öldü. Aslında 2x dps setupları öldü. Blizzard healerları buffladıkça buffladı. s2-s3te rog/mage çok kullanılan bi setupken şimdi çok uyduruk bi setup.

• ne saçma bir class bu rogueler yav,stundan çıkartmadan öldürüyor hangisine denk gelsem..Hayır Discp priest olmasam gam yemiycem ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertungaa

ne saçma bir class bu rogueler yav,stundan çıkartmadan öldürüyor hangisine denk gelsem..Hayır Discp priest olmasam gam yemiycem ama..

Pardon ama Rogue'un olayı stunlock'da adamı kesmek. Stunları da çıkaralım, ki zaten stealth dan çıkınca ''Dead man walking lol'' diyorlar resmen, stun da olmayınca adamları nasıl engelleyebileceğiz söyler misin? Zaten Kidney shotta kullanıyor çoğu kişi trinketları, openingi cheap shotla yapalım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Effect

quote:

ne saçma bir class bu rogueler yav,stundan çıkartmadan öldürüyor hangisine denk gelsem..Hayır Discp priest olmasam gam yemiycem ama..

Pardon ama Rogue'un olayı stunlock'da adamı kesmek. Stunları da çıkaralım, ki zaten stealth dan çıkınca ''Dead man walking lol'' diyorlar resmen, stun da olmayınca adamları nasıl engelleyebileceğiz söyler misin? Zaten Kidney shotta kullanıyor çoğu kişi trinketları, openingi cheap shotla yapalım bari.

İyi de arkadaşım,hiçbir hamle yapamadan stundan çıkmadan ölmekteyim..Dead man cant walk,because rogues do it from behind(stun)'' daha doğru bence.

• quote:

quote:

quote:

İyi de arkadaşım,hiçbir hamle yapamadan stundan çıkmadan ölmekteyim..Dead man cant walk,because rogues do it from behind(stun)'' daha doğru bence.

Mediallion of the Horde/Alliance - Removes all movement impairing effects and all effects which cause loss of control of your character. (2 Min Cooldown)

• quote:

quote:

quote:

Zaten tek özelliğimiz Stealth
    Stealth olmadan Düz MutiLate mi çalışalım Evis. mi atalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mediallion of the Horde/Alliance - Removes all movement impairing effects and all effects which cause loss of control of your character. (2 Min Cooldown)

Yok wintersgrap markı kasıp spell damagelisini aldım,sırf bu rogueler yüzünden ama para etmiyor.

• ben prot palayım bana işlemez rog falan
  • quote:

disc rogu öldürebilecek bi adam çünkü dot-death bi de balona reflect vermişsen seni hiç bi rog kesemez anca kaybolur durur dalar yine kaybolur ölmek istemiosa..yalnız discte resse abanmış olman lazım...ilk başlarda ben de ölüyordum ama itemler pvp olmaya başlayıp ress arttıkça bi rog bana dalsın die bglerde bekler oldum
  • 2VS2 DE 2 rog iş yapar
    ve her sezon iş yapmıştır,iyi oynarsanız zorlanmadan 2k+ üstü çıkarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romood

tavsiye etmiyorum

evet kesinlikle yok canım haklısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.