Bildirim
ARES ADREAMININ YENI GOZDESI...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ps mi yaptın okadar ap nasıl oluyo elindekiler +8claver deilmi fplik hpbile versen okadar ap fazla deilmi itemleri yazarmısn -
bumu lem aresin gözdesi eheheheh eziqqqqqqqqqqqqqqq -
+8 shard +8 md
+3 +1 kekurı rıngler +8 fp set vs vs -
bu senmisin şimdiden banlafı için özrü dilerim sen kimsin ben seni tanıyorum bu charı oynıyanları tanıyorum daha doğrusu -
bu charı daha once 2 kısı oynuyomus ben onlardan aldım 62 level asas verıp sırf adream ıcın
quote:
bumu lem aresin gözdesi eheheheh eziqqqqqqqqqqqqqqq
varsa adreamda teke tek de aldım dıyen cıksın -
quote:
Orjinalden alıntı: anls1907
ps mi yaptın okadar ap nasıl oluyo elindekiler +8claver deilmi fplik hpbile versen okadar ap fazla deilmi itemleri yazarmısn
1500 lük buff -
haklıısı iki kişi oynuyodu latif & deniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *mesut* -- 10 Eylül 2006; 12:11:48 > -
quote:
Orjinalden alıntı: *mesut*
haklıısı iki kişi oynuyodu latif & deniz
-
aferin cok manyak ama senin ardreamda işin ne büyük czdede iş yapar bu char -
gerçekten iş yapar ve yapıyoda belli
fp rogue olmak budur işte
benimde önceden aresdeki asasım fp rogueydi 1200 küsür atak vardı -
cok canlı oldu yıkan yok dd de var şükür :D -
iste karsınızda düpeci +3 kekuri ring he -
55 lwl warrior o adama tek ceksin ben Knighti bırakırım yanlız o asas warriora tek ceker -
Lvl 62 verip nu aldıysan vah haline 900 canı var zuhahahha ben ona bir thorn bir pillar atarım ölür la Zaten thornla 850 vuruyorum. pillar çeşni olsun diye
İsterssen kapışırız Ereno_Icer
LVL 59 paper mage
-
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahim2_005
eziiiiiiiiiiigggg canın o kada az ki 55 warrior seni tek geçerbide elinde shard var:D
arkadaslar atalarımızın bı lafı vardır bıldınızmı
kedı ulasamadıgı ete mundar der dıe ares adreamda benı 1vs1 de sımdıye kadar alan cıkarsa ben aldım derse sana vercem charı .... -
quote:
Orjinalden alıntı: erenika
Lvl 62 verip nu aldıysan vah haline 900 canı var zuhahahha ben ona bir thorn bir pillar atarım ölür la Zaten thornla 850 vuruyorum. pillar çeşni olsun diye
İsterssen kapışırız Ereno_Icer
LVL 59 paper mage
tosunum kekurı rıng +3 var bana max vuran mage 500 vuruyo gelde bı 850 vur baalım ezuk ama ben sana 200 ac lı rahat 1500 vurrum orası ayrı charına kapısıyosan a1 adreamdayım gel kapısak
-
Canı az mı bnim charın 1252 normal canı var.1vs1 de tek yattığım kişi şu ana kadar Paybacktime bu arada sen saat kaç araları oluosun ben seni hiç görmedim.Her türlü warriorla 1vs1 yaparım hala aynı görüşteyim sd olmadan warrior bir hiç.Benim ss dd+5 ama (Buyıng+7 Chitin DD)genede kolay kolay yatmam.
http://img167.imageshack.us/img167/6375/200692205017cm9.jpg
Yorumlarınızı bekliyorum.Bu adam tehlikeli gerçekten tehlikeli :D MAster açarsa o ap 1700 olur 71 lwl okçunun atağı 1850 yyuh başka bişi demiyorum ap konusunda
-
legal yollarla +3 kekuri rig 3 yıl felan ugrasmıssındır herhalde:D -
quote:
Orjinalden alıntı: LORDz
legal yollarla +3 kekuri rig 3 yıl felan ugrasmıssındır herhalde:D
millet +3 rol yapıyo siz +3 kekuri ici neler diyonuz
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X