Şimdi Ara

warrıor kac hp vermelı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cıdden su anda bılıorum ne dıcegınız ama sadece bu sorunun cevabını bılen konussun nolur baska hıc bısı solemeyın bana yok demeyın bılıorum cunku gereksız topıc dıcegınız nese sız soruya cevap verın sora sılınsın konu hemen hemde nolur

• yaa beyler nolur yaaa bı bılgı v verııııın acılk laızm dedım umrunuzda deıl ayıp oluo ama harbı moral yerlerde 87 hp verdım bısı bılmedıgımden fazla hp can yakmaz dedım ben defense kasıcam hp yuksek olsada olur dedım sdımdı yardım edın kac hp olmalıııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bı debaska bı soru okcu mu daha kolay kasar 60a warrıor mı kac lvl da hangısı daha ıyı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThxForNothin -- 20 Mayıs 2006; 16:51:40 >
  • 60 da shell giyeceksen 94 olmalı ama 60 olmadan önce 90 da bırak chitin giyersin
  • yaa ne chıtnın yaa 10 lvl adamdan bahsedıoruz burda ben sımdılık kac gıyınıyım 90 yeter ama tamam dımıı yanlıslıkla 90 hp verdım doru cıktı eee soru asas ıle warrıor kapısırsa hangısı hangı lvl da alır (aynı ıtmeler dıye varsayyanı ortalama olarak dusunun)
  • şöle ayarla kendin ben sana lvl lere göre verdim

30-39 arası 82
    39-58 arası 90
    59- 94
  • SANA KAÇ LAZIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet89

arkadaslar cıdden su anda bılıorum ne dıcegınız ama sadece bu sorunun cevabını bılen konussun nolur baska hıc bısı solemeyın bana yok demeyın bılıorum cunku gereksız topıc dıcegınız nese sız soruya cevap verın sora sılınsın konu hemen hemde nolur

Peki warrior a full Str mi wericez Hp den sonra? biri bana şunu tamamen açıklası n olduğu gibi...

Warrrior neye wermelidir ne için Ben AtAğı iyi Hp si yeterli bişi istiyorum nasıl olucak warrior kullanan sölesin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SISTEM 8 BIN LIRA EDER MI
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet89

arkadaslar cıdden su anda bılıorum ne dıcegınız ama sadece bu sorunun cevabını bılen konussun nolur baska hıc bısı solemeyın bana yok demeyın bılıorum cunku gereksız topıc dıcegınız nese sız soruya cevap verın sora sılınsın konu hemen hemde nolur

Peki warrior a full Str mi wericez Hp den sonra? biri bana şunu tamamen açıklası n olduğu gibi...

Warrrior neye wermelidir ne için Ben AtAğı iyi Hp si yeterli bişi istiyorum nasıl olucak warrior kullanan sölesin..

Tank warrior:

Shell giyecek kadar str,gerisi hp verir.

Normal warrior:

Shell giyecek kadar hp,gerisi str verir..

• kardeşim iki türlü warirror vardır
    1,tank warrior
    2,bildimiz warrior

tankda hp daha çok verirsin 125 falan gbi sonra gerisini str verirsin

normalinde ise 94 yparız hp sonra str veririz
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstation

kardeşim iki türlü warirror vardır
    1,tank warrior
    2,bildimiz warrior

tankda hp daha çok verirsin 125 falan gbi sonra gerisini str verirsin

normalinde ise 94 yparız hp sonra str veririz

sen hangisini tavsiye edersin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.