Şimdi Ara

SRO'NUN GELMIS GECMIS EN BUYUK MONSTER SCROLL EVENTI (800 STRONG DEVIL YETI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
59.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET SAAT SUAN SABAHIN 7 'SI GECE 3'DEN ITIBAREN SERVERDEKI HERKES MONSTER SCROLLERINI TOPLANDI VE 1 KISI YE VERILDI.VE SCROLLER AYNI ANDA ACILDI.TAM 100 M.SCROLL ILE 800 STRONG DEVIL YETI SPAWN OLDU.SUPERDI TABI HERKES YATTI. GERI DONUP DONUP TAM 1 SAAT ICINDE TUM MONSTERLER KESILDI MUHTESEMDI.EVENTIN SON GUNU YINE BOLE BIR OLAY GERCEKLESECEK.ATHENSTE BOLE KONULARA BIRLIKTELIK COK IYI OLDUGUNDAN SERVER KERWANLARI VB.. COK OLUYOR
    ISTE O DAKIKALARDAN SS'LER...

1.BUYUK OLAY ICIN TOPLANMAYA BASLANILDI.YER STRONGHOLD(JANGAN)

2.ISINMA HAREKETLERI ICIN STRONG PENONLAR VE STRONG WHITE SPIDERLER KURBAN SEÇİLDİ.

[/simage]http://img140.imageshack.us/img140/5623/alistirma1ww1.jpg[/simage]

[/simage]http://img169.imageshack.us/img169/3695/alistirma2vu3.jpg[/simage]

[/simage]http://img149.imageshack.us/img149/6490/alistirma4jz3.jpg[/simage]

[/simage]http://img149.imageshack.us/img149/8503/alistirma5de5.jpg[/simage]

3.VE ISTE O AN AYNI ANDA LVL70'LIK BIR CHAR 100 ADET M.SCROLLU AYNI AND KULLANDI VE SONUÇ

(HP %100' GETIRMEK BILE ARTIK COK GECTI)

NE OLDUGUNU ANLAMADAN YATTIM TABI

4.ÖLDÜKTEN SONRA TEKRAR GERI GELIP TEKTEK KESMEK DAHA MANTIKLI GELDI

PARTYDEKI DUSUK LVLLI BIR CHRA BILE KESMEME YARDIM ETTI BUFF ILE (ND OLSA DELI EXP ALDI)

ISTE BUYUK BIR EGLENCE OLDU TUM SERVER İÇİN.EVENTIN SON GUNU YINE BOLE BIR OLAY DAHA YAPILACAK BU SEFER VIDEOYA CEKICEM.YABANCI BIR ARKADAS VIDEO YA ALDI.ONUNDA LINKINI YAKINDA EKLICEM.HERKESE GUNAYDIN BEN ARTIK YATIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 24 Kasım 2006; 8:08:51 >

• VaŞŞ vay anasını yetilere bak
  • malesef yapılamayacak, bildiğim kadarıyla scroll ları art arda basmak yeni patchle engellenicek mi ne o tarz bişey yazıyodu
  • Acaba Kaç saatte temizlendi bandit kalesi :)
  • yuh be nası öldürdünüz bunları yaw mükemmel olmuştur ama sizin yerinizde olmak isterdim
  • 1SAAT SURDU.BU ARADA BAZI LINKLERIN RESIMLERI FORUMA GOZUKMUYOR ONLARI HERETIC DUZENLEYEBILIRSE SEVINIRIM.BEN PEK ANLAMIYORUMDA.BIRASDA UYKUSUZLUK WURDU
  • ben lvl 30 da bassam bana göre monster çıkarmı?yani penon warrior felanmı çıkıyo güçsüz adama?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nukerler her zaman ki gibi ölmüş yine
  • mükemmel shotlar süperler
    paylaşım için sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lnfernaL

nukerler her zaman ki gibi ölmüş yine

canlı çıkan varmıki nukerler ölmüş diyosun

• Athens'te olupta bu görüntüyü kaçırdım ya, kötü oldu . Hoş manzara.
  • Bu monster scrollar normalden daha güçlü oluyor.Yani şampiyonla dev arasında mı?Yada devle elit arasında mı?Merak ettim, henüz basmadım ama basıncada neyle karşılaşacağımı şimdiden bilmek isterim.Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • Tek kelimeyle SÜPER.
    Keşke Venice de de yapılabilse böyle birşey.
    Ama imkansız.
    Zira bizim serverde 5 kişi bir araya toplanınca kesin hunter - thief savaşı çıkar.
    Bütün server oraya gelir. Herkes birbirini keser.
    Ama size bu scrolları kullanmanın daha verimli bir yolunu söyleyeyim. Bizim guildden çocuklar bulmuş. Tek yıldız traderlerin yanında çıkarıp onları kestirip malları kaldırıyorlar. Türk üz ya. İlla gösterecez. İlla eşeğe suyu kaçıracaz.
  • İşte event bu :)
    Gerçekten inanıLmaz,çok hoş görüntüLer ama Hotan civarında hatta Karakoram buzunda yapıLması daha uygun oLur gibime geLdi ..
    PayLaşım için teşekkürLer ,keşke orada oLup eğLenceye katıLabiLseydik ..

Bu arada Venice'de 2 gün önce gece VietZbLOod yaptı benzeri bir oLay Jangan güney kapısında , ama sadece PenonLar spawn oLdu .. Bu kadar da çok değiLLerdi .. Yine de LvL 70 oyuncuLarın öLdüğü oLdu arada :D

SaygıLarımLa ..
  • Süpermiş yav

Troy serverında bug var heralde en yüksek lvl yaratık olarak penon çıkıyor...

70 lvl adama verdik scrolları o çıkarsın belki deişik yaratık çıkar dedik onada penon çıktı...

70 lvl adamın çıkardığın(ben 60 lvlim)ı ben kesebiliyorum yani bunda bi saçmalık yokmu...
  • Bugün yeni patch çıktı beyler.Bu hatalar düzeldi.
    Açıklama geldi buyrun okuyun;

Date : 11/24/2006
    Hello. This is Silkroad Online.
    Today at 15:55 Silkroad Standard Time, extra inspection of server was completed.
    [Patch]
    -Monster summons scroll after 60 level added
    -The female gold dragon flag str+2, Int+2 fixed
    -Bug monster summons scroll did not disappear after 5 minutes fixed
    -Job item drop without distinction of gender fixed
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Bugün yeni patch çıktı beyler.Bu hatalar düzeldi.
    Açıklama geldi buyrun okuyun;

Date : 11/24/2006
    Hello. This is Silkroad Online.
    Today at 15:55 Silkroad Standard Time, extra inspection of server was completed.
    [Patch]
    -Monster summons scroll after 60 level added
    -The female gold dragon flag str+2, Int+2 fixed
    -Bug monster summons scroll did not disappear after 5 minutes fixed
    -Job item drop without distinction of gender fixed

EğLenceLi bir haftasonu bizi bekLiyor gibi geLdi bana :D

TeşekkürLer ..

• bu neee!!!!!!!!!

• nukerler vuruyo ama hemen oluyo ya bu sadece burda gecerli degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul
    Tek yıldız traderlerin yanında çıkarıp onları kestirip malları kaldırıyorlar. Türk üz ya. İlla gösterecez. İlla eşeğe suyu kaçıracaz.

iyi fikir ama ..

bu arada ss ler mükemmel abi hayırlı uğurlu olsun expleriniz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.