Yukarda bir soru sormuştum.Bunun için topik açmaya gerek yok.Moster Scroll kullanan bir arkadaştan çıkan moobun(canavarın) kademesi normal - şampiyon - dev - elite ne acaba?Buna göre 4'lü yada 8'li grupta açacağım.Ayrıca iki kişi kesersek diğer arkadaşta verdiği hasar kadar xp-sp alabilir mi? Cevaplar için teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: 300üb500
Yukarda bir soru sormuştum.Bunun için topik açmaya gerek yok.Moster Scroll kullanan bir arkadaştan çıkan moobun(canavarın) kademesi normal - şampiyon - dev - elite ne acaba?Buna göre 4'lü yada 8'li grupta açacağım.Ayrıca iki kişi kesersek diğer arkadaşta verdiği hasar kadar xp-sp alabilir mi? Cevaplar için teşekkürler...
Kademesi "Strong" Güç olarak diyebileceğim giant dan daha güçlü ve dayanıklı. 4 lü grupta 4 tane 8 li grupta 8 tane çıkartırsın. İyi ex sp gold ve item veriyorlar. Event itemi genellikle.
wow hangi server ?
bişi soracağım benim levelim düşük oldugu için ben bu monster scrollarını biriktiriyorum.. ileride kaybolur mu yoksa level 50 oldugum zaman felan kullanabilir miyim ?
ben bastim lvl im düşüken demon horselercikmisti giantdan cok fazla cani vardi ve %3 veriyodu bi tane kestigimde
peki bende yeni topic açmak istemiyorum onun için buraya sorayım dedim mesela lvl 30 birisi jwel box dan m.scroll çıkardı diyelim. onu bana verse yine onun lvlında mı çıkar benim lvlımda mı?
@Nomad_Soul Teşekkürler.Kısaca Dev ile elite arasında bir yerde duruyor diye tanımlayabiliriz. @tnasuh Kardeş bu monster scrollarını anca event bitene yani 28 kasıma kadar kullanabilirsin.İleride ne Jevel Box lar işine yarar nede monster scrolların.Ya sat, ya kullan kısaca.
orada olan noobları düşünmek istemıom herhalde arada bi tg cıksa belli olmaz
ya arkadaşlar böyle kapı önünde çıkan moblar yüzünden 1m lık thief suit düşürdüm
tabi bu jangan önü değil ama aynı hesap
quote:
Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1
ya arkadaşlar böyle kapı önünde çıkan moblar yüzünden 1m lık thief suit düşürdüm
tabi bu jangan önü değil ama aynı hesap
hehe bide bir soru sormuştum eğer onu cvplayabilecek birisi varsa lütfen cvplasın lütfen.
süper screen shot lar.. orda olmak istemezdik mahşer günü gibi o ne öyle be
@okanz2 Kardeş, bu scrollar kullananın leveline göre şekilleniyor.Yani sen kullanırsan senin levelinde moob çıkar. Yüksek levelli biri kullansa onun levelinde çıkar.Diğer cevaplarla yazacaktım kaçırmışım gözden.Kolay gelsin...
teşekkürler arkadaşımda varda(lvl ı benden yüksek) tek kesemiyebilirrim diyo onun için ben açaçam onun için sordum
WŞŞŞŞŞŞ dıom baska bısı dıemıom
hangi server bu?
quote:
Orjinalden alıntı: raidennn
hangi server bu?
athens galiba
quote:
Orjinalden alıntı: Spartachus
quote:
Orjinalden alıntı: 300üb500
Bugün yeni patch çıktı beyler.Bu hatalar düzeldi. Açıklama geldi buyrun okuyun;
Date : 11/24/2006 Hello. This is Silkroad Online. Today at 15:55 Silkroad Standard Time, extra inspection of server was completed. [Patch] -Monster summons scroll after 60 level added -The female gold dragon flag str+2, Int+2 fixed -Bug monster summons scroll did not disappear after 5 minutes fixed -Job item drop without distinction of gender fixed
EğLenceLi bir haftasonu bizi bekLiyor gibi geLdi bana :D
TeşekkürLer ..
ya ne demezsin lag,dc vs. buglar bizi beklio diceğine eğlenceli bi hafta sonu bizi beklio demişsin
one oyle hangi serverde oldu bu olay
quote:
Orjinalden alıntı: blackpaw ya ne demezsin lag,dc vs. buglar bizi beklio diceğine eğlenceli bi hafta sonu bizi beklio demişsin
:) Ben serverLarın yoğun oLduğu saatLeri tercih etmiyorum,haftasonu da müsait oLduğum için gecenin iLerLeyen saatLerinde oyuna giriyor ve sabaha kadar sorunsuz şekiLde kasabiLiyorum .. Ama hakLısın imkanı oLmayanLar ve öğLe iLe gece saatLeri arasında oynamak zorunda oLanLar için sadece eventa özeL değiL,her zaman benzer sıkıntıLar oLuyor .. EğLenceLi bir hafta sonu derken Joymax'in kuLLanıcıLarının çağrısına kuLak verip bazı hataLarı düzeLtmeLerinin de etkisi oLdu, o bakımdan yani :)
bende istiyom bende istiyommmmm, abi tek kelimeyle parti muhtesemmis bende orada olmalıydım keske troyda olaydı bu hayatta kacırmazdım bu gece sabaha karsı troyda da benzer bi organizasyon yapmak lazım yeterince 70 lwl war hep beraber ortaligi kan golune ceviririz