Şimdi Ara

Ares Andreamı Kasıp Kavuran Kişilerin Adları? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ardreamde numan diye bi orc var o musun???kaç kere kovaladim seni yaninda kimse yoqken kaçmayi biliyon 1-2 kişi ile beraberken bile saldirmaya korkuyosun.anca arkanda tüm orclar hücüma ggeçtiği zaman bakiyorum numan bana saldirmiş.
  • herkes birnirini fırçalıyo burda
    o kaçıyo bu kaçıyo
  • bi char bulursam inş 59 level
    +8 full chıtın set dd25 plate helmet
    kekurı rıng +3
    rol +0
    amulet of dex +0
    shard +8
    md +8
    sılver earnıng
    elf belt +0
    la gezıcem ama bulamadım bı 59 level char
    62 level charla 59 level char takas etmek ısteyen varsa
    PM MEE FAST
  • xxx_scream_xxx ares andreamın korkulan kabusu orglardan da beni gıcık eden fear factor be yeni_nesil_azrail_tr ama ikiside fıss bnm yanımda
  • BEN :::SERTACH::: 58 LVL WARRIOR UM. BELKİ TANIYAN VARDIR BENİ . İTEMLER İM PEK FAZLA İYİ DEĞİL AMA YİNE DE 1VS 1 DE BİR ÇOK HUMAN I KESEBİLİYORUM.
    İTEMLER : +7 glave +7 fp set +7 str takı set +3 dd chitin kafalık.

59 OLDUĞUMDA VE +7 CHİTİN SET İ ALDIĞIMDA HERKES LE 1VS 1 YAPABİLİRİM . ŞU AN % 40.
  • Tamam lvl 44 olabilrm ama bnde kendime güveniyorum. Ah bide girebilsem! Bozkurt_846 hayatı boyunca kasanı olmadı. Çok arkı arakadan wurdu ama o yılmadı! Oynadıı oyunda hayatı boyunca kimseyi kandırmayıp KOXP'un K'sini bile ağzına almadı! Ama bu namuslu yaşantısına rağmen hala o bir eziq. Evet 1 yılda 44 lvl bir adamı zor kastı! Şimdi siz değerli ve duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyor. Adı lvl'i oynadıı serv. v.s. aşağıda bulabilirsiniz:

Nick :Bozkurt_846
    Lvl :44
    Job :Assasian
    Race :El Morian
    Server:Ares(Hngi port olursa:()

ŞİMDİ TEK DİLEĞİM ŞU MSJ'IMI CVP'SIZ BIRAKMAYIP BANA CVP WERMENİZDİR. OLUMLU OLUP OLMAMASI HİÇ AMA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL. YETRKİ,BİRİLERİ SESİMİ DUYSUN!

• zzzzzzzz
  • Ya kaan dü nakşma ardreamdemiydin giremedim yaw Bu akşam girersem görüşürüz elbet.
    Ereno_Icer defeated K2an coordinates ( donanimhaber forum )
  • ares coook değişmiş artık bazı bütçesi iyi olan in sanlar +8 chitin set almış +8 raptor +8 shardlar almış herkes sc larla dolaşama başlamış artık gruplar oluşmuş millet hep clanca prty kurmaya başlamış eskiden hiç olmzsa bi prtye girerdik şimdi prty bile yok 960 buffla geziyoruz YANİ KISACASI ARDREAM ARTIK ZEVK VERMİYOR BE KARDEŞ
  • MANES TE.

ORC : ToxicMc(Shard +8 leri var)
    ParisHilotonX
    TimeOfWar

HUMAN : LordZeratull
  • ewet arklara bu andırem 30-59 arsı ıcın cok iyi oldu benım ark var beramusta lvl 57 ve 62 lvl edanada asas var cok iyi combo yapıyor 57 lvl asasla beramun andıremıne gıdıyor herkezle te tek yapıyor ıd de :(retraytrogue:) gercekten cok iyi ve :(com_x:)
    vardı carı sattı onunda yan carıydı 2 si cok manyak takılıyorlardıartık edanada takılıyoruz hep beraber
  • quote:

Orjinalden alıntı: killdevil

ares coook değişmiş artık bazı bütçesi iyi olan in sanlar +8 chitin set almış +8 raptor +8 shardlar almış herkes sc larla dolaşama başlamış artık gruplar oluşmuş millet hep clanca prty kurmaya başlamış eskiden hiç olmzsa bi prtye girerdik şimdi prty bile yok 960 buffla geziyoruz YANİ KISACASI ARDREAM ARTIK ZEVK VERMİYOR BE KARDEŞ

karussan clanımıza gel istersen bol bol buffer partice geziyoruz grup healler
    clan g3 turanj pelerin g2 den düşme ismi H4R0W4R clan yetkilisi benim istediğin an alırım
    bugün ardreami estirdik vallahi
    premium gibisi yok valla çok rahatım herkese tavsiye ederim

• bana bu topicler çok saçma gelio ne olvak öğrenirsen kişilerin isimlerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: metemen

bana bu topicler çok saçma gelio ne olvak öğrenirsen kişilerin isimlerini

ona göre daha fazla saldırcak forumdakilere
    mesela ben k2an bi göremedim görsem direk ona
  • kendini övmüş
  • Beramusta Rogue'um var Ardream'i kasıp kavuruom, Nick supeRogue_tr

LeveL 59
    DD 10 FP HELMET
    +7 Chitin Set/12 Dex
    Dual Shard +1(Reverse)
    +9 dual earrings
    1 Kekuri Ring
    1 +9 dex ring
    +10 Pendant
    +10 belt
    NP: 38k clan TheChoosens grade2(pelerinli)
  • bende 59 level asas arıyorum aresde 62 level asas verıcem yada ıtem yada tl fark etmez
    turkishdelighto_o@hotmail.com
    satan varsa eklesın goruselım ....

ayrıca arestekı charım OnePistoL
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.