Şimdi Ara

Ares Andreamı Kasıp Kavuran Kişilerin Adları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Bu Konuyu ForumTR dede açtım şuan en üstte duruyo 600e yakın kişi bakmış çoğu kişi charının resmini koyyup benim falan demiş bakalım buradada böle tutulcakmı..)

Aresde Andreamı Kasıp Kavuranlar..

DD25 Plate Helmet(+6)
    +8Rogue Full Plate Pauldron
    +8Rogue Full Plate Pads
    +8Rogue Full Plate Boots
    +7Rogue Chitin Armor Gloves
    Dex 9 BELT
    Dex 10 PENDANT
    Kekuri Ring
    Kekuri Ring
    Dex 8 Earring
    HP 7 Earring
    -------------
    Shard+1(RESERVE)
    Mirage+2(RESERVE)

220DEX(+100)(dd le +8fp kaskla +115 oluo)
    82HP(+7)
    ----------------
    1103HP
    1582MP
    1090AP(DDle +8FPle 1100+)

BU BENIM CHARIN OZELLIKLERI SIMDI BILDIGIM ISIMLERI YAZAYIM..

ELMORAD..

Kaan22 Yane Ben
    FireAssassin
    DeBuf4Fun(Ezik Ama)
    Egenet(Aslında Beni Hep Partye Çağırıo ama fazla kesemio)(Enchant clanı leaderi g3)
    MetalRugue(Arkadas Benim Lv59 iyidir)

KARUS..

JimLover

PayBackTime(BU ELMORADLARIN KORKULU RUYASI)arenada ve czde kesio beni Msnini Istiosanız Pm Atn Bna

Wraith86(Bu Adamla bi çok kez 1vs1 yaptım Ama Yanında Bi Priest Oluyo Malice atıo bana sonra normal chatten bişe yazıo priest oturuo bn cure basıom 400-200ac la kesmeye çalısıom zor oluo biraz normalde keserim)

Ready_Ready Bunla COMOLOGKO die bi adam(assassin) beraber gezio tke gördüğümde Kesiom Ready_Readyle kapıştık Paso Town a Kaçtı

bildiğim bunlar sizde yorum yaznnn

• Jean Ally
    BUFFCID
    metalRouge
    H4jlk
    HAXER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

Jean Ally
    BUFFCID
    metalRouge
    H4jlk
    HAXER
    ForeveR Mrs.Dagger
  • fireasasin her 1vs1 de aldığım adamlar bende aresteyim adım murat_90 eğer teke tek gelirseniz alamayacağım adam yok emin olun (biraz iddaı konustum ama itemleri ucuk olmasın pls)
    chitin +7 set gleave +7 lupus +9 +10 str takı set dd flnda cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillDevil -- 6 Eylül 2006; 19:36:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillDevil

fireasasin her 1vs1 de aldığım adamlar bende aresteyim adım murat_90 eğer teke tek gelirseniz alamayacağım adam yok emin olun (biraz iddaı konustum ama itemleri ucuk olmasın pls)
    Jimlover
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Jimlover

Alıntıları Göster
    Wraith86
    JimLover
    PayBackTime bunlar dehşet..

Wraith86 scroll kullanmasa keserim ama 300 ac kullanıyomuş..

videosu war

http://www.youtube.com/watch?v=mX9azsN0zA0&NR

• quote:

fireasasin her 1vs1 de aldığım adamlar bende aresteyim adım murat_90 eğer teke tek gelirseniz alamayacağım adam yok emin olun (biraz iddaı konustum ama itemleri ucuk olmasın pls)
    valla bende kenci charımı söliyim en iyim deil ama gene de baya adam alıyorum

59 lvl mage
    +8 wizart 54 kagıdı 57 kagıdı 2 tane 35 kagıdı fire + glazer +8 paper mage kıyafeti (hp)üsyümdekiler en dandik kıyat,fetin goblini 150 hp + mp + 13 resistans veriyo 2 tane +8 healt küpe 2 tane +7 yüzük bi tane de +9 pentat

56 skill iyle 1 v1 de baya adam alıyorum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: emre41

valla bende kenci charımı söliyim en iyim deil ama gene de baya adam alıyorum

59 lvl mage
    +8 wizart 54 kagıdı 57 kagıdı 2 tane 35 kagıdı fire + glazer +8 paper mage kıyafeti (hp)üsyümdekiler en dandik kıyat,fetin goblini 150 hp + mp + 13 resistans veriyo 2 tane +8 healt küpe 2 tane +7 yüzük bi tane de +9 pentat

56 skill iyle 1 v1 de baya adam alıyorum valla

Alıntıları Göster
    walla beyazkurt_turbo yu goren warsa manyak dagıtıo etrafı :)

• ben ardreamda 3 gün oynayabildim sora dershane başladı toplam 10k np yaptım ama su an oynayamıorum girebilsem ii np kasarım fkt olmuyor
  • quote:

ben ardreamda 3 gün oynayabildim sora dershane başladı toplam 10k np yaptım ama su an oynayamıorum girebilsem ii np kasarım fkt olmuyor
    +8 MD
    +8 DV
    +8 FP Set
    +2 Kekuri
    +1 Kekuri
    +1 Priest Pendenant
    +9 Küpeler
    +9 Kemer
    DD25

Nickim s3rt4c
    İnanmayanlara Oyunda İtemleri Gösterebilirim :) ki göstermişliğimde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurathaN

+8 MD
    +8 DV
    +8 FP Set
    +2 Kekuri
    +1 Kekuri
    +1 Priest Pendenant
    +9 Küpeler
    +9 Kemer
    DD25

Nickim s3rt4c
    İnanmayanlara Oyunda İtemleri Gösterebilirim :) ki göstermişliğimde var

Alıntıları Göster
    sizi ne zaman gorsem kaçıonuz ben RoGuEDeV1L
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho4567

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: psycho4567

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: psycho4567

Alıntıları Göster
    tekte yakaladım metel arkadaşını town cekti

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho4567

tekte yakaladım metel arkadaşını town cekti

Alıntıları Göster
    bende fire asasınnı hıc sewmem neden desnız teke tek gelmez hep karısık alnda saldırı bı kere teke tek kapıstık az canı kala kacmaya basladı ama son vurusumu spıke ıle yaptım aldım onu bu adamda metal rogue benım dusmanımdır o benım townun ıcıne gırdım benı oldurdu ex e yattı sonra onu kendı townun7n ıcınde kestım ve ex e yatmadım bu arada uniq takılarım sayesınde mana bayagı bı var defufundan mınorala kacıyom azıcık sonra donup str cı priest oldgundan bayagı bi dmg vermıstım ama sonra dd helmetmı ney almıs az damage yedınıde hatırlıyorum bende kalksan cık tı club fans ı var onu takıtım te k bıcaklar kapıstık bıraz sonra fire asasın geldı bende townuma dogru kacmaya basladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Draculaaaaa

bende fire asasınnı hıc sewmem neden desnız teke tek gelmez hep karısık alnda saldırı bı kere teke tek kapıstık az canı kala kacmaya basladı ama son vurusumu spıke ıle yaptım aldım onu bu adamda metal rogue benım dusmanımdır o benım townun ıcıne gırdım benı oldurdu ex e yattı sonra onu kendı townun7n ıcınde kestım ve ex e yatmadım bu arada uniq takılarım sayesınde mana bayagı bı var defufundan mınorala kacıyom azıcık sonra donup str cı priest oldgundan bayagı bi dmg vermıstım ama sonra dd helmetmı ney almıs az damage yedınıde hatırlıyorum bende kalksan cık tı club fans ı var onu takıtım te k bıcaklar kapıstık bıraz sonra fire asasın geldı bende townuma dogru kacmaya basladım

Alıntıları Göster
    Kaan22 senmisin sadece dün seni 4 ker ekestim Belki hatırlarsın Ereno_Icer Bizden bildiğim iyiler DESKARTES COMOLOGKO Warner_Potter Human lardanda fire asasin iyi ama çok ks ci S3HKM3NT iyi

Belki beni bilen vardır. 58 lvl mage Ereno_Icer

• quote:

Orijinalden alıntı: erenika

Kaan22 senmisin sadece dün seni 4 ker ekestim Belki hatırlarsın Ereno_Icer Bizden bildiğim iyiler DESKARTES COMOLOGKO Warner_Potter Human lardanda fire asasin iyi ama çok ks ci S3HKM3NT iyi

Belki beni bilen vardır. 58 lvl mage Ereno_Icer

Alıntıları Göster
    tekte gelmezler alayı ks ci

• benimde kelamensore tam bi asasin düşmanı 1 vs 1 alcak olan yok ben fakat bende onları kesemem cünkü int. priest
  • quote:

Orijinalden alıntı: xramsusx_35

benimde kelamensore tam bi asasin düşmanı 1 vs 1 alcak olan yok ben fakat bende onları kesemem cünkü int. priest
    Gel kapışalım istersen int priesti her türlü alırım istediğin debuffı at. Mage lerin bi büyüüs var bildin mi ? Manes of fire

• quote:

Orijinalden alıntı: erenika

Gel kapışalım istersen int priesti her türlü alırım istediğin debuffı at. Mage lerin bi büyüüs var bildin mi ? Manes of fire

Alıntıları Göster
    egenet :D ya güldürme beni ne zaman bi ks yapan görsem egenet çikiyo.şimdiye kadar ne kadar ks yapti bana anlatamam.benimde bi asasim var aresde ardreamde fazla sağlam olmasada idare ediyoduk.taki şu asil charlardan item almalar çikana kadar dd25lerle doldu etraf.benim charin adi venom53 en son ne zaman a1e girdiğimi unuttum ilk zamanlar ardreame gelenler bilir beni.fire asassin e ezüq diyorsunuz adami ne zaman tek başiniza kestiniz.bi ara onun clanindaydim türk olmamasina rağmen tek bir kere türklere haraket etmemiş biri.bi ara ardreamde addicted clanini görmüşşünüzdür her 2-3 isimden biri o clandandi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

egenet :D ya güldürme beni ne zaman bi ks yapan görsem egenet çikiyo.şimdiye kadar ne kadar ks yapti bana anlatamam.benimde bi asasim var aresde ardreamde fazla sağlam olmasada idare ediyoduk.taki şu asil charlardan item almalar çikana kadar dd25lerle doldu etraf.benim charin adi venom53 en son ne zaman a1e girdiğimi unuttum ilk zamanlar ardreame gelenler bilir beni.fire asassin e ezüq diyorsunuz adami ne zaman tek başiniza kestiniz.bi ara onun clanindaydim türk olmamasina rağmen tek bir kere türklere haraket etmemiş biri.bi ara ardreamde addicted clanini görmüşşünüzdür her 2-3 isimden biri o clandandi.

Alıntıları Göster
    tmm kapısalım ben humanım sen ???

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.