öncelikle merhaba ben el_HASAN_ bi süredir düşündüğüm ardeream clanımı kurdum gelmek isteyenler yarın bana ares1 de ulaşabilirler clana alım şartlarını oyundan hallederiz gelmek isteyenler burayada yazabilir
seni hatirliyorum..cz koxp varken cz koxp acmi$tin..letterdan cok kufur yedigini biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
seni hatirliyorum..cz koxp varken cz koxp acmi$tin..letterdan cok kufur yedigini biliyorum
canım arkadaşım o _el_hasan__ die biri idi we ben deildim beni bilen bilin o ben deildim
up
el_HASAN seni biliyom ardreamda beni ard arda 4-5 kere kesenlere deli olurum ben aresden XxX0000000XxX orclarda en çok lammieden nefret ediyom
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
el_HASAN seni biliyom ardreamda beni ard arda 4-5 kere kesenlere deli olurum ben aresden XxX0000000XxX orclarda en çok lammieden nefret ediyom
bende sewmiom 1.düp cü kimse ban demesin biliorum +9 kolluk nereden geldi sanıorsunuz 2. combosu yoq denilior katılırorum 3.gavur:D
lammie denen adam dupecunun krali..+9 sherionu vardi silindi..suan +9 dark vane varmi$..+11 rebirth chitin set var adamda..ben adama spikela 900 vuruorum adam bana 1.6k vuruyor..takilarini du$unmek bile istemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
lammie denen adam dupecunun krali..+9 sherionu vardi silindi..suan +9 dark vane varmi$..+11 rebirth chitin set var adamda..ben adama spikela 900 vuruorum adam bana 1.6k vuruyor..takilarini du$unmek bile istemiyorum
kısaca şere**siz desek
neye ban
quote:
Orjinalden alıntı: speedyDNA
quote:
Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_
neye ban
quote:
Orjinalden alıntı: speedyDNA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme