Şimdi Ara

Ares Ardreaminin en iyileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi aralar ben vardım 60 oldum master i açtırmadım yeniden 59 a düştüm ve aranıza tekrar döndüm.

en iyi char konusuna gelince :) cz de en çok takılan adama iyi diyosunuz.

ben gecen pazar cz ye girebldim ve eskilerden kimse kalmamıs.

neyse yakında adımı duyarsınız.

saygılar iyi oyunlar
  • k-orn canım kusura bakmada sen kolay bişi sanıyosun erhalde shekill i benim adım shekill başkası ile karıştırma seni beni kesemezsiz o itemlerle
  • sende heralde + lıları war :)
    ss aldım bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-orn -- 11 Ekim 2006; 22:43:09 >
  • istediğin ss i al ancak beni sen ks ile kesersin o itemlerle bendeki itemler chitin +7 dm var başkaa bişi yok Bak konuşan adam iş yapamaz senin gibi ama susana damdan korkulur canım senin gibiler sadece LAFTA kalır ardream da pm ni bekliyorum
  • Yaptıklarım yapacaklarımın güvencesidir
  • padissah guvenme tacina tahtina bi gun sneide devirirler:)
  • dual md +8 WP dd25 bronz belt chitin set +7 dex +9 küpe dd50 talia spear20 fp kafalık- helmet - ayaklık - club defans 20 pauldron - pad - koçum sendeki +8 md hikaye tamam mı bekliyorum pm ni o kadar erkeksen oda burda deil ardream da konuş benimle konum senin gibi artistler çokk
  • 1vs1 teklifimi kabul ediyomusun sen onu söle burda sana 1vs1 teklif ediyorum bu gece için K-ORn benimle 1vs1 yapacakmısın davet ediyorum seni ayrıca ben ezik 1 insan değilim 1 başkasına şikayette bulunmam içimde yaşarım basarım kalayı geçerim gel işte sana 1vs1 teklifi ewet veya hayır de bana cvp bekliyorum şu anda
  • warrior olarak ben mi oluyom şimdi kimse bişi yazmamış http://forum.donanimhaber.com/m_9811824/tm.htm girin lütfem
    2 hafta sonra yeni itemlerimle zehir gibi olcam 2 hafta sabır

• I3araka beyler
  • bu warrior u seviyorum :) kardeşimsinb egzantirik :D kurban olsun SheKiLL sana :D
  • ewet 13araka abimizdir gerçektende çok güzel oyuncu 13araka olsun marlboro olsun bu adamlar işi bilen adamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SheKiLL18

ewet 13araka abimizdir gerçektende çok güzel oyuncu 13araka olsun marlboro olsun bu adamlar işi bilen adamlar

ayhan(I3araka) kardeşimizdir aynı cafede oynuoruz..burda(forumda topic açıp) tanıtmıştık charını çok gerçekten süper ve çok ii oynar...DontForgetUs(kurucusuda burda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ætilla -- 12 Ekim 2006; 9:59:44 >
  • 59 olayım kapışcaz senle merak etme pm ye msnimi attım zaten
  • eyvallah şekil
    13araka yı severim ama biraz ks cidir
    edit: ben vs yaparım ama nadir clanca parytiyle gezeriz oLdfRiEnDs
    yada ben DrGoN_BuRn _pre_ gezeriz herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 12 Ekim 2006; 20:18:52 >
  • kusura bakmayın ama I3arakaı tanırım bır keresınde bızım clanı kazıklamıs pelerın alcam dıye herkes para vermıs kekler ben vermedım tabı clanının ısmıde I3arak idi inkar etmesın ama oda haklı cunku dunyada enayiler olmasa bız neylerden gecıncez
  • puha
    ya o parayı sende vermiş olsaydın şu anda ne derdin bilmiyorum demi :D
  • AYHAn kardeşimize selamlar EGZANTİRİK abim benim kurbanolsun şekil sana ŞEKLŞİN olurum abim :Dzuahahhahaha ya bu adamı seviyorum nick ine kurban
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC_99

SheKiLL18 en iyi rogue

üstüne tanımam

zaten resim herşeyi açıklıyo

bide bu resim deki xL de cok ii shardlar adamda rebirt
  • quote:

Orjinalden alıntı: SheKiLL18

AYHAn kardeşimize selamlar EGZANTİRİK abim benim kurbanolsun şekil sana ŞEKLŞİN olurum abim :Dzuahahhahaha ya bu adamı seviyorum nick ine kurban

fazla gevşeme
    bi süre ardreamdeen uzak kalıyorum lvl kasma sürecine gircem +7 raptor aldık kullanamıyoruz statda sıfırlanmıyo
    edit:abi mabi diyonuzda yaş 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 12 Ekim 2006; 20:22:46 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.