Şimdi Ara

Ares Ardreaminin en iyileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet böyle bir konuya ihtiyaö vardı ve ben açayım dedim . sizce en iyiler kimler ? evet aresin ardreamcileri işte karşınızda başlık !

bence şöyle diyim

en iyi human rogue :

_WINNER_

en iyi karus rogue :

_FinalHit_

en iyi karus mage :

666waystokillyou

en iyi human mage :

tweety34

en iyi human priest :

celebr1an

en iyi karus priest :

_BlackPearl_

evet sizin görüşleriniz neler ? sizce kimi görünce kaçmalı ares ardreaminde

• sizlerde tırstığınız isimleri yazın bakalım kim en sağlam ^^
  • EN IYI KArUS MAGE DOGr AMA YAZILISI YANLIS

666WAYS2KILLU OLCAK

EN IYI HUMAN ASAS

LEGOLAS1772/EGENET
  • mage doğruda o yazdığın 2 rogue de yalan isimler ... hiçbir varlıkları yok cz de . oyuna renk katmıyorlar ...
    quote:

Orjinalden alıntı: asassin1234

EN IYI KArUS MAGE DOGr AMA YAZILISI YANLIS

666WAYS2KILLU OLCAK

EN IYI HUMAN ASAS

LEGOLAS1772/EGENET
  • ben kendimin ii oldugunu dusunuom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas1772 -- 11 Ekim 2006; 2:50:07 >
  • SheKiLL18 en iyi rogue

üstüne tanımam

Ares Ardreaminin en iyileri

zaten resim herşeyi açıklıyo
  • az önce SheKiLL18 le msnde aramızda geçen konuşma (tamamen gerçek)

___Zeki™___:
    http://forum.donanimhaber.com/m_9790713/mpage_1/key_//tm.htm#9791696
    ___Zeki™___ auto-message: az sonra gelcem
    ___Zeki™___:
    oku len bilgilen
    TaciziN AsiKar, sAdeCe baNa MahsuS dEgiL yOk oLma sEansLarin.YagmuR sakLadi GozYasLarimi, KopYa kaLpLerE dAmLadim dAm dAm..:
    tşkler kankacım
    TaciziN AsiKar, sAdeCe baNa MahsuS dEgiL yOk oLma sEansLarin.YagmuR sakLadi GozYasLarimi, KopYa kaLpLerE dAmLadim dAm dAm..:
    ama ben bu
    bunların bahsettikleri kişileri
    15 aniyeden fazla yaşatmıyom

nasıl benden ii olabilirler
    ___Zeki™___:
    msnde konuşulanları yapıştırımmi konuya
    olabilir
    kanka
    ___Zeki™___:
    oke
    sen şöle yaz
    kanka
    konuya
    ___Zeki™___:
    yolladım aynen
    yolladın mı
    ?
    ___Zeki™___:
    lan 2 dk da 1 msj atıo ancak beklicem
    kanka
    ___Zeki™___ auto-message: az sonra gelcem
    o zaman şöle yaz
    siz ii dediğiniz hatta en iyi dediğiniz legolas ve egenet e SheKiLL18 i sorun onlar ii tanır de yeter
    bide resmimi çak kanka
    yanına
    tam olsun
    ___Zeki™___:
    oke

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taniyorum onu areste oda cok iyi bi rogue beni genelde kesio o beni 3 kere kesiosa ben onu 1 kere yani cok iyi bi asas
  • shekill 18in beni kestigini soyleidm soyulamadna once shekill 18le karsilastigimi hic hatirlamior
    ama kolay kolay yaticagimida dusunmuorm suan adamim cok saglam degil ama yine iyiyim cogu karusla 1 vs 1 yapiorm sonuc genellikle olumlu oluo ama su 2-3 gundur kimseyle 1 vs1 yapmadim buff sc sini kullanip spike town yapiorm ama elimde 3 tane sc kaldi bunlar bitince yine partyli sisteme donucem
  • shekill in yeni char ı bu
    yaklaşık 1,5 ay oldu
  • selam millet ben deldimmmm :) MC kankam nbr I m ŞeKiLLLLLLL :P biri benden mi bahsetti sagopa and shekill
  • 2. okuyumsa bisey farkettim ya sen shekill 18 sin yada bu konusma yalan cunku yolladim demissin ama sonra hala konusma yaptiginiz yazio ama edit fln da gozukmuo cok gzl yalan soluosun sen ya shekill 18sin yada yalanci yolladim demissin sonra yine konusmaya devam etmissin ama devam ettigin konusmanin burada gozukmemesi gerekio ama gozukuo bu nasil oluo aciklarmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolas1772

2. okuyumsa bisey farkettim ya sen shekill 18 sin yada bu konusma yalan cunku yolladim demissin ama sonra hala konusma yaptiginiz yazio ama edit fln da gozukmuo cok gzl yalan soluosun sen ya shekill 18sin yada yalanci yolladim demissin sonra yine konusmaya devam etmissin ama devam ettigin konusmanin burada gozukmemesi gerekio ama gozukuo bu nasil oluo aciklarmisin

yolladım 2 dk da 1 msj yollandığı için sayfayı geri aldım
    yalan sölemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC_99 -- 11 Ekim 2006; 4:52:00 >
  • ya zeki bu mal salla kanka şöle kişilerle muhattap olma bide göz göre gre yalan sölüyo o beni 3 kere keser ben onu 1 ben onu 1000 kere keserim o beni kesemez beyler burası herkeze açık biyer göz göre göre yalan konuşmayalım.
  • shekill en iyi priest kim orda didemcik olmasin :)
  • agoodpalad1n datır ortalıı 750k np +9 defender of lord + +8 smite hammer adam kopmuşşş yawwww

• en iyi priest olarak gözümde 1-2 en fazla 3 kişi var didemcik ilk 3 te olabilirsin canım benim :) bu arada ben SheKİLL şeklimi yaparım anlayan anlar :D:D:D:D:D:D
  • iyi combo yapan asaslardan biri XxX0000000XxX yani ben
  • ilk defa duyuyorum ismini ama güzel sağlamsın demek ki ABİCİMMMMMM
  • 59 olayım shellkili alırım

Last_asassian

dual shard +7
    black dragon necklace
    dual kekuri ring
    dex 9 takilar
    +7 chitin set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-orn -- 11 Ekim 2006; 14:47:41 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.