Şimdi Ara

Ares BoDyGu4rD 115 lv FF warrior cleric 150 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _HayduT_

up

Borcununu Ödemeyi düşünüyormusun kardeş? Sergen Bekliyor hâlâ
  • borç benim borcum olmadığından ilgilenmedim oyundan BraveWizard a pm atarsanız yardımcı olur milletin borcunu ödemeye bıktım
  • Adam buraya satış konusu açmış alttaki yorumlara bak ; yok borcunu ve ne zaman verecen PM denen özelden yazılan bişey var neden burdan yazıyorsunuz ki ?
    İyi satışlar Uğur . Kendisi son derece güvenilir birisidir daha önce çok alışverişimiz oldu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Adam buraya satış konusu açmış alttaki yorumlara bak ; yok borcunu ve ne zaman verecen PM denen özelden yazılan bişey var neden burdan yazıyorsunuz ki ?
    İyi satışlar Uğur . Kendisi son derece güvenilir birisidir daha önce çok alışverişimiz oldu .

Kardeşim Pmden yazdık nezaketen de olsa karşı bir cevap ile konu içinde yazdığını söyleseydi buraya yazmazdık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HayduT_

borç benim borcum olmadığından ilgilenmedim oyundan BraveWizard a pm atarsanız yardımcı olur milletin borcunu ödemeye bıktım

borç tahsil edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 29 Aralık 2011; 15:59:59 >
  • Kötü kokular geldi burnuma
  • sa char hala satılıktır istenilen fiyat 150 TL dir
  • aynı id de silkroad-r de 75 lv wizz bard vardır ilgilenen arkadaşlar öm bırakabilir
  • up
  • up
  • ben almak istiyorum 150 tl ye çarını , pm attım :)
  • telefon numaramı yazdım pm den ama geri dönmedin hala . Hala satılıktır up
  • s.a char bomboş mu suan silah vs hic biseyi yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbozkurt -- 14 Ocak 2012; 11:06:19 >
  • hiçbişeyi kalmadı hepsi tek tek satıldı paraya ihtiyac olduğu için bomboştan kastın itemlerse evet item yok ama dressler ve devil duruyor :)
  • up hala satılıktır
  • düşünürsen hera serverında 112 ffwiz /cleric rare+12 staflı 570k sp var rare+novalı set ççarı takas edebiliriz
  • takas yok hala satılıktır fiyat 150 TL
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.