Bildirim
Ares BoDyGu4rD 115 lv FF warrior cleric 150 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up tekliflerinizi bekliyorum -
up -
imiş yaw server magic rare dolu alıp kırsana b grade adv için sonra +14 yap.Yoksa oyunda değişiklik oldu artıok adv basılmıyomu? -
adv elixir düşecek dendi 12 dg için ama göremedim ben henüz uniqlerden düşecekmiş sanırım rareler magicler kırılmıor zaten -
100 TL veriyim charına
Hayırlı satıslar kardesım -
Uqur abi ben sergen GenaLee yav oyuna girince bi pm ativer cok acil -
Ugur abi hadi bak artik isimiz var gücümüz var yav aldin swordu gittin ne para biraktin ne bisi bizimde ihtiyaclarimiz var hicmi dusunmuyon -
oyuna giremiyorum şuan laptopum bozuk internet cafeden bakıyorum siteyede dönünce hallederiz sergen -
quote:
Orijinalden alıntı: goknayparti7
Ugur abi hadi bak artik isimiz var gücümüz var yav aldin swordu gittin ne para biraktin ne bisi bizimde ihtiyaclarimiz var hicmi dusunmuyon
Ulan sergen burda rezillik yapma bari -
tamam uqur abı eyv beklıyom bugun halledıver yada sahın abılere falan soyle staf mk +0 da kaldı 30 prof harcadık aynı .d hols sende atlama noob .d oyundan pm le -
UP satılsın artık uygun vericem -
up itemler ayrı ayrıda satılıktır lütfen satılsın artık -
quote:
Orijinalden alıntı: _HayduT_
up itemler ayrı ayrıda satılıktır lütfen satılsın artık
Ben 300 tl ye:D satamıyorum legent itemli karakteri sen 1000 demissin sansını zorlamayı geçtim imkansızı başarmaya çalışıosun. -
doğrudur piyasa ölü şuan -
silah hariç itemler satılmıştır geriye kalan silah ve boş char boş char 200 silah 200 TL dir acil satılık up -
115 lv char 200 TL hemde %20 devilli yazıktır ya :) -
HALA SATILIKTIR -
up -
up
Benzer içerikler
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- pk ne demek
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- japonca nickler
- teamspeak sesli konuşma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X