Şimdi Ara

ARES E LOG İN OLAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2,5 senedir bu oyunu oynuyorum ilk defa böle bi sorun ile karşı karşıyayım dier bütün serverlere girebiliyorum ama ares e giremiorum Connetting. please wait. yarım saattir bekliyorum ama hala giremedim dediğim gibi dier bütün serverlere girebiliyorum. Bunun nedeni ne olabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

• TÜRK TELEKOM dan kaynaklanıyor olablir net hızı yavaş olduğundan gerçi bende öyle bir sorun yok ama arada 5dk connectingi beklediğimi hatırlarım bekle bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

TÜRK TELEKOM dan kaynaklanıyor olablir net hızı yavaş olduğundan gerçi bende öyle bir sorun yok ama arada 5dk connectingi beklediğimi hatırlarım bekle bence

yarım saat oldu net hızı ile alakalı olduğunu zannetmiyorum hem dier serverlere giriyor hemde dier internet sitelerine girerken hız ile ilgili bi porblem yaşamıyorum
  • HELPP MEE arkadaşlar o kadar bakıyorsunuz yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen hafta da bi gün çarşı iznim var onuda oyuna giremiyorum adaletmi bu şimdi :(
  • ve sonunda girebidim her şey için sağolun arkadaşlart
  • bende manese giremiyorum bazen. onun dışında bütün serverlar alıyor. 3 manes de 255 hatası veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.