quote:Orijinalden alıntı: kaan_42411 ? 411 diesde deyilmimurtaza mı ? Bence başkasını seçseler daha iyi olurdu
quote:Orijinalden alıntı: The_Illusionistmurtaza mı ? Bence başkasını seçseler daha iyi olurduAlıntıları Göster bence WariorTheLast ı seçmeliydiler odam manyaktı bizim burda
quote:Orijinalden alıntı: The_Illusionistmurtaza mı ? Bence başkasını seçseler daha iyi olurduAlıntıları Göster keske warriorthelast olsaydi ahhhh
quote:Orijinalden alıntı: .dM®.keske warriorthelast olsaydi ahhhhAlıntıları Göster ;))) murtaza çokmu kötüki???
quote:Orijinalden alıntı: Thefear;))) murtaza çokmu kötüki???Alıntıları Göster tanimiyorum warriorthelast burdaki cafenin sahibi tanidik oldugu için ve charlarida cok saglam iyi abilerdir noobthelast
quote:Orijinalden alıntı: .dM®.tanimiyorum warriorthelast burdaki cafenin sahibi tanidik oldugu için ve charlarida cok saglam iyi abilerdir noobthelast Alıntıları Göster ewet sen nerde oturuyosun???
quote:Orijinalden alıntı: .dM®.ist/mimarobaAlıntıları Göster Bence MURTAZA'nın secilmesi cok iyi oldu Ares'te usutune Asas tanımam aynı clandayız diye soylemiyom forever MURTAZA
quote:Orijinalden alıntı: :Zatoichi:Bence MURTAZA'nın secilmesi cok iyi oldu Ares'te usutune Asas tanımam aynı clandayız diye soylemiyom forever MURTAZA Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: :Zatoichi: Bence MURTAZA'nın secilmesi cok iyi oldu Ares'te usutune Asas tanımam aynı clandayız diye soylemiyom forever MURTAZA aynı cln damısınız ismin ne söle bi
quote:Orijinalden alıntı: Thefearadın ne senin bende mimarobada oturuyorum????Alıntıları Göster sen en iisi pm ye bak topici kirletmeyek
quote:Orijinalden alıntı: .dM®.sen en iisi pm ye bak topici kirletmeyek Alıntıları Göster adamı tanımıyom ama adı hoşuma gitti
quote:Orijinalden alıntı: Phoneix01adamı tanımıyom ama adı hoşuma gittiAlıntıları Göster [quote: Yakışır murtazaya:D:D
quote:Orijinalden alıntı: tinerist[quote: Yakışır murtazaya:D:DAlıntıları Göster Adı murtaza değil arkadaşın dalga amaçlı koymuş 411 de Dies de ayırca
quote:Orijinalden alıntı: Beyaz KediAdı murtaza değil arkadaşın dalga amaçlı koymuş 411 de Dies de ayırca Alıntıları Göster ya sız delımısınız oyunun en guzel kombo yapan adamı muntaza be ne dıonuz sız
quote:Orijinalden alıntı: Darshinş güsel seyler yapabılır yanı o kadar destekleyen odlguna gore bişiler yapcagına ınanırormBENİ SEÇMEDİLER LVL 68 MAGE YİM