Bildirim
Ares Karakter Tanıtımı ^^NotNeeD^^ !!! (Orc basılmıştır !! )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bakıp da yorum yapmayan arkadaşlara da teşekkürler :)) -
Pre Bitmeden 80 Olursun İnşallah kardeşimquote:
Orijinalden alıntı: praskoo
Bakıp da yorum yapmayan arkadaşlara da teşekkürler :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: exomaniac
Pre Bitmeden 80 Olursun İnşallah kardeşim
Biraz zor gözüküyo ama inşallah :)) Çünkü bidaha pre alabilicegimi sanmıyorum bronze falan alırım heralde..Yada ticaret yapıp gb ile alabilirim belki ama uzun sürer oda..Bakalım hayırlısı teşekkürler sana :)) -
Clanimizin gulu :) Manyak hizli lvl kasmisin seni tebrik ediyorum. Item i dert etme sen 80 ol benden sana 1x Old Flame Ring birde Old SSE. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Clanimizin gulu :) Manyak hizli lvl kasmisin seni tebrik ediyorum. Item i dert etme sen 80 ol benden sana 1x Old Flame Ring birde Old SSE.
Teşekkürler Gurcell ewet baya hızlı kastım geçenlerde 32 saat uyumadığımı biliyorum 80 e yetişsin diye bakalım :)) Teşekkürler düşünmen yeter -
Yok ciddiyim. Cok agir olmadiktan sonra elimden geldigince yardimci olmak isterim. Su aralar biraz parasiz kaldim ondan 80 olunca dedim. Yoksa Old takilarini tamamlamak cok basit. -
Eywallah :))quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
Yok ciddiyim. Cok agir olmadiktan sonra elimden geldigince yardimci olmak isterim. Su aralar biraz parasiz kaldim ondan 80 olunca dedim. Yoksa Old takilarini tamamlamak cok basit. -
Bugünkü pkdan güzel bi ss :))bu arada lkp +1 alınmıştır :))
http://img21.imageshack.us/img21/2976/201091422446.jpg -
Allah Senın Bu Charını Ş.. İnsanlardan Korusunquote:
Bugünkü pkdan güzel bi ss :))bu arada lkp +1 alınmıştır :))
http://img21.imageshack.us/img21/2976/201091422446.jpg
Bol Sanslar..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jami
Allah Senın Bu Charını Ş.. İnsanlardan Korusun
Bol Sanslar..
Teşekkür ederim inşallah birşey olmaz -
Ha gayret 80 e az kalmis. Gecen gun PM attim old flame ring icin cevap vermedin ?quote:
Orijinalden alıntı: praskooquote:
Orijinalden alıntı: Jami
Allah Senın Bu Charını Ş.. İnsanlardan Korusun
Bol Sanslar..
Teşekkür ederim inşallah birşey olmaz
Alıntıları Göster
-
Öncelikle Mageden her ne kadar anlamasamda güzel charın var yalnız bi sorum olcak o kıyafetler seni idare ediyormu yok yani diğer mageler full int/hp çalışıyor defans olarak önem veriyorlar magelerine onlar seni ne kadar idare ediyor merak ettim açıkcasıquote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
Ha gayret 80 e az kalmis. Gecen gun PM attim old flame ring icin cevap vermedin ?
Alıntıları Göster -
Güzel char, tabi takılardan sonra ilk önceliğin DD'yi 25 yapman olsun. Ondan sonra öttüreceğinden eminimquote:
Orijinalden alıntı: schwifty
Öncelikle Mageden her ne kadar anlamasamda güzel charın var yalnız bi sorum olcak o kıyafetler seni idare ediyormu yok yani diğer mageler full int/hp çalışıyor defans olarak önem veriyorlar magelerine onlar seni ne kadar idare ediyor merak ettim açıkcası
Alıntıları Göster
-
İtemler Ares gibi bir servera göre biraz zayıf gibi geldi fakat pk resminden gördüğüm kadarıyla iyi iş yapıyorsun.Tebrik ederimquote:
Orijinalden alıntı: Devastation
Güzel char, tabi takılardan sonra ilk önceliğin DD'yi 25 yapman olsun. Ondan sonra öttüreceğinden eminim
Alıntıları Göster
-
quote:
Ha gayret 80 e az kalmis. Gecen gun PM attim old flame ring icin cevap vermedin ?
Gerçekten görmedim ://
@Bbai Zevkine göre değişir digerleri int mage oynamayı sever ama ben böyle seviyorum :)) şuanlık idare ediyo sayılır..
@Devastation Evet biraz para biriksin onu yapmayı düşünüyorum :))
@efege Evet arese göre zayıf ama gerçekten güzel iş yapabiliyorm teşekkürler :)) -
+1 flame ring alınmıştır :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praskoo -- 17 Eylül 2010; 15:24:15 > -
Staffi artik degistirmen gerek. Scorching alsan taslar biraz daha yerine oturur. Birde Iron Belt yerine Glass Belt yapcak olursan Scorching parasida fazlasiyla cikar diye dusunuyorum. Dun 12GB ye FR +1 satan vardi ondan mi aldin?quote:
+1 flame ring alınmıştır :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 17 Eylül 2010; 15:49:51 > -
quote:
Staffi artik degistirmen gerek. Scorching alsan taslar biraz daha yerine oturur. Birde Iron Belt yerine Glass Belt yapcak olursan Scorching parasida fazlasiyla cikar diye dusunuyorum. Dun 12GB ye FR +1 satan vardi ondan mi aldin?
evet stafı +7 ye basmayı denicem.bide elimde +7 rons war onu yakıcam onceden bakalım :)) en olmadı schorching falan alıcam..fryi 12gbden aldım ewet :)) -
orc ss bekliyoruz.....quote:
Orijinalden alıntı: praskooquote:
Staffi artik degistirmen gerek. Scorching alsan taslar biraz daha yerine oturur. Birde Iron Belt yerine Glass Belt yapcak olursan Scorching parasida fazlasiyla cikar diye dusunuyorum. Dun 12GB ye FR +1 satan vardi ondan mi aldin?
evet stafı +7 ye basmayı denicem.bide elimde +7 rons war onu yakıcam onceden bakalım :)) en olmadı schorching falan alıcam..fryi 12gbden aldım ewet :))
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X