Şimdi Ara

Ares Satılık legend +9 staff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Staff dün gece saat 5 civarı +10 dan +9 a tarafımdan düşürülmüştür sarhoşluk kötü birşey staffı satmaya karar verdim yolunu öğrendim kolayca yapabiliyorum ilgilenen arkadaşlar için +0 legend staff üstüne TL tekliflerinide değerlendirebilirim tabiki şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin

İşte staff

http://imageshack.us/f/401/sro2011103003444178.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElagonSro -- 30 Ekim 2011; 3:54:40 >

• wayyyyy uzun zaman sonra sro ile ilgili resim görmek bile beni sevindirdi
    Arkadasa guvenım sonsuzdur zamanında ona staf satmıstım TL bazında sorun cıkarmı dıye sakın tereddutte bulunmayın hıc bır sorun cıkmaz.. Saygılarımla hayırlı satıslar

Not : _SooTHSaYeR_
  • teşekkürler :) up
  • Ne oldu charı satmakdan vazmı gecdin stafımı satıyosun sadece DD
  • charı satmıyorum mail koruması yüzünden hırsız olduk staffı satıyorum 550 TL teklif eden var bekliyorum daha iyi bir teklif gelene kadar acelesi yok
  • staff a 1 adet 114 lv itemsiz +3m sp li warrior cleric nicki DeliPoyraz_ 1 adet 112 wizz bard nicki _WizzyQueen_ 1 adet 112 wizz bard nicki tam yazamıyorum GaLaTaCoLiq_ teklif edilmiştir staff nakit düşünüldüğü için verilmemiştir staff alıcısını bekliyor up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElagonSro -- 30 Ekim 2011; 22:30:05 >
  • Oyundaki iteme tmm 100 200 anladıkta 700 800 m para veren adamda bence akıl yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklı olabilirsiniz ama şöle düşünün ben oyundan gold olsun item olsun Tl bazında para kazanabiliyorsam neden vermiyimki?
  • delipoyraz ve galatacoliq mi teklif edildi nerden uydurdun bunlari oyle bisi yok... yanlis bilgi vermeyin adamlara
  • bu bahsettiğim olay yaklaşık 2 ay önce oldu teklifi verende HolySoul (ibrahim abi)dir. inanmayan sorabilir konu kilit zaten artık bunun bi değeri kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.