Şimdi Ara

Ares # Satılık Warior - Cleric 108 Lv FF Nova Axe 1H Ve 2H +600k sp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu güncel
  • Up Karakter Hala kasılıyor
  • Karakter 7/24 Kasılmaya devam ediyor.

Konu Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epica00 -- 26 Ekim 2010; 0:14:40 >
  • Güncel
  • cok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: policeman1

cok pahalı

Böyle bir charı bu fiyata bulduguna dua etmelisin.. 107 Lv Full farmlı bir chara ayrıca full nova setlı chara cok pahalı dıyorsan sen bu silkroad'dan hic bir sey anlamıyorsun demektır.. bunu sakın hakaret olarak anlama.. Benden sana tavsiye bilgin olmadıgı konularda yorum yapma ayrıca floot mesaj da atma.
  • Konu Günceldir.
  • bence çok pahalı değil onun silkle aldığı şeyler kafadan 100-150 lira eder novalarında şu dönemlerde zor artı basıldığını düşünürsek novalar da çok uygun olarak yerleştirilmiş 665000 sp 110 ff olur mu bilmem ama olur sanırım.Hayırlı satışlar
  • Guzel char 400 lira'da pahalı degıl hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpepe

bence çok pahalı değil onun silkle aldığı şeyler kafadan 100-150 lira eder novalarında şu dönemlerde zor artı basıldığını düşünürsek novalar da çok uygun olarak yerleştirilmiş 665000 sp 110 ff olur mu bilmem ama olur sanırım.Hayırlı satışlar

Tesekkruler canpepe. Evet epey bir silk harcadık bu charı bu noktalara getirmek icin. Nova itemler şu son dönmelerde oldukca azaldı. Helede L.A itemler. Full blue li böyle itemleri bulmak imkansız denecek kadar az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

Guzel char 400 lira'da pahalı degıl hayırlı satışlar

Tesekkurler Hols. Evet char pahali degil. Artık ben yeterınce zevkını cıkardım. 5 yıldır Silkroad alemindeyim. Tüm karakter buıldlerıyle zevkını cıkardım. Ve üniversiteye artık yavass yavass engel olmaya basladı. Bilirsiniz silkroad zaman isteyen bir oyun ve üniversitedede zaman ayırmak neredeyse imkansız denecek kadar az oluyor. Artık bagımı tamamen koparmak icin bu fiyata satısa cıkardım. yoksa normal pazarı 110 Lv de 700 den aşa gidecegini sanmam. Vakit olmadıgı ıcın 110 olurmu bılemıyecem

• Konu Güncel
  • Konu Güncel..
  • Up
  • Konu Güncel
  • Car 107 %88 dir Cara 2 tane Nova Rİng Nova SHeld Eklenmiştir KAslmaya dewam fiyat değişmemiştir değişmeden once son gunleridir=)
  • güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 6 Kasım 2010; 0:07:09 >
  • Hayırlı Satışlar
  • Güncel Konu.. Char halen daha kasılmaya devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.