Şimdi Ara

Ares # Satılık Warior - Cleric 108 Lv FF Nova Axe 1H Ve 2H +600k sp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Charın Buildi : Warior - Cleric
    Server : Ares
    Char Lv : 108
    Sp Durumu : 665000sp + kasılmaya devam ediliyor
    Charın Exp Durumu : 107 Lv %45
    Charın stat durumu : Str 3 : 0 Int olarak dağıtılmıştır.
    Tel No : 0531 813 89 46
    Fiyat : 400 TL
    Messenger : ay11968@hotmail.com

Ares serverindeki charımı satılığa çıkardım. Güzel bir char. Full farmlı. Unıversıteye başlayacagımdan charımı satıyorum. Pwp de oldukca iyi bir char. Ve kasasında açılmamış 1 aylık Premium pulus ticket 1 aylık Sikill poınt artırıcı ticket ve 1 aylık Devil i mecvuttur. Ayrıca charda 27 gunluk premıum plus tıcekt 27 gunkuk Skıll Poınt tıcket ve 27 gunluk Devil mevcuttur. Charda 1adet Nova +6 2h 1 adet Nova +5 Dual Axe ve 1 adet Nova +5 onehand sword 1 adet Nova +5 Heavy Armor chest Hevy +5 Nova Armor Legs +5 Nova Foot +5 Nova Shoulder +5Nova Erring Bulunmaktadır. Charımın mail koruması yoktur. Unıq partilerinde kale savaşlarında aranan bir chardır.Resimlerdende charım hakkında bilgi sahibi olacağınızı düşünüyorum. İlginizden dolayı simdiden tesekkür ederim.

Kesinlikle T A K A S söz konusu degildir. Sakın charı ver bi girip bakıyım sonra ben parayı verırım gibi saçma şeyler teklif etmeyin. Ücret hesabıma geçmeden satış gerçekleşmez.. Her ne olursa olsun A R A C I kullanılmaz..

Kıbrıstan elden satış yapa biliriz..

Ödeme şekli : Ziraat bankası Hesabı - İş bankası Hesabı

İyi eğlencler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epica00 -- 10 Kasım 2010; 14:36:52 >

• Sayın dh yöneticileri. Resimler o kadar uğraşmama rağmen bir türlü düzenliyip koyamadım. Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epica00

Sayın dh yöneticileri. Resimler o kadar uğraşmama rağmen bir türlü düzenliyip koyamadım. Yardım ederseniz sevinirim.
    Güzel bir char. Eminimki istedigin fiyata rahatlıkla sata bilirsin tabii abartı bir fiyat istemiyorsan. Ayrıca resimleri link halinde degilde tekk tekk yükleseydin daha saglıklı olurdur. gerci dh yöneticileri en kısa zamanda düzeltirler. Hayırlı satışlar up
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi6131

Güzel bir char. Eminimki istedigin fiyata rahatlıkla sata bilirsin tabii abartı bir fiyat istemiyorsan. Ayrıca resimleri link halinde degilde tekk tekk yükleseydin daha saglıklı olurdur. gerci dh yöneticileri en kısa zamanda düzeltirler. Hayırlı satışlar up

Tesekkurler edi6131. Evet resimler düzelirse cok daha kaliteli bir satış yapabilirim. İnsallah satarım okullar açılmadan. Zaten öyle uçuk bir fiyat yok kafamda. Harc paramı cıkarsın yeter.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edi6131

Tesekkurler edi6131. Evet resimler düzelirse cok daha kaliteli bir satış yapabilirim. İnsallah satarım okullar açılmadan. Zaten öyle uçuk bir fiyat yok kafamda. Harc paramı cıkarsın yeter.

Alıntıları Göster
    Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoNCaN_XxX

Rica ederim

Alıntıları Göster
    up yukarı
  • Up YUkarı
  • Hop=)
  • Uppii
  • Up
  • quote:

Up
    Carımız 105 Lw Oldu Nova 2h+6 da Eklendi cara Uppppppppppp
  • quote:

Carımız 105 Lw Oldu Nova 2h+6 da Eklendi cara Uppppppppppp

Alıntıları Göster
    Novalar eklendi en Yakon zamanda resmelr eklenecek Upppp
  • quote:

Novalar eklendi en Yakon zamanda resmelr eklenecek Upppp

Alıntıları Göster
    Up Nova Legs omuzluk ve Errngde Alınmıstır=) Fiyat Aynıdır
  • quote:

Up Nova Legs omuzluk ve Errngde Alınmıstır=) Fiyat Aynıdır

Alıntıları Göster
    Güncell
  • quote:

Güncell

Alıntıları Göster
    Nova Ayakkbı alınmıstır Car%35 olmustur hala kasılıyor Taks yapılmaz ltfen Takas önermeyiniz....
  • quote:

Nova Ayakkbı alınmıstır Car%35 olmustur hala kasılıyor Taks yapılmaz ltfen Takas önermeyiniz....

Alıntıları Göster
    CAr %46 Up
  • Up Kaslımaya dewam
  • quote:

Up Kaslımaya dewam
    HayırLı satışLar özelden mesaj atarmısın kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

HayırLı satışLar özelden mesaj atarmısın kardeşim ?

Alıntıları Göster
    106 Lv olmustur karakter.
  • quote:

106 Lv olmustur karakter.

Alıntıları Göster
    Up Kasılmaya dewam en kısa zamnda resmler eklenecektir......
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.