Şimdi Ara

ARES SİZDE DE BAĞLANMIYOR MU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ares bağlanmıyo hiçbişey çekemiyorum sizde de sorun var mı yoksa sorun sadece bende mi???

• Biraz bekleyince bende bağlanıyor bekleme süresi 4-5 dakika falan
  • Ben de bekledim bende de bağlandı şimdi. Ama eskiden 10 saniye içinde bağlanıyordu neren böyle oldu acaba
  • aresi ilk kurduğumda çat diye bağlanıyodu gün geçtikçe geç bağlanmaya başladı.mesela uninstall edip tekrar yüklediğimde gene hemen bağlanıyo.ilginç....
  • valla banada olmuştu ben silip setubını yeniden yükledim düzeldi yine kısa sürede bağlanıyo yani bence sizde öyle yapın.
  • ARES LITE diye birşey var,onu indirin.Canavar gibi,birkaç saat içinde abartmıyorum 10 taneden fazla şarkı,bir o kadar da klip indirdim.
  • Bizde de ares lite var ama herkes bu aralar aynı dertten mustarip,ben de ayrıca bağlanınca ufak dosyaları çekiyo amaşöyle 700mblik falan bişi çekiyim diyince bi türlü başlamıyo,sizde de var mı böyle bi problem,ayrıca kaç gb'ı paylaşıma açtığımızın bi önemi var mı bu areste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler türk hackerların saldırıdğını serverlara düşünerek türk ip leri banlanmıştır.Ares sahipleri tarafından
  • Ben de silip yeniden yükledim ama yine 4-5 dakikada anca bağlanıyor.. Türk ip leri banlanmış diyorsunuz düzelmicek mi bu acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletor

beyler türk hackerların saldırıdğını serverlara düşünerek türk ip leri banlanmıştır.Ares sahipleri tarafından

bizim millet bi rahat duramıyor.
    sonra da yararlanamayan biz oluyoruz
  • aresi sileli çok oluyo yaşasın soulseek
  • arada bağlanmamazlık ediyor, sabırlı olmak lazım.

quote:

Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?

KAHROLSUN
  • Allah alla ben hiç bi sorun yok bi ara olmuştu şimdi eskisi gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

aresi sileli çok oluyo yaşasın soulseek

soulseek ne ilk defa duyuyorum. Biraz açıklarmısın nasıl bişey olduğunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

aresi sileli çok oluyo yaşasın soulseek

nası bişi bu yaw? aresten daha mı ii?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.