Bildirim
Ares Upgrade'lerden bir kısmı ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Serverın itemlerini sen basıyon galiba basmadıgın şey kalmamış -
Nedir bu işin sırrı -
Güzel -
Büyük başarı -
Server Ares -
Bastığın yerin şansından mıdır nedir -
Tebrikler. -
harbi helal olsun bizde +7 yada dandik high class +8 basınca kendimizi upgradeci sanıyoruz adam ares'e item saglamıs resmen ama merak etiğim nokta o rebirth +15 filan yaptıkların ne oldu sattın mı yoksa devam ederken yaktın mı .Bu arada tekrardan tebrik ederim iyi cesaretin varmış benim elim titrer onlara denerken :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdeliyMAGEI -- 25 Ekim 2009; 23:34:30 > -
sen gm misin... can sıkıntısına mı basıyorsun.. şaka bir yana helal olsun diyorum -
çok büyük başarı -
quote:
Orijinalden alıntı: xsxixsx
sen gm misin... can sıkıntısına mı basıyorsun.. şaka bir yana helal olsun diyorum
eyw brom saolasın :) -
Basan basıyor ya bizde anca bakalım böyle eyw -
adam basıyor -
Tahmin Ediyorum ki Bir bunun Kadar da item yakmışsındır -
hocam vardır bir sırrı anlatsana -
stone yi yakmalık diye atarkenmi geçirdin 9 a falan çünkü oyunun en gereksiz itemlerinden diye düşünüyorum ama +9.5 olunca ne olursa olsun işe yarıyordur. diğerleri süper söylenecek bişey yok zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X