Şimdi Ara

ares ve leech paused

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ares le film indiriyordum.birden leech paused diye yazı geldi ve aktarım durdu.bu ne anlama geliyor.filmin 3 te biri inmişti.şimdi hiçbişey indiremiyorum .yardım lütfen.

• Ares uyuz ya. Ben dün itibarıyla Kazaa'ya döndüm.
  • Arkadaşlar Leech Paused'in anlamı çok dl yapıp hiç ul yapılmasına izin vermediğiniz anlamına gelir. Lütfen paylaşımcı olun...
  • crack felan var mıdır bunun için acaba?
    1 k upload um var zaten.. :D
  • paylaşımı biraz acın en azında bir hub falan acık bırakın ki başkalarına yararlansın hep almak hep almak olmaz resmen adamları sömürüyoruz ya
  • Evet katılıyorum biraz uploada izin verin. Şahsen benden dün gece birisi 2 tane film indirdi.
  • Valla ben ne indirirsem onu o dosyada bırakıyorum bide sonradan bikaç film müzik filan ekledim baya upload yapan çıkıyo bende de yeri gelmişken bişey sorucam konu ile ilgili buupload hızı download hızını düşürür mü acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BitComet ile 25K download...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • upload download ilişkisi

Bu, TCP protokolünün zayıf noktasıdır. TCP protokolü kullanıldığında, 2 nokta arasında bir bağlantı kurulur, Gönderici taraf, her gönderdiği paketin karşı taraf tarafından alındığına dair bir onay (Acknowledge) bekler. Eğer alındı onayı bir süre gelmezse, gönderici taraf paket göndermeyi kesecektir. Bu nedenle, upload trafiği yoğun olarak kullanıldığında, özellikle de ADSL gibi asimetrik hız ile bağlanılan bir bağlantıda, alındı onayları aksayabilir ve bu da download hızında yavaşlamaya yol açabilir. O kadar ki bazen upload ,bağlantıyı felc edebilecek düzeyde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazza -- 28 Temmuz 2004, 23:57:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.