Şimdi Ara

BitComet ile 25K download...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
0
Favori
20.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benimde sorunum torrentleydi bitcomet kullanıyordum fakat bi türlü 8 in üzerine çıkamıyordum. Dün akşam dertlerimin devasını buldum...Adını vermiyeceğim bi forumda BitComet 0.60 ÖZEL OLMAYAN sürümünü buldum vewww.bitsoup.org a üye oldum...Ve artık 25k yı görebiliyorum...Bağlantım 256/64...

Link aşağıda programı buradan indirebilirsiniz....

http://rapidshare.de/files/5018100/BitComet_0.60_sifresiz.rar.html

Herkese bol torrentler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 18 Kasım 2005, 18:58:05 >

• bende bır aydır 15i bile gorememeye başladım bitcometde.umarım bu işimize yarar.paylaşım için saol deneyelıım gorelım...

lınk ölmüş sanırım.File /files/5018100/B...resiz.rar.html not found.
    msn den yollama şansın varmı acep????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ADAM. -- 7 Ekim 2005, 12:49:19 >
  • Way be kim upload etmiş rapide acaba. Şifre falan istiyormu?

Özel sürüm derken ne gibi özellikleri var. Biraz bilgi verirsen sevinirim.
  • Özel sürüm falan yok, ben de 256k kullanıyorum ve filelist torrentlerini 28k ile indiriyorum 0.60 BitComet ile.
    Trojan olabilir dikkat edin.
  • Bu sürümde ratio olayı yok..Yani üye olduğunuz bir siyeye upload yapmak veya fake upload yapmanıza gerek yok...Bu hepsini hallediyo...Siz dosya indirirken ve gönderirken bilgileriniz hiç değişmiyor hep aynı kalıyor...Trackera bilgi gitmiyor...
    Programa tıklayınca direk açıyor...Yaptığınız tek ayar seçeneklerden ip kuralları / dosya indirilen her ip için en yüksek oturum sayısı yazan yeri 9999 yapmak. " ...Birde uploadu 3 kb a indirmek...

Yanlış mı olmuş lin, buyrun...

*Avast ve Microsoft Antispyware kullanıyorum...Trojan falan yok...İsteyen indirir dener...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 7 Ekim 2005, 13:02:10 >

• bu torrent programları içinde en çok hoşuma gideni Azureus oldu 22-25k ları rahatlıkla görebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttbarracuda -- 7 Ekim 2005, 13:00:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silphatos

Özel sürüm falan yok, ben de 256k kullanıyorum ve filelist torrentlerini 28k ile indiriyorum 0.60 BitComet ile.
    Trojan olabilir dikkat edin.

evet özel surum falan değil anasayfasında var zaten 0.60 ucretsız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya kardeşim takmışsınız özel sürüm lafına...Tamam olmaya bilir benim indirdiğim yerde öyle yazıyodu...Programın içinde de extradan bi dosya var...No ratio diyoruz...Bi de aşağıda bi kaç tane böyle hız sorunu yaşayan arkadaşların açtığı topicler var, onlara yardımcı olsaydınız ya bu kadar çok biliyosanız...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Ya kardeşim takmışsınız özel sürüm lafına...Tamam olmaya bilir benim indirdiğim yerde öyle yazıyodu...Programın içinde de extradan bi dosya var...No ratio diyoruz...Bi de aşağıda bi kaç tane böyle hız sorunu yaşayan arkadaşların açtığı topicler var, onlara yardımcı olsaydınız ya bu kadar çok biliyosanız...

Trojan vardır onda trojan , sakın indirmeyin.

• quote:

Arkadaşlar benimde sorunum torrentleydi bitcomet kullanıyordum fakat bi türlü 8 in üzerine çıkamıyordum. Dün akşam dertlerimin devasını buldum...Adını vermiyeceğim bi forumda BitComet 0.60 özel sürümünü buldum vewww.bitsoup.org a üye oldum...Ve artık 25k yı görebiliyorum...Bağlantım 256/64...

ben 27 k full cekiyorum özel sürüm fln değil. hemde gerekli ayarları yaparsan ( port açma vs. configure etme gibi ) 27 k full görebilirsin ama upload isteği gelince karşıdan bu düşecektir sonra tekrar yükselir

NOT : Serverın hızınada bağlıdır. tüm ayarları yap serverda çok yüklenme vs. oldumu 2 k 1 k :) gibi sonuçlarala karşılaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UndeaD -- 18 Kasım 2005, 18:59:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

Ya kardeşim takmışsınız özel sürüm lafına...Tamam olmaya bilir benim indirdiğim yerde öyle yazıyodu...Programın içinde de extradan bi dosya var...No ratio diyoruz...Bi de aşağıda bi kaç tane böyle hız sorunu yaşayan arkadaşların açtığı topicler var, onlara yardımcı olsaydınız ya bu kadar çok biliyosanız...

Trojan vardır onda trojan , sakın indirmeyin.

adam hemen celalendi yaw.

• Arkadaşım bu versiyonun farkı yani özelliği ratio olayını tamamen yok ediyor. Ucretli sitelerde çok işe yarıyor.
  • quote:

Arkadaşım bu versiyonun farkı yani özelliği ratio olayını tamamen yok ediyor. Ucretli sitelerde çok işe yarıyor.

Bizde onu söylüyoruz...NO RATIO....NO RATIO...NO RATIO...
  • quote:

Arkadaşlar benimde sorunum torrentleydi bitcomet kullanıyordum fakat bi türlü 8 in üzerine çıkamıyordum. Dün akşam dertlerimin devasını buldum...Adını vermiyeceğim bi forumda BitComet 0.60 ÖZEL OLMAYAN sürümünü buldum vewww.bitsoup.org a üye oldum...Ve artık 25k yı görebiliyorum...Bağlantım 256/64...

quote:

quote:

Arkadaşım bu versiyonun farkı yani özelliği ratio olayını tamamen yok ediyor. Ucretli sitelerde çok işe yarıyor.

Bizde onu söylüyoruz...NO RATIO....NO RATIO...NO RATIO...

Arkadaşım kızmana gerek yok. Bu versiyonu rapide ben upload ettim. Torrent kullanan arkadaşlara pm den göndermiştim.

Başka sitelere yayılmasın diye pm den göndermiştim. Aramızdan biri hemen yayıyor demek attığım pm lere daha çok dikkat etmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 18 Kasım 2005, 19:00:10 >

• Sana kızmadım ki...Hem mesajda "Adını vermiyeceğim bi forumda buldum" ibaresini kullanıyorum...

Zaten salaklık bende neden paylaşırsınki, al indir kendin kullan demi...Millette faydalansık dedik suçlu biz olduk...

Topic amacından sapmıştır, modlardan ricam silsinler veya kapatsınlar topici...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 7 Ekim 2005, 13:51:19 >
  • arkadaşım ben verdiğin linkdeki programı kurdum(ilk kez bitcomet kullanıyorum,önceden hep emule kullanıyordum hızdan şikayetçiyim) ama bağlantım 512 olmasına rağmen 22kb civarlarında hep download nedendir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puraq

arkadaşım ben verdiğin linkdeki programı kurdum(ilk kez bitcomet kullanıyorum,önceden hep emule kullanıyordum hızdan şikayetçiyim) ama bağlantım 512 olmasına rağmen 22kb civarlarında hep download nedendir acaba?

Merak ettim eMuledeki hızın ne idi.
  • emulede 10-15 oluyor böle çok populer bişi indirince ama genellikle sürünüyor bağlantı.... Bitcomet hızlı fln diyorlardı buna geçeyim dedim buda 512 de istediğimi veremicek gibi görünüyor 22kb ile indiriyom bu dosyadan dosyaya değişirmi?
  • yaw zafer herkeze dağıtmışsın hani özel sürümdü bu ehehe..
  • bendewww.bitsoup.org + bitcomet kullanıyorum normal 0.60 versiyonu dl hızım 24-26 arası hep özel sürüme gerek yok net limiterda kullanmıyorum paylaşım olsun maksat arada dl hızım yavaşlasada
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.