Şimdi Ara

BitComet ile 25K download... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
20.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hatalı veri sadece zaman kaybı olarak size geri döner geçen hafta mesela 250 mb hatalı veri çekmiştim baya bi küfrettim ayrıca bende bu özel sürüm denen sürümü kullanıyorum ama başka popüler bir forumdan gördüm google rakiplerinden bir forumdu ayrıca bu sürümün hızla hiçbir alakası yok yani eğer üyeliksiz torrent sitelerine takılıyorsanız bunun size bir faydası olmaz ama benim gibi tb ye üyeyseniz ve trde yaşıyorsanız bu program şart gerçi bu sadece bana kolaylık sağladı eskiden her seferinde elle silip tekrar yazıyordum trackerı ama artık otomatik oldu hız konusuna dönersek özel sürümden öncede 50 k civarında geziniyordum özel sürümlede 50kb civarındayım tabi netlimiter bir numaralı can yoldaşım çok popüler olan torrentlarda nfs şu an 45kb la geliyor mesela 3kb da upload verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

hatalı veri sadece zaman kaybı olarak size geri döner geçen hafta mesela 250 mb hatalı veri çekmiştim baya bi küfrettim ayrıca bende bu özel sürüm denen sürümü kullanıyorum ama başka popüler bir forumdan gördüm google rakiplerinden bir forumdu ayrıca bu sürümün hızla hiçbir alakası yok yani eğer üyeliksiz torrent sitelerine takılıyorsanız bunun size bir faydası olmaz ama benim gibi tb ye üyeyseniz ve trde yaşıyorsanız bu program şart gerçi bu sadece bana kolaylık sağladı eskiden her seferinde elle silip tekrar yazıyordum trackerı ama artık otomatik oldu hız konusuna dönersek özel sürümden öncede 50 k civarında geziniyordum özel sürümlede 50kb civarındayım tabi netlimiter bir numaralı can yoldaşım çok popüler olan torrentlarda nfs şu an 45kb la geliyor mesela 3kb da upload verdim

Hocam öyle diyorsun ama bana hız bakımından normal sürümünden daha hızlı gibi geliyor. Ben de 3 kb ile sınırlıyorum ve bu sürümü kullanırken 25 kb ile 29 kb arasında seyrederken normal sürümünde 17 kb ile 27 kb arasında hız çok değişiyor. Normal sürümünü Türkçe bir şeyler indirirken kullanıyorum ve download bittikten sonra uploadu serbest bırakıyorum o da en fazla 6 kb civarında upload yapıyor.

Ratio konusunda normalde hiç bir problemim yok.Azureus ile anında yükseltebiliyorum ama bazen de içimize sinmiyor işte hazır indirecek bir şeyler kalmadı normal sürümle birazda harbi upload yapıyım diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

hatalı veri sadece zaman kaybı olarak size geri döner geçen hafta mesela 250 mb hatalı veri çekmiştim baya bi küfrettim ayrıca bende bu özel sürüm denen sürümü kullanıyorum ama başka popüler bir forumdan gördüm google rakiplerinden bir forumdu ayrıca bu sürümün hızla hiçbir alakası yok yani eğer üyeliksiz torrent sitelerine takılıyorsanız bunun size bir faydası olmaz ama benim gibi tb ye üyeyseniz ve trde yaşıyorsanız bu program şart gerçi bu sadece bana kolaylık sağladı eskiden her seferinde elle silip tekrar yazıyordum trackerı ama artık otomatik oldu hız konusuna dönersek özel sürümden öncede 50 k civarında geziniyordum özel sürümlede 50kb civarındayım tabi netlimiter bir numaralı can yoldaşım çok popüler olan torrentlarda nfs şu an 45kb la geliyor mesela 3kb da upload verdim

Hocam öyle diyorsun ama bana hız bakımından normal sürümünden daha hızlı gibi geliyor. Ben de 3 kb ile sınırlıyorum ve bu sürümü kullanırken 25 kb ile 29 kb arasında seyrederken normal sürümünde 17 kb ile 27 kb arasında hız çok değişiyor. Normal sürümünü Türkçe bir şeyler indirirken kullanıyorum ve download bittikten sonra uploadu serbest bırakıyorum o da en fazla 6 kb civarında upload yapıyor.

Ratio konusunda normalde hiç bir problemim yok.Azureus ile anında yükseltebiliyorum ama bazen de içimize sinmiyor işte hazır indirecek bir şeyler kalmadı normal sürümle birazda harbi upload yapıyım diyorum.
    hala hız artışı sağladığından şüpheliyim pek mantıklı gelmiyor ama bir uyarıda azureus için yapayım tb de bi deneyim dedim azureusu 1 2 kez sorunsuz kullandım 3. seferde upload yaparken azureusla hack lenmiş bir program kullanıyorsunuz update için falanca siteye gidin diye pm attılar bende ondan sonra dikkat ettim kullanmayada tekrar korkuyorum

• Zafer hocam cok sagol. Sen olmasan bizler naparız
    Emule den sonra torrent derdimizde son buldu.
    NFS'yi emuleden indiremedim birturlu , inmiyor.
    Torrent denemiştim normal surumle 3-5 arası iniyordu.
    Bu surumle 15-20 arası iniyor simdi. Umarım boyle devam eder. Rize filminin oldugu siteden indiriyorum.
  • işte size normal sürüm bitcomet ve download hızı..upload hızına limit koymadım, gerek görmedim..özel sürüm olayına da fos demiştim önceki mesajımda.hiçbir değişiklik göstermemişti download hızında ve bu sürümü öneren arkadaş da bana beceriksiz demişti.27kb yle çekip resim koymuş.özel sürümmüş...

• quote:

Önce sitesinden azureusun son versiyonunu indirip kurduktan sonra kapatmanız gerekiyor. daha sonra benim rapide upload ettiğim jarı mesela bende C de kurulu C:\Program Files\Azureus dizinine kopyalıyacaksınız. Aynısı var siye sorduğunda üzerine yazdığınızda tamamdır. Artık üyelikli torrent sitelerinden gönül rahatlığı ile rationuz değişmeden download yapabileceksiniz. Uploadu da net limiter ile kısmanız gerekiyor.

işte kısa ve öz anlatım... bunları sırayla yapın ve mutluluğu yaşayın... bilgisayarım iki aydır açık ve hiç kapanmadı... hızım 20'nin altına da hiç düşmedi... ve 60 gb indirdim.... zafere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum... problemi olan arkadaşlara ben de yardımcı olurum... artık öğrendim...

• quote:

Orjinalden alıntı: sleepwalker

işte size normal sürüm bitcomet ve download hızı..upload hızına limit koymadım, gerek görmedim..özel sürüm olayına da fos demiştim önceki mesajımda.hiçbir değişiklik göstermemişti download hızında ve bu sürümü öneren arkadaş da bana beceriksiz demişti.27kb yle çekip resim koymuş.özel sürümmüş...

Koçum sen anlamadın galiba. Biz 256 k ile dediğim o hızlara ulaşıyoruz.
    Senin gibi okuldan bağlanıp o hızlara ulaşmıyoruz. Yani kendi cebimizden çıkan para ile nasıl en iyi verimi alırız , birbirimize nasıl destek oluruz onun hesabını yapıyoruz burada. Geçen seferki gibi küfür eip ağır konuşmıycam. Edince mesajlarım siliniyor ve böyle güzel bir topiğin bir kaç kendini bilmez yüzünden kilitlenmesini istemem.

Biz burada birbirimize nasıl yardımcı oluruz onun kavgasını yapıyoruz. Senin gibi bedavadan okuldan bağlansam iddia ediyorum tek başıma sırf Türkçe kaynak sorununu çözüp sadece upload yaparım.

Ne demek istediğimi anlıyan anladı. Eğer hala anlamadı isen aşağıdaki arkadaşın cevabı da sana kapak olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quote:

Önce sitesinden azureusun son versiyonunu indirip kurduktan sonra kapatmanız gerekiyor. daha sonra benim rapide upload ettiğim jarı mesela bende C de kurulu C:\Program Files\Azureus dizinine kopyalıyacaksınız. Aynısı var siye sorduğunda üzerine yazdığınızda tamamdır. Artık üyelikli torrent sitelerinden gönül rahatlığı ile rationuz değişmeden download yapabileceksiniz. Uploadu da net limiter ile kısmanız gerekiyor.

işte kısa ve öz anlatım... bunları sırayla yapın ve mutluluğu yaşayın... bilgisayarım iki aydır açık ve hiç kapanmadı... hızım 20'nin altına da hiç düşmedi... ve 60 gb indirdim.... zafere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum... problemi olan arkadaşlara ben de yardımcı olurum... artık öğrendim...

• quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

Zafer hocam cok sagol. Sen olmasan bizler naparız
    Emule den sonra torrent derdimizde son buldu.
    NFS'yi emuleden indiremedim birturlu , inmiyor.
    Torrent denemiştim normal surumle 3-5 arası iniyordu.
    Bu surumle 15-20 arası iniyor simdi. Umarım boyle devam eder. Rize filminin oldugu siteden indiriyorum.

Hocam yardımcı olabildiğime sevindim. Bir de şu çoluk çocukla uğraşmasak daha faydalı olucaz ama neyse. Çocukluklarına verelim.

• arkadaşlar programı cektim çalıştırdım 10 sn acık kaldıktan sonra makina ddos saldırısına uğradı benden söylemesi kasper antihacker kullanıyorum dikkat edin derim ben size 2-3 defa denedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeAr

arkadaşlar programı cektim çalıştırdım 10 sn acık kaldıktan sonra makina ddos saldırısına uğradı benden söylemesi kasper antihacker kullanıyorum dikkat edin derim ben size 2-3 defa denedim

BeAr şaka mı yapıyorsun. Ciddi misin. Bu programı en az üç ay önce sana göndermiştim. Aynı program.
  • Hocam biliyorum şaka yapmıyorum bana yollamıştın biliyorum ama ozaman kasper kullanmıyordum şimdi kasper programı actıktan bi sure sonra ddos saldırısı alıyor
  • yaw peki bu torrentbytes ve filelist gibi sitelere nasıl üye olunuyo. Sabahtan akşama kadar denemizmi gerekiyo? Bi kere şansıma torrentbytes sitesinde üyelik formnu açıldı formu doldurup ok dedim userlimit doldu diye bi mesaj çıktı, formu doldurduğum halde üye olamadım. Acayip küfür ettim yani o zaman formuda hız doldurcaz yani. Peki bu siteler gerçekten bu kadar önemli ordaki her torrenti son hızla çekebiliyomuyuz? hayati sitelermi bunlar? sinir oldumda
  • "file list" ve "torrent bytes" deyince küfürmü etmiş oluyoruz? niye çıkmıyo bunların isimleri? yukarda yazmaya çalıştıklarım onlardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

"file list" ve "torrent bytes" deyince küfürmü etmiş oluyoruz? niye çıkmıyo bunların isimleri? yukarda yazmaya çalıştıklarım onlardı...

Torrent sitelerinin isimlerini yasaklamışlar direk *** şeklinde çıkıyor.

Şu file listten harry potterı indirmeyi denedimde 10000 in üzerinde kişi aynı anda indirmeye çalışıyor.Çok fazla seed ve leecher olduğu zamanda da torrent beş para etmiyor.Hız 4 ile 5 arası değişiyor.Ayn anda başka b,r torrenti deniyorum 30/35 seedli anında 20 nin üzerine çıkıyor ama ne hikmetse bu Harry potter bir türlü inmiyor.

@Bear arkadaşım bende kaspersky ve zone alarm birlikte çalışıyor ve hiç bir problem olmuyor.

• bitcomet tracker ı bozuyor ancak seed yaparken bozmasa tracker ı daha iyi olcak
  • tracker bozma olayını abartmayın çok kolay birşey bitcomette bozup indirdikden sonra seed etmek ratio yükseltmek istiyosan eski haline getirmen yeterli.

ama ben size azereusla fake upload öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2189

tracker bozma olayını abartmayın çok kolay birşey bitcomette bozup indirdikden sonra seed etmek ratio yükseltmek istiyosan eski haline getirmen yeterli.

ama ben size azereusla fake upload öneririm.

Hocam madem öneriyorsun anlatta bizde öğrenelim.
    Smasher'ın kini çoğu site yemiyor ama haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 21 Kasım 2005, 14:00:49 >

• 1-Bilmediğin konularda kimseyle alay etme.

2-Senin bir insan olduğunu varsayarak ve diğer kişilere yardımcı olmak için yazıyorum.

3-Öyle bir yazmışsınızki bu programı görende siz yazdınız sanır. Arkadaşım bitcometin normal sürümü ile gayet rahat bu iş zaten yapılıyor yok upload etmeler başkasına yaymayın fln demişsiniz bu programlar aylardır başka forumlarda zaten var burda yasak olduğu için yazılmıyordu. Zaten bu iş içinde bitcometin normal sürümünü çekmeniz yeterli.

Bitcometle programı açıyoruz. Sağ tıkla özellikler. Gelişmiş. Tracker listesi satırında senin şifrenin yazılı olduğu rakamlar fln var. Downloada başladıkdan 1 dk sonra oraya asd gibi bişey ekle ok de.

Artık şifre hatalı eror fln vericektir bitcomet. Fakat indirmeye devam edersin.senin indirdiklerin siteye ulaşmaz.

bu fake upload konusuda detaylı anlatıldı resimli fakat modlar silmişti bu konu hala duruyo oda ilginç.

Yine söylüyorum tracker bozmak için ne olduğu belirsiz programlar çekmenize gerek yok bitcometin ana sayfasına girin tertemiz çekin içinde 5 sn süre harcayarak yapın herşeyinizi.

Ayrıca bu şekilde yapıncada diğer seederlara bağlanmaya devam ediyor. Hatta kapatıp açın gene başlıyor download.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Arthur -- 21 Kasım 2005, 18:24:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 2189

1-Bilmediğin konularda kimseyle alay etme.

2-Senin bir insan olduğunu varsayarak ve diğer kişilere yardımcı olmak için yazıyorum.

3-Öyle bir yazmışsınızki bu programı görende siz yazdınız sanır. Arkadaşım bitcometin normal sürümü ile gayet rahat bu iş zaten yapılıyor yok upload etmeler başkasına yaymayın fln demişsiniz bu programlar aylardır başka forumlarda zaten var burda yasak olduğu için yazılmıyordu. Zaten bu iş içinde bitcometin normal sürümünü çekmeniz yeterli.

Bitcometle programı açıyoruz. Sağ tıkla özellikler. Gelişmiş. Tracker listesi satırında senin şifrenin yazılı olduğu rakamlar fln var. Downloada başladıkdan 1 dk sonra oraya asd gibi bişey ekle ok de.

Artık şifre hatalı eror fln vericektir bitcomet. Fakat indirmeye devam edersin.senin indirdiklerin siteye ulaşmaz.

bu fake upload konusuda detaylı anlatıldı resimli fakat modlar silmişti bu konu hala duruyo oda ilginç.

1 - Hangi konu örnek verirmisin.
    2 - Akıllı ol
    3 - O işlemlerle hiç uğraşmıyorsun , trackera hiç bir bilgi gitmezken yeni kullanıcılara da bağlanabiliyorsun. Az olan dosyalarda çok işe yarıyor. Bütün sitelerde bak bakalım verilen kimin upload ettiği.
    4 - Sitede anlatılan silindiği için ve bu topikte kilitleniceğini tahmin ettiğimden konuyu ben açmadım. Ama sonuçta açılınca da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Açan arkadaşta büyük ihtimal ile bizim pm den paylaştığımız arkadaşlardan biri başka forumlarda yayınlamış.Sonuçta oradan alıntı yapıp burada yayınladı.

Burada yayınlanan smasherın modu idi ve şuanda çoğu site tarafından banlandığı için yenisini biliyorsan onu paylaş dedim. Bilmiyen arkadaşlar için söyliyim. Shu mod 1.7 şu an için hiç bir site tarafından anlaşılmıyor.

2/3 gün bu bölümde takılda yardım etmek istedikçe gelen yorumları sen de gör ve ona göre yorumlarını yaz. Sevgili INSAN arkadaşım.

Edit:

Ilk sayfadan tekrardan okudum da zaten bizim bildiklerimizi ve tartıştıklarımızı sanki ilk defa anlatılıyor gibi anlatmışsın. Sakin kafayla ilk başından şu ana kadar geçen bölümü istersen bir daha oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 21 Kasım 2005, 16:19:49 >

• bu ratio olayı nedir açıklayabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.