Şimdi Ara

BitComet ile 25K download... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
20.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: teknick

dediğiniz bitcomet'i indirdim yaklaşık yarımsaat download yaptım ortalama hız 11kb/s ile 55 seeders'a bağlıydım hatırladıklarım bunlar sonra aniden makina mavi ekrana döndü ve restart oldu tekrar makinayı açtığımda bitcomet dosyasının içerisinde sadece indirdiğim kadarıla torrent dosyaları vardı bitcomet'in exe ve diğer bileşenlerinden eser yok tu!!
    böyle birşey başkasının başına geldimi merka ediyorum yoksa gerçekten dosyada trojan felan mı vardı Avast home edition kullanıyorum

Arkadaşım aşağıda pcforum arkadaşımızın hazırladığı kurulum dosyası ile kullanmanı tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Bu sürümde ratio olayı yok..Yani üye olduğunuz bir siyeye upload yapmak veya fake upload yapmanıza gerek yok...Bu hepsini hallediyo...Siz dosya indirirken ve gönderirken bilgileriniz hiç değişmiyor hep aynı kalıyor...Trackera bilgi gitmiyor...
    Programa tıklayınca direk açıyor...Yaptığınız tek ayar seçeneklerden ip kuralları / dosya indirilen her ip için en yüksek oturum sayısı yazan yeri 9999 yapmak. " ...Birde uploadu 3 kb a indirmek...

Yanlış mı olmuş lin, buyrun...

http://rapidshare.de/files/5018100/BitComet_0.60_sifresiz.rar.html

*Avast ve Microsoft Antispyware kullanıyorum...Trojan falan yok...İsteyen indirir dener...

Dosya hasar görmüş...

Ancak sevgili PCForum' un vermiş olduğu Megaupload linkindeki dosya sağlıklı durumda.

quote:

Orjinalden alıntı: PcForum

Program'ı indirdim. Spyware , Adware , Malware , Trojan , Truva , Virüs taramalarından geçirdim (9 ayrı program ile). Ayrıca orjinal versiyonda olmayan 2 ayrı dosyayıda kodlarını açarak kontrol ettim. Herhangi bir zararlı içerik bulunmuyor. Rar açacak programı olmayanlar için programı yeniden paketledim ve mega upload sitesine attım. Buyrun gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz.

http://www.megaupload.com/?d=RS9867TC

Bu arada emeğiniz için teşekkürler...

Rica ederim.

Ben o yüzden onu paketledim ve kurulum dosyası hazırladım. Sıkıştırılmış dosyalar belli bir süre sonra bozuluyor. Açık Kaynak kodlu 7-zip ile sıkıştırırsanız daha uzun süre dayanıyor. Sıkıştırma için bunu öneriyorum.

Ekleme ; Buyrun ben Rapid'den başka biryeden indirmem diyenler için.

http://rapidshare.de/files/7392140/bitcomet0.60ozel.exe.html

• yaa arkadaşlar ben bitcometle need for speedi yüklemeye başladım %61e geldim pcye formatatmak zorunda kaldım download dosyasını d ye attım sonra geri aldım hash kontorlü yaptıktan sonra gece açık bıraktım açık bırakmadan baktığımda kalan 984 mb yazıyodu sabah kalktım yaklaşık 600mb yüklemiş ancak kalan 912 mb yazıyo :(( bu niye böle bişe yaptı yawww
  • yaw bu bitcomette uploadu sınırlamak için netlimiterın hangi versiyonunu kullanıyosunuz ve nasıl sınırlıyosunuz?
  • beyler netlimiter ile birlikte özel versiyon 0.60 kullanıyorum 20 k dan aşağı inmiyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asraz -- 15 Ocak 2006 0:48:02 >
  • şu torrent olayını beceremedik diye hayıflanırken
    bitdsprit i keşfettim gayet kullanışlı basit ve hızlı
    birde bunu deneyelim bakalım neymiş?
  • Azureus u yaklaşık 1 aya yakın zmandır kullanmaya başladım...... Şimdiye kadar da yaklaşık 8 gb a yakın download yaptım...... upload ım ise daha 500 mb ı bile bulmadı....... Ama ne var ki hala 23 kb/s ile download ve 4 kb/s ile aynı anda upload yapıyorum...... özel olarak hiçbir ayar yapmadım....... Sadece malum ayarlar....

Bu ratio olayını sanki fazla abartılmış gibi geldi bana.....
  • beyler arada bir 10 k ya düşüyor ama genelde 20 k üzerinde ama netlimiter 2 trial var ve sadece 5 kb sınırlıyor upload ı nasıl 1 kb sınırlıyoruz
  • NEREDE 24 daha 10 u geçemedi yav
  • lanet olsun şu topiğe girdiğim ana
    1 bu meret 4 ün üzerine çıkmıyor şu anda deli etti beni
    2 tüm ayarlarını yaptım hiç bir şeydeğişmedi
    3 zafer dediğingibi yarım downları gösterdim hepsnin içine etti
    hepsi sıfırlanmış durumda
  • abi o zaman fazla kullanılan ink ler kullanmıyorsundur çok paylaşılan bi dosyada dene o zaman olmazsa tamam
  • ben hala bu programı kullanıyorum ve 100k ile sabit downloadum var popüler dosyalarda
  • Bugün bitcomet indirdim ve torrentlch ten dosya indiriyorum şimdi.211 kb ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 26 Aralık 2006; 13:58:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Bugün bitcomet indirdim ve torrentlch ten dosya indiriyorum şimdi.211 kb ile

allah allah ben de hala 9 u geçmedi torrent.Hiç böyle olmazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Bugün bitcomet indirdim ve torrentlch ten dosya indiriyorum şimdi.211 kb ile

maşşallah o nasıl hız öyle ben bile 35 i geçemiyorum 1 mbit le bağlansam bile

• ÖZELDEN ÇEKİİİİN, PUBLİCKLER SİZE SİNİR KRİZİ GEÇİRMENİZİ SAĞLAR, BİDE PORTUNUZU AÇIN OKADAR.
  • allah aşkına beyler gidin iki üç kuruş para werin bi rapid account u alın ne azureus u ne bitcomet i.
    indirme programıyla cayır cayır indirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: drejer

allah aşkına beyler gidin iki üç kuruş para werin bi rapid account u alın ne azureus u ne bitcomet i.
    indirme programıyla cayır cayır indirin.

hotfile daha iyi kardeş rapitin modası geçti artık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.