Şimdi Ara

BitComet ile 25K download... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
20.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABC, BitComet, BitLord ve Azureus client 'larını denedim.. En iyi sonucu Azureus ile aldım... Ah bir de daha yüksek bandwith ile indirme şansımız olsaydı.. Adamlar 100K 150K ile indirirken biz 20'nin üzerini görünce takla atıyoruz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

ABC, BitComet, BitLord ve Azureus client 'larını denedim.. En iyi sonucu Azureus ile aldım... Ah bir de daha yüksek bandwith ile indirme şansımız olsaydı.. Adamlar 100K 150K ile indirirken biz 20'nin üzerini görünce takla atıyoruz....

AYNEN KATILIYORUM
  • benim bitcomet ortalama 12-13 indiriyor nerde hata yaptım acaba...
  • bana torrent bulmak için site söyleyebilcek var mı. ? . torrent bulma sıkıntısı çekiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacrima

bana torrent bulmak için site söyleyebilcek var mı. ? . torrent bulma sıkıntısı çekiyorum.

Bu bölümde torrent diye bir arat bakalım. Darkordek arkadaşımız çok uzun bir liste yayınlamıştı bir aralar. Tabi link kaldırıldımı bilemem. Şu anda yazdığımız tüm linkler *** olarak çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Bu sürümde ratio olayı yok..Yani üye olduğunuz bir siyeye upload yapmak veya fake upload yapmanıza gerek yok...Bu hepsini hallediyo...Siz dosya indirirken ve gönderirken bilgileriniz hiç değişmiyor hep aynı kalıyor...Trackera bilgi gitmiyor...
    Programa tıklayınca direk açıyor...Yaptığınız tek ayar seçeneklerden ip kuralları / dosya indirilen her ip için en yüksek oturum sayısı yazan yeri 9999 yapmak. " ...Birde uploadu 3 kb a indirmek...

Yanlış mı olmuş lin, buyrun...

http://rapidshare.de/files/5018100/BitComet_0.60_sifresiz.rar.html

*Avast ve Microsoft Antispyware kullanıyorum...Trojan falan yok...İsteyen indirir dener...

Dosya hasar görmüş...

Ancak sevgili PCForum' un vermiş olduğu Megaupload linkindeki dosya sağlıklı durumda.

quote:

Orjinalden alıntı: PcForum

Program'ı indirdim. Spyware , Adware , Malware , Trojan , Truva , Virüs taramalarından geçirdim (9 ayrı program ile). Ayrıca orjinal versiyonda olmayan 2 ayrı dosyayıda kodlarını açarak kontrol ettim. Herhangi bir zararlı içerik bulunmuyor. Rar açacak programı olmayanlar için programı yeniden paketledim ve mega upload sitesine attım. Buyrun gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz.

http://www.megaupload.com/?d=RS9867TC

Bu arada emeğiniz için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Turco -- 9 Kasım 2005, 13:23:44 >

• Bu arada Bitcomet 1.01 versiyonu var piyasada.
    Bu nasıl bir versiyondur? Nereden bulunabilir ?

Örnek aşağıdaki resim...

Dedim ama Donanım Haber' e foto upload edemiyorum.
    Düzeltme yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Turco -- 9 Kasım 2005, 15:36:27 >
  • quote:

bana torrent bulmak için site söyleyebilcek var mı. ? . torrent bulma sıkıntısı çekiyorum.

evet bende aynı sıkıntıyı çekiyorum...
    biri pmden bi liste falan gönderse çok büyük sevap işlemiş olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

quote:

O zaman acele edin ve >>> BURADAN <<< indirin.

• fos birader bu fos.denedim, burda yazan herşeyi yaptım ama hız değişmedi.nfs most wanted ı indirmeye çalışıyorum yüzlerce seed var, hız hiç değişmedi bu programı kullanınca.önceki client de bitcomet 0.60, hız aynı...yok ratio yok bilmem ne.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepwalker

fos birader bu fos.denedim, burda yazan herşeyi yaptım ama hız değişmedi.nfs most wanted ı indirmeye çalışıyorum yüzlerce seed var, hız hiç değişmedi bu programı kullanınca.önceki client de bitcomet 0.60, hız aynı...yok ratio yok bilmem ne.

Cevap yazmıyorum. Yazdıklarımıda siliyorlar. Ama sen okumuştun. Anladın nedemek istediğimi. Neyse uzatmıyalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

quote:

saol walla yardım severliğin gözlerimi yaşartıyo. Her foruma senin gibi insanlar gerekli

bide bi şey daha soracam ya bu bitcomet özel sürümde upload u 3 kbnin altına indirmeme izin vermiyo bunu nasıl dzeltebilirim bi patchi flan varmı? 1 kbden fazla veremek istemiyorum kıçıkırık bi balantımız var 3 kb zorluyo...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

quote:

saol walla yardım severliğin gözlerimi yaşartıyo. Her foruma senin gibi insanlar gerekli

bide bi şey daha soracam ya bu bitcomet özel sürümde upload u 3 kbnin altına indirmeme izin vermiyo bunu nasıl dzeltebilirim bi patchi flan varmı? 1 kbden fazla veremek istemiyorum kıçıkırık bi balantımız var 3 kb zorluyo...

En az 3 kb verebiliyorsun. Daha azı için netlimiter kullanman gerekiyor.

• bide bu aşağıda indirilende "512 kb hatalı veri" diyo. Bu sonra başıma iş açmasın...
    yaw bide anladığım kadarıyla bu torentte olay verimli torrenti bulnmakta bitiyo sonra hangi programda olursa olsun çatır çatır iniyo ama ben bu devamlı çatır çatır indirenler nerden buluyo bu güzel torentleri merak ediyorum. Kimse sölemez heralde dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 18 Kasım 2005, 22:22:17 >
  • Bende 30 mb hatalı diyordu indi ama hata filan yoktu indir bişey olmuyor birkaç kere daha başıma geldi ama gene bişey olmadı.
  • üyelik olan siteler nereler

ciddi soruyorum bilmiyorum
  • quote:

bide bu aşağıda indirilende "512 kb hatalı veri" diyo. Bu sonra başıma iş açmasın...
    yaw bide anladığım kadarıyla bu torentte olay verimli torrenti bulnmakta bitiyo sonra hangi programda olursa olsun çatır çatır iniyo ama ben bu devamlı çatır çatır indirenler nerden buluyo bu güzel torentleri merak ediyorum. Kimse sölemez heralde dimi?

Hatalı veriler tekrar indirilip düzeliyor. Dediğin gibi esas olay düzgün torrenti bulmakta. O yüzden en iyi site www. file list . org diyorum. Bitişik yazınca *** şeklinde çıkıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Profiterol

Bende 30 mb hatalı diyordu indi ama hata filan yoktu indir bişey olmuyor birkaç kere daha başıma geldi ama gene bişey olmadı.

Tek problem kotalı arkadaşların kotalarının artması. Emulenin ipfilterini bitcomete uyguladığınızda bu hatalı veri olayı da çok azalıyor.
  • Emulenin ipfilterini C:\Program Files\BitComet\rules klasörüne koyduğunuz zaman hatalı veri olayı hemen hemen hiç olmuyor ve ayrıyetten extra güvenlik sağlamış oluyorsunuz.

Şimdi nereden bulucam ben bu ip filteri derseniz işte >> Burada <<. Rardan çıkartıp rules klasörüne kopyalamanız yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.