Şimdi Ara

BitComet ile 25K download... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
20.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga bende bitlord internet hızımızı landaki 3 pc de de yavaşlatıyor ilk bağlandığımızda bu boyle değildi acaba nasıl duzeltebilirim bilen varmI?
  • netlimiter kullanmazsanız zaten gidin intihar edin, özel sürüm neymiş ya. üyelikli sitelerde trackera bilgi gitmezse banlıyor zaten sistemden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkordek

yaw zafer herkeze dağıtmışsın hani özel sürümdü bu ehehe..

Yok hocam ben vermedim. Çoğu siteye de yayılmış zaten. Bundan sonra pm ler daha az kişiye gidicek.
    Topiği karıştırmak içinde zaten abuk sabuk mesajlar yazmıştım bilmem farkettinmi.

Ama Allahtan daha Strongu hiç kimse yayınlamadı yada benim dikkatimi çekmedi. Zaten o da yayınlanırsa bu paylaşım olayından vazgeçip sadece dışardan takip edicem.

quote:

Orjinalden alıntı: Silphatos

netlimiter kullanmazsanız zaten gidin intihar edin, özel sürüm neymiş ya. üyelikli sitelerde trackera bilgi gitmezse banlıyor zaten sistemden.

Madem topik açıldı ve bir şekilde yayınlandı. Kilitlenene kadar yardımcı olayım bende.

Bu programı kullanırken net limitere gerek yok kendi içinden 3 kb a sabitliyebiliyorsun ve ücretli torrent sitelerinde şu an için kesinlikle farkedilmiyor.

Ayarlarınıda imzamdaki linkteki bitcomet 0.60 yazan yerde vermiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 8 Ekim 2005, 3:31:32 >

• Hangi programı, hangi versiyonu, hangi patch'i kullandığınız hiç önemli değil.. Torrent dosyası adam gibi olduğunda hızlı iner.. Ben bu tracker konusunda torrentbytes.net 'i tek geçiyorum. Hem inanılmaz fazla üyesi var ve hem de adamlar paylaşımcı. Şu an üye olamayabilirsiniz çünkü inaktif üyeleri sildikçe yeni üye alımı açıyor adamlar. Ama üst üste uzun süreler boyunca denediğinizde kesinlikle üye olabilirsiniz. Mesela Splinter Cell: Chaos Theory'nin yeni çalışan bir release'i çıktı ve çıktığı gibi torrentbytes'a geldi. Ben de hemen indirmeye başladım dün. Tam 462 tane seeder vardı ve dolayısıyla inanılmaz hızda indi dosya. (4.14 GB)

Buyrun dün çektiğim screenshot'a bakın ve torrentbytes'ın gücünü görün:

BitComet ile 25K download...

• arkadaşlar torrentte önemli olan şey seeder(dosyayı upload edenler)ve leecher[sülüklerin(dosyayı çekenlerin)]sayılarıdır yani siz bir dosyayı çekerken o dosyanın 20 seedi oladuğunu düşünün bu 20 kişinin bi gönderme kapasitesi olur +bu dosyayı başkalarıda çekiyorsa 10 kişi diyelim bu gönderme miktarı azalacak ve bunun sonucunda sizinde download miktarınız düşecektir torrentten birşey çekerken herzaman seed sayısı yüksek olanları indirmeye bakın torrentte en iyi siteler filelis.org ve torrentbytes.net bunlara üye olmaya bakın buralardaki torrentlerin seed sayıları çok yüksek oluyor siz istemesenizde 3 kb upload ile 27 kbleri görürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doritos_Alaturca

Hangi programı, hangi versiyonu, hangi patch'i kullandığınız hiç önemli değil.. Torrent dosyası adam gibi olduğunda hızlı iner.. Ben bu tracker konusunda torrentbytes.net 'i tek geçiyorum. Hem inanılmaz fazla üyesi var ve hem de adamlar paylaşımcı. Şu an üye olamayabilirsiniz çünkü inaktif üyeleri sildikçe yeni üye alımı açıyor adamlar. Ama üst üste uzun süreler boyunca denediğinizde kesinlikle üye olabilirsiniz. Mesela Splinter Cell: Chaos Theory'nin yeni çalışan bir release'i çıktı ve çıktığı gibi torrentbytes'a geldi. Ben de hemen indirmeye başladım dün. Tam 462 tane seeder vardı ve dolayısıyla inanılmaz hızda indi dosya. (4.14 GB)

Buyrun dün çektiğim screenshot'a bakın ve torrentbytes'ın gücünü görün:

Arkadaşım işte tam bu noktada bu özel versiyona ihtiyaç duyuyorsun. Sen o hızlarla indirdiğin zaman rotion otomatikman çok düşük oluyor ve belli bir süre sonra siteden atılıyorsun.

Bu programı kullanarak indirdiğin zaman site seni sadece bekliyor konumunda görüyor ve rationda herhangi bir değişiklik olmuyor.

Ama eğer diyorsanki yok kardeşim ben de bir sürü account var birinden atılırsam ötekini kullanırım. O na bir şey diyemem.

• Emulede uğraşıpta bir türlü indiremediğim şu Rize filmini bu özel sürümü kullanarak bir deneyim dedim ve işte sonucunu aşağıdaki resimden görebilirsiniz. Kaynak çok az olmasına rağmen hızı oldukça iyi

Sitedeki ratiomda hiç değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 6 Kasım 2005, 1:17:24 >

• özel sürümün süper dostum.çok işe yarıyor.

Sana birşey soracağım.

2 gündür The O.C dizisinin yeni bölümlerini indiriyorum.
    4 bölüm %98.7 seviyeleri yani çok az kala durdu.Hiç bir şey inmiyor.

Kullanılara bakıyorum herkes aynı seviyede kalmış 2 tane %100 var azureus onlarda.

Nedir bu olay sahte falan mı yoksa bilerek mi yapıldı. ne yapmam lazım.
    4 dosya %98 99 civarında bekliyor
  • Yahu bunu Zafer_72 upload etmişti bu başlığı açmak onun hakkı değil miydi
  • ben 7 kb nin üstünü göremiyom hiç bi torent programı ile bununlada ben nezamanıd bunu kullanıyodum bide sövüyodum bu asürüme :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilyeri

özel sürümün süper dostum.çok işe yarıyor.

Sana birşey soracağım.

2 gündür The O.C dizisinin yeni bölümlerini indiriyorum.
    4 bölüm %98.7 seviyeleri yani çok az kala durdu.Hiç bir şey inmiyor.

Kullanılara bakıyorum herkes aynı seviyede kalmış 2 tane %100 var azureus onlarda.

Nedir bu olay sahte falan mı yoksa bilerek mi yapıldı. ne yapmam lazım.
    4 dosya %98 99 civarında bekliyor

Durdurup tekrardan başlatmayı bir dene. Olmazsa başka sitelerden de aynı dosyayı bir arat.

quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

Yahu bunu Zafer_72 upload etmişti bu başlığı açmak onun hakkı değil miydi

Hocam başlık olayını açmama nedenimi biliyorsunuz. azureus ile ilgili bir konu açılmıştı ve daha sonra kilitlenmişti. Sağolsun arkadaş başka sitelerden bizim sürümü bulup topiği açınca baktım silinmiyor bende bildiklerimi aktarıyım dedim. Silinmiyeceğini bilsem daha neler ekliycemde bu aralar abuk subuk mesajlar geliyor ve insanda heveste bırakmıyor.Ya sabır çekip işimize devam etmeye çalışıyoruz.

• Özelden gelen soruları buradan yanıtlıyorum. Özelden sormak yerine siteden sorarsanız diğer arkadaşlarda faydalanır.

Eski kullandığınız bitcomet versiyonundan dosyalarınızı bu özel sürüme aktarmak için;

- Kullandığınız versiyonu kapatın.
    - Yeni versiyonu kurun.
    - Indirdiğiniz torrent dosyasına yeniden indiriyormuş gibi tıklayın ve download edilecek yer olarak yarım kalan dosyalarınızın olduğu ana klasörü seçin. Filme ait klasörü seçmeyin
    - Dosyayı program kendisi bulup hashing yapmaya başlıyacak ve hashing bittiğinde downloadlarınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Anlaşılmayan bir bölüm varsa sorun yardımcı olalım.

• ben suan 0.58 surumunu kullanıyorum ve dl yapıyorum 0.60 kurdugumda indirdigim dosyaya bişey olmaz dimi 2,50gb indirdimde :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

Özelden gelen soruları buradan yanıtlıyorum. Özelden sormak yerine siteden sorarsanız diğer arkadaşlarda faydalanır.

Eski kullandığınız bitcomet versiyonundan dosyalarınızı bu özel sürüme aktarmak için;

- Kullandığınız versiyonu kapatın.
    - Yeni versiyonu kurun.
    - Indirdiğiniz torrent dosyasına yeniden indiriyormuş gibi tıklayın ve download edilecek yer olarak yarım kalan dosyalarınızın olduğu ana klasörü seçin. Filme ait klasörü seçmeyin
    - Dosyayı program kendisi bulup hashing yapmaya başlıyacak ve hashing bittiğinde downloadlarınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Anlaşılmayan bir bölüm varsa sorun yardımcı olalım.

teşekkür ederim

• tracker bilgilerini göndermemek için eski programı da kullanabilirsiniz. önce bi normal torrenti açın kaynaklar falan hepsi dolsun. sonra gidin trackerın link ini değiştirin. böylece kaynaklar sizde olduğu için download devam etcek ama bilgileri yollayacak tracker olmayacak
    bide bi program daha önerim. utorrent diye bişey boyutu 98kb. hız falan süper çok stabil. ortalama 25 26 geliyor hep. 2 mb ram anca kullanıyor.http://www.utorrent.com/

• port açmak gerekiyormu bunun için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jocman

port açmak gerekiyormu bunun için?

programı çalıştırmak için şart değil,ama performans için evet,gerekiyor...ayrıca sabit ip almalısın.bitcomet 12242 tcp ve udp portlarını kullanıyor genelde,bunları açın...ayarlardan da dinleme portunu 12242 yapacaksınız...

torrentte olay seed/leecher...üyeliklerim hep sağlam sitelerde,her aradığımı buluyorum.trrntbyts,dmnid,filelst,btme.org çok kaliteli siteler
  • ben en yukarıdaki dosyayı indirdim.
    torrent işinden anlamam eskiden bitcometi bir kac defa kullanmıstım ama download 5 i pek gecmediği için sildim.simdi yeniden indirdim rarlı dosyayı.actım desktopa.direkt kurulum olmadan girdim bitcomete.2 ayar yaptım.yukarıda yazıldıgı gibi upload u 3 ile sınırlandırıp, dinleme portunu 12242 yaptım.sonra torrent linkimi actım.Bir baktım min 15 ile indiriyor.Garipsedim cunku daha once 4-5 ile indirdigim dosya 15 ile iniyor zaman zaman 27 lere kadar cıkıyor.hiç bir ayar yapmadan boyle rahat indirmek hosuma gitti.o yuzden bu bitcometi veren arkadasa tesekkur ederim.
  • arkadaslar ayrıca bitcometi hiç tanımıyorum o yuzden programda yer alan bazı sekmelerin ne anlama geldigini sormak istiyorum:
    ornegin seed/kullanıcı diyor ama iki deger gosteriyor. soyle ki 17/58[17/319] diyor simdi hangi rakam gercek seed ve kullancıı oluyor?Bir de saglık 3474% diyor.bunun anlamı nedir?Mesela bu dosyayı su anda ort 3 kb/sec ile download ediyor.Deminki dosya bayagı hızlıydı.
  • 12-13 kb ile indiriyorum....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.