Şimdi Ara

BitComet ile 25K download... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
20.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nemesis

bu ratio olayı nedir açıklayabilirmisiniz?

Hocam ratio olayı kısaca anlatıyım. Torrent sitesinden yaptığın upload ve download miktarının ortalamasına deniyor. Yani sen üyelikli bir siteden d/l yaptıkça ration azalıyor,upload yaptıkça arttıyor.Bunu eşit miktarlarda veya en az %20 oranında tutmak gerekiyor. Ratiosu çok düşük olanları siteler belli bir süre sonra üyelikten atıyorlar.

Bu ratioyu arttırmak için bazı özel sürümlerle fake upload yaparak trackeri kandırabiliyorsun. Yani sen upload yapmasan dahi siteye upload yapıyormuşsun gibi gösteriyor. Sitede de çok güzel anlatıldığı bir topik vardı ama yönetim tarafından kilitlendi.

Bu bizim verdiğimiz sürümü kullanarak veya 2189 arkadaşımızın anlatığı yöntemi uygulayarak torrenti indirdiğin siteye senin hakkında bilgi gitmesini önlüyorsun ve yaptığın download ve upload miktarları kullandığın siteye gitmediğinden otomatik olarak ration değişmiyor ve siteden atılma ihtimalin ortadan kalkıyor.

Merak eden arkadaşlar varsa da bu eski sürümü ben zamanında saklamıştım.Aşağıdan indirip deniyebilirsiniz.Içinde nasıl yapıcağınızla ilgili tüm bilgiler mevcut.

>>>> Buradan <<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 22 Kasım 2005, 21:00:42 >

• SONUNDA nfs mw'ı indirebildim. 2 gun surdu yaklasık. Emule de 3 gundur inmiyordu.
    Ama 3 defa indirmesi durdu bende stop yapıp tekrar baslatınca download devam etti.
    tracker error hatası verdi paso ama sonunda indirdi. Teşekkurler Zafer hocam :)

Ama ben torrent işini pek begenmedim. Yok indirmesi duruyo, surekli takip etmek gerekiyo falan. Emule Fincan-mod gibisi yok hakkaten. Tekrardan emule 'e dondum
  • hayır torrnentlerde durma falan yok... aksine emulede durma çok... torrentlerin en güsel özelliği zaten sabit ve yüksek hızda indirmesi.. sürekli takip de etmiyorsun... benim bilgisayar 24 saat açık ve günde bir iki kere ne kadar indirdiğine, kaç hızla indidiğine bakıp geçiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepwalker

Ne güzel bir bağlantı o öyle. Bir gün görürüm ben de inşallah bu hızları
  • yaw ben torrentlerden verim alamadım bi turlu.

1-Azureus la fake upload yapıyordum ama hızlı indirmiyordu azureus
    2- aynı siteden bitcomentle hızlı indiriyordum ama bu seferde upload/download oranım cok dusuyordu. İndirmem bitince upload edecen yada azureusla fake upload yapıp degeri yukseltip bitcoment'e geri donecen birsuru ugrastırıyor adamı.
    3- Bu surum hakkaten guzel. En az bu ugrastırıyor. tracker ile baglantıyı kestigi için degerlerim hiç degişmiyor falan. Ama bu surumde de 3 defa tracker error hatası verdi ve indirmem durdu. Normalde 25-27 arası indirirken bilgisayar basına gelip baktıgımde tracker error yazıyordu ve indirmiyordu. Bende 3 defa durdurup baslattım ve devam etti indirmeye. Yani basında durmam gerekti. Bilmiyrum belki sadece bende olmuştur ama durum boyle.

Bu nedenlerden torrentlerden sogudum ben. Miss gibi ekliyorum fincan moda downloadları, takır takır indiriyor.Bilgisayarı ayarlıyorum tamam, birdaha baktıgımda cogunu indirmis goruyorum. duraklama derdi falan yok yani. Hız torrent kadar olmasada ugrasmam gerekmiyor. (18-24 arası stabil indiriyor bende)
    Tum bu saydıklarım için emule den vazgecemem.
    Ama yeni piyasaya cıkmış oyundur, filmdir falan hızlı indirmek için eniyisi torretler kabul ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

bu ratio olayı nedir açıklayabilirmisiniz?

Hocam ratio olayı kısaca anlatıyım. Torrent sitesinden yaptığın upload ve download miktarının ortalamasına deniyor. Yani sen üyelikli bir siteden d/l yaptıkça ration azalıyor,upload yaptıkça arttıyor.Bunu eşit miktarlarda veya en az %20 oranında tutmak gerekiyor. Ratiosu çok düşük olanları siteler belli bir süre sonra üyelikten atıyorlar.

Bu ratioyu arttırmak için bazı özel sürümlerle fake upload yaparak trackeri kandırabiliyorsun. Yani sen upload yapmasan dahi siteye upload yapıyormuşsun gibi gösteriyor. Sitede de çok güzel anlatıldığı bir topik vardı ama yönetim tarafından kilitlendi.

Bu bizim verdiğimiz sürümü kullanarak veya 2189 arkadaşımızın anlatığı yöntemi uygulayarak torrenti indirdiğin siteye senin hakkında bilgi gitmesini önlüyorsun ve yaptığın download ve upload miktarları kullandığın siteye gitmediğinden otomatik olarak ration değişmiyor ve siteden atılma ihtimalin ortadan kalkıyor.

Merak eden arkadaşlar varsa da bu eski sürümü ben zamanında saklamıştım.Aşağıdan indirip deniyebilirsiniz.Içinde nasıl yapıcağınızla ilgili tüm bilgiler mevcut.

>>>> Buradan <<<<

saol yani şimdi bü özel sürüm bitcometle ratio olayı bizi ilgilendirmiyo dimi?

• indirdiğin serverın hızınada bağlı oluyor o bende bazen 27k download 3-4 k upload yapabiliyorum.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

yaw ben torrentlerden verim alamadım bi turlu.

1-Azureus la fake upload yapıyordum ama hızlı indirmiyordu azureus
    2- aynı siteden bitcomentle hızlı indiriyordum ama bu seferde upload/download oranım cok dusuyordu. İndirmem bitince upload edecen yada azureusla fake upload yapıp degeri yukseltip bitcoment'e geri donecen birsuru ugrastırıyor adamı.
    3- Bu surum hakkaten guzel. En az bu ugrastırıyor. tracker ile baglantıyı kestigi için degerlerim hiç degişmiyor falan. Ama bu surumde de 3 defa tracker error hatası verdi ve indirmem durdu. Normalde 25-27 arası indirirken bilgisayar basına gelip baktıgımde tracker error yazıyordu ve indirmiyordu. Bende 3 defa durdurup baslattım ve devam etti indirmeye. Yani basında durmam gerekti. Bilmiyrum belki sadece bende olmuştur ama durum boyle.

Bu nedenlerden torrentlerden sogudum ben. Miss gibi ekliyorum fincan moda downloadları, takır takır indiriyor.Bilgisayarı ayarlıyorum tamam, birdaha baktıgımda cogunu indirmis goruyorum. duraklama derdi falan yok yani. Hız torrent kadar olmasada ugrasmam gerekmiyor. (18-24 arası stabil indiriyor bende)
    Tum bu saydıklarım için emule den vazgecemem.
    Ama yeni piyasaya cıkmış oyundur, filmdir falan hızlı indirmek için eniyisi torretler kabul ediyorum.

Hocam indirdiğin siteye login olduğunda o hatayı almazsın.

quote:

Hayır ilgilendirmiyor. Ama ilerde işine yarıyabilir diyerekten link kaldırılmadan rapidden o word belgesini çek. Ilerde işine yarıyabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: sleepwalker

işte size normal sürüm bitcomet ve download hızı..upload hızına limit koymadım, gerek görmedim..özel sürüm olayına da fos demiştim önceki mesajımda.hiçbir değişiklik göstermemişti download hızında ve bu sürümü öneren arkadaş da bana beceriksiz demişti.27kb yle çekip resim koymuş.özel sürümmüş...

Bravo,.. gidip Türktelekom'dan madalyanı alabilirsin.
    ne tipler var şu dünyada.

• tracker'ın error olmasının sebebi login olmaman... aç indirdiğin siteyi login ol tamamdır... başka bi sebep de torrent dosyası bazuktur.. Şu ana kadar bu iki sebep dışında bi error görmedim...

Yalnız önemli bi konu var.. o da sitenin kaliteli olması... kaliteli sitelerden son sürat indiriliyor ama sıradan siteler nedense çok tutarsız... bu da önemli..
  • upoload sınırsız iken özel süürm ile bir iki deneme yaptım ama olmadı yaw 1kb 1 kb gidiyordu bende mecburen ed2k ya döndüm.
  • quote:

quote:

Hayır ilgilendirmiyor. Ama ilerde işine yarıyabilir diyerekten link kaldırılmadan rapidden o word belgesini çek. Ilerde işine yarıyabilir.

o link şimdiden açılmıyo walla
  • quote:

quote:

quote:

o link şimdiden açılmıyo walla

Hangisi > Bu < mu.

• zafer hoca senin verdiğin linkdeki modu kullanıyorum 1 aydır baya bi indirdim 50 gb ı geçtim heralde saol da siteler den kovulmamak için seed ederken trackerı nasıl eski haline çevircez.yani bu program trackera ne ekliyoda biz silcez ??
  • ben de bitcomet'çiydim ama azureusla tanışana kadar...
  • tanış da %99 a gelince beklesin bi saat
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerembey

zafer hoca senin verdiğin linkdeki modu kullanıyorum 1 aydır baya bi indirdim 50 gb ı geçtim heralde saol da siteler den kovulmamak için seed ederken trackerı nasıl eski haline çevircez.yani bu program trackera ne ekliyoda biz silcez ??

Hocam seed ederken normal sürümünü kullanın. Bu program download ve upload değerlerini hiç bir şekilde siteye göndermiyor. Aralarında bir birine aktarmak ta çok kolay. Bu programı kapatıp normal sürümünü çalıştırın ve indirmek istediğiniz torrent dosyasına tekrardan tıkla. Indirilecek yeri sorduğunda download ettiğin klasörü seçmen yeterli.

Not : Filmin adı yazan klasörü seçmeden bir üst klasörü seçin.

Örnek : Ben de bu klasör gelen olarak kayıtlı , o şekilde anlatıyorum. C:\Program Files\BitComet\Gelen\Film ismi yazan klasörü değil de C:\Program Files\BitComet\Gelen klasörünü seçtiğinizde filme ait klasörü o kendisi buluyor ve hashing tamamlandıktan sonra indirmeye veya bitirmişseniz seed etmeye başlıyor.

2189 arkadaşın anlattığı aşağıdaki yöntemi kullanarak normal sürüm ile trackeri bozarak dowload eden arkadaşlar da bitmesine yakın torrenti durdurun ve onun anlattığı şekilde " asd " veya her ne yazdıysanız onu düzeltip tekrardan başlat dediğinizde site ile tekrardan irtibata geçip istediğiniz kadar seed edebilirsiniz.Bu şekilde bilgileriniz tekrardan trackera ulaşmaya başlar.

Her ne kadar o arkadaşımız anlamıyon dese de boş verin. Anlamadığım konu hakkında yorum yapmam. O imzayı boşuna atmadık.

quote:

Bitcometle programı açıyoruz. Sağ tıkla özellikler. Gelişmiş. Tracker listesi satırında senin şifrenin yazılı olduğu rakamlar fln var. Downloada başladıkdan 1 dk sonra oraya asd gibi bişey ekle ok de.

• evet login olmamıstım o yuzde tracker error diyormuş demekki. Zaten linki de bir forumdan almıstım, benim uyeligimiz olmadıgı bir siteden indirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

evet login olmamıstım o yuzde tracker error diyormuş demekki. Zaten linki de bir forumdan almıstım, benim uyeligimiz olmadıgı bir siteden indirdim.

Hocam bırakın bu topiğide yeni açtığım aşağıdaki azureus topiğine bakın. Manyak bir program. Bazı arkadaşlara kapak olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_4797298/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 23 Kasım 2005, 1:14:34 >

• dediğiniz bitcomet'i indirdim yaklaşık yarımsaat download yaptım ortalama hız 11kb/s ile 55 seeders'a bağlıydım hatırladıklarım bunlar sonra aniden makina mavi ekrana döndü ve restart oldu tekrar makinayı açtığımda bitcomet dosyasının içerisinde sadece indirdiğim kadarıla torrent dosyaları vardı bitcomet'in exe ve diğer bileşenlerinden eser yok tu!!
    böyle birşey başkasının başına geldimi merka ediyorum yoksa gerçekten dosyada trojan felan mı vardı Avast home edition kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.