Şimdi Ara

IDM yüklüyken int. tarayıcısı ile indirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internet Download Manager pc'de yüklü iken internet tarayıcısı ile mesela internet explorer ile dosyayı indirmek mümkün mü arkadaşlar?biraz uğraştım ama bulamadım.Dosya yüklediğimde direk idm ile indiriyor.Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 10 Haziran 2011; 12:23:42 >

• Seçenekler kısmından IE'yi kaldırırsan olur
  • Ayrıca kendi explorer'ından indirmek istersen indirmek istediğin linke alt tuşu ile beraber bas. Bu kısayol indirme işlemini tarayıcından yapacaktır.
    Alt tuşu downloader'ın default kısayolu, istersen ayarlardan başka bir tuşa da atayabilirsin.
  • indirmek istediğiniz linke Alt tuşuna basılı tutarak tıklarsanız kullandığınız internet tarayıcısının indirme yöneticisiyle dosyanız inecektir.
  • quote:

Ayrıca kendi explorer'ından indirmek istersen indirmek istediğin linke alt tuşu ile beraber bas. Bu kısayol indirme işlemini tarayıcından yapacaktır.
    Alt tuşu downloader'ın default kısayolu, istersen ayarlardan başka bir tuşa da atayabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: magnifico

indirmek istediğiniz linke Alt tuşuna basılı tutarak tıklarsanız kullandığınız internet tarayıcısının indirme yöneticisiyle dosyanız inecektir.

teşekkürler uzun zamandır arıyordum bu bilgiyi
  • yardım için teşekkürler arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IDM artık video indirmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.