|
ares0027'nin Kiralık hesapları (AC: Valhalla Ultimate, Fenyx Rising Gold, WD: Legion Gold, Hitman3) (2. sayfa)
-
-
Ne güzel olay ya, elinize kalbinize sağlık. -
Batman bende arkadaşlar arkadaşımıza buradan çok teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Assassins creed Rogue için hocamla iletişime geçtim.
arkadaşlar, özel mesajları kapattım, lütfen ilk mesajı okuyun, ardından buraya mesaj bırakın, ben sizinle iletişim kurarım gerekirse. hiç olmadı, çok acil, önemli bir şeyse de steam'den ekleyin lütfen
Hesap 10 müsaitse alabilirim
-
Hesap 13
Tomb Raider: Definitive Edition
-Boşta-
bunu rica edebilir miyim lütfen
-
Merhaba
Hesap 13 musait ise alabilirmiyim -
@darkcald eğer istiyorsan yarın akşama kadar steam'den ekleyebilirsin, hesap senindir.
@atili2323 diğer arkadaş Odyssey hesabını bıraktı, sırada sen olduğun için hesap senin sayılır, yarın akşama kadar iletişime geçersen hesap senindir :)
@fasakasa https://docs.google.com/spreadsheets/d/1M3mxaeWWZEiR6keTaLTbltNRVQKMOUgJBUPzmYSuYQc/edit#gid=0 adresinde de yazdığı gibi hesap şu anda Hakanasaf adlı kullanıcıda, eğer başka bir hesap istersen vereyim şimdilik?
@mertozgurr hesap hem kullanımda, hem de biraz yeni bir kullanıcısın, kullanımdan çıkınca iletişime geç, duruma bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares0027 -- 10 Mart 2021; 18:40:53 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Ezio collection müsaitse alabilirim hocam -
Kardeşim geç de olsa dönüş yapabildim. Arayı dolduran yoksa alabilirim. Özelden yazabilirsin.
geçen gün ekledim darkcald adıyla steamden
-
Ac Odyssey de sıraya girmek istiyorum.
Steamden ekledim kardeşim AC odyssey için crazyboyatili. Bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atili2323 -- 11 Mart 2021; 18:4:15 >
Şimdi aldım Hesap3 ü
Tekrar teşekkür ediyorum. Güzel hizmet
quote:
Orijinalden alıntı: Ares0027@darkcald eğer istiyorsan yarın akşama kadar steam'den ekleyebilirsin, hesap senindir.
@atili2323 diğer arkadaş Odyssey hesabını bıraktı, sırada sen olduğun için hesap senin sayılır, yarın akşama kadar iletişime geçersen hesap senindir :)
@fasakasa https://docs.google.com/spreadsheets/d/1M3mxaeWWZEiR6keTaLTbltNRVQKMOUgJBUPzmYSuYQc/edit#gid=0 adresinde de yazdığı gibi hesap şu anda Hakanasaf adlı kullanıcıda, eğer başka bir hesap istersen vereyim şimdilik?
@mertozgurr hesap hem kullanımda, hem de biraz yeni bir kullanıcısın, kullanımdan çıkınca iletişime geç, duruma bakalım
steamden ekledim darkcald gördünüz mü acaba ?
-
Hocam merhaba rica etsem hesap 10 na ortak olmak istiyorumda gta 4 oynamak icin ozelden iletisim kurarmisiniz
AC Rogue boşta mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X