Şimdi Ara

ares0027'nin Kiralık hesapları (AC: Valhalla Ultimate, Fenyx Rising Gold, WD: Legion Gold, Hitman3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    saglik olsun hocam, beni siraya ekleyelim o zaman :)
  • Ne güzel olay ya, elinize kalbinize sağlık.
  • Batman bende arkadaşlar arkadaşımıza buradan çok teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassins creed Rogue için hocamla iletişime geçtim.

• arkadaşlar, özel mesajları kapattım, lütfen ilk mesajı okuyun, ardından buraya mesaj bırakın, ben sizinle iletişim kurarım gerekirse. hiç olmadı, çok acil, önemli bir şeyse de steam'den ekleyin lütfen

• Hesap13 (Traider)

Tomb Raider: Definitive Edition

müsaitse almak isterim

• Hesap 10 müsaitse alabilirim

• Hesap 13

Tomb Raider: Definitive Edition

-Boşta-

bunu rica edebilir miyim lütfen

• Merhaba
    Hesap 13 musait ise alabilirmiyim
  • @darkcald eğer istiyorsan yarın akşama kadar steam'den ekleyebilirsin, hesap senindir.

@atili2323 diğer arkadaş Odyssey hesabını bıraktı, sırada sen olduğun için hesap senin sayılır, yarın akşama kadar iletişime geçersen hesap senindir :)

@fasakasa https://docs.google.com/spreadsheets/d/1M3mxaeWWZEiR6keTaLTbltNRVQKMOUgJBUPzmYSuYQc/edit#gid=0 adresinde de yazdığı gibi hesap şu anda Hakanasaf adlı kullanıcıda, eğer başka bir hesap istersen vereyim şimdilik?

@mertozgurr hesap hem kullanımda, hem de biraz yeni bir kullanıcısın, kullanımdan çıkınca iletişime geç, duruma bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares0027 -- 10 Mart 2021; 18:40:53 >

• Ezio collection müsaitse alabilirim hocam
  • Ares0027 A kullanıcısına yanıt

Kardeşim geç de olsa dönüş yapabildim. Arayı dolduran yoksa alabilirim. Özelden yazabilirsin.

• Ares0027 A kullanıcısına yanıt

geçen gün ekledim darkcald adıyla steamden

• Ac Odyssey de sıraya girmek istiyorum.

• Steamden ekledim kardeşim AC odyssey için crazyboyatili. Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atili2323 -- 11 Mart 2021; 18:4:15 >
  • Şimdi aldım Hesap3 ü

Tekrar teşekkür ediyorum. Güzel hizmet

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares0027

@darkcald eğer istiyorsan yarın akşama kadar steam'den ekleyebilirsin, hesap senindir.

@atili2323 diğer arkadaş Odyssey hesabını bıraktı, sırada sen olduğun için hesap senin sayılır, yarın akşama kadar iletişime geçersen hesap senindir :)

@fasakasa https://docs.google.com/spreadsheets/d/1M3mxaeWWZEiR6keTaLTbltNRVQKMOUgJBUPzmYSuYQc/edit#gid=0 adresinde de yazdığı gibi hesap şu anda Hakanasaf adlı kullanıcıda, eğer başka bir hesap istersen vereyim şimdilik?

@mertozgurr hesap hem kullanımda, hem de biraz yeni bir kullanıcısın, kullanımdan çıkınca iletişime geç, duruma bakalım

steamden ekledim darkcald gördünüz mü acaba ?

• Hocam merhaba rica etsem hesap 10 na ortak olmak istiyorumda gta 4 oynamak icin ozelden iletisim kurarmisiniz

• AC Rogue boşta mıdır?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.