Şimdi Ara

ARES2 ORCLAR NE GEZİYO!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sawaşta a1 de olmuyo mu neyin nesi bu orclar. a2 de townu bastılar

• kafayı mı yedin
    http://forum.donanimhaber.com/m_7405679/tm.htm
    oyuna giremiyosan nerden biliyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 3 Haziran 2006; 8:25:29 >
  • Zuahahaha o nasıl iş yaw sen karıştırıyon heralde

• vallahi billahi ole aslında areste bugun savaş vardı dün oldu sonra normal savaştan farklı bir yerde savaştık a3 a2 a1de oldu bu savaşlar bu da size şişe kapağı olsun
  • Yok arkadaş karıştırmıyor oyun karıştırıyor saçmalıyor.
    a2 de aniden savaş başladı.
    Arkadaş deru dönüyordu orclar geldi party yerde
    Oyun çığırından çıkıyor gittikçe hergün yeni bir bug hergün yeni bir saçmalık
  • ya beyler sabah carı merc e bırakmıstım sabah 6 da bı baktım orclar war alt f4 dedım ıste cıktık 8 : 30 da a 1 e gırdım gene orclar kactım a 2 ye gıttım ordada orclar a 3 de yoktu ama
  • ya herhalde dc olmadan önce orclar bastı diyorum !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamı suclamayın hemen
  • bende gördüm a2 de sawas wardı ilk sonuç çok komıktı 3-4 weya 2-3 dü :D
  • Ben bir keresinde edanada görmüştüm GM o savaşları event olarak bütün serverlerde başlatabiliyor
    (Sallama demeyin önce notice olarak bildiriyor birebir olmuştu)
  • BEN CEDE OLABİLİR AKORTSUZGİTAR KATILIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mega_Azman

BEN CEDE OLABİLİR AKORTSUZGİTAR KATILIYORUM

• ewet arkdaslar nette basımıza geldi a3 twonunu ınsnlar bı bastı a3 adam gibi orc yoktu butun ezıklerı herseyı kestıler
  • bu bug değil sanırm, çünkü savaş haritaları değişik, yeşillikli kuytu orman miğfer dibi karışımı yerler :D
    sen a2 moradta orc göryosn, bizde a3 luferde morad :)

ilk savaşı geldi aklıma :D 10 dk dolandık 1 tane morad 1 tane karusu görmedi :D yukardan yazı geçio, ölen karuslar 0 ölen moradlar 1 die :D komedi resmen :D

daha soora np kasmak isteyen uyanık moradlar, a3 e gelmeye başladılar :D
  • Bakın arkdaş doğru söylüor dünden beri bir bug var ares1,2,3 te savaş oluor.Savaşlar uzun veya kısa sürebilior dün mesela saat 7:00 dan akşama kadar savaş vardı bende savaşta ölmektense arenaya gidip para kastım savaş zamanı arenada 10k gelior clan lideri kesince 50k gelir.Ben akşama kadar arenada 60m yaptım bu bug işime çok yaradı
  • ne bug ı ne saçmalığı asıl saçmalayan yorum yapanlar. gm bu konu ile ilgili ''notice'' geçiyor altaki konuşma penceresinden. aynı olay ile cypherde ve edanada da karşılaştım. siz o duyuruyu kaçırmışsınız.
    birdefa oyunun saçmaladığını düşünüp bunun neticesinde 1. serverda olacak savaşın 2.serverda olması mantığı nerden geliyor anlayamadım. bence forumda kirlilik yapan gereksiz denilen konular değil bunlara verilen boş cewaplardır. yorum yapmak tabiki yanlış değil fakat yorumu yaparken kullanılan kelimelere ve yargılara dikkat etmek gerekir bence. oyunun saçmaladığını söyleyen arkadaşım; bu oyunu yapanların elbet yanlışlıkları vardır , hataları vardır fakat onlar eminimki hayat ve oyun tecrübesi senden daha fazla olan insanlar. bu nedenle yargılarına dikkat et.
    son olarak kimse bu oyunu oynamak zorunda bırakılmadı, istemeyen oyunu beyenmeyen oynamasın burda millete gövde gösterisi yapmaya çalışmanın bir anlamı ve mantığı olmadığı kanaatindeyim. herkese iyi günler

• quote:

Orjinalden alıntı: RiQueLMe

ne bug ı ne saçmalığı asıl saçmalayan yorum yapanlar. gm bu konu ile ilgili ''notice'' geçiyor altaki konuşma penceresinden. aynı olay ile cypherde ve edanada da karşılaştım. siz o duyuruyu kaçırmışsınız.
    birdefa oyunun saçmaladığını düşünüp bunun neticesinde 1. serverda olacak savaşın 2.serverda olması mantığı nerden geliyor anlayamadım. bence forumda kirlilik yapan gereksiz denilen konular değil bunlara verilen boş cewaplardır. yorum yapmak tabiki yanlış değil fakat yorumu yaparken kullanılan kelimelere ve yargılara dikkat etmek gerekir bence. oyunun saçmaladığını söyleyen arkadaşım; bu oyunu yapanların elbet yanlışlıkları vardır , hataları vardır fakat onlar eminimki hayat ve oyun tecrübesi senden daha fazla olan insanlar. bu nedenle yargılarına dikkat et.
    son olarak kimse bu oyunu oynamak zorunda bırakılmadı, istemeyen oyunu beyenmeyen oynamasın burda millete gövde gösterisi yapmaya çalışmanın bir anlamı ve mantığı olmadığı kanaatindeyim. herkese iyi günler

Bilip bilmeden konuşma Ares1,2,3 de savaş oluor dünden beri ve ben bundan faydalanarak para kasıorum

• Bende arenaya gidiyorum.(ama ezik savasında degil)cünlü o zaman güclüler oluyor.Büyük savasta gidiyorum.(Arenaya giren clan liderinin way haline) derim ben
  • benm asıl kastettiğim arkadaş rockclimber dı. daha once, benim diğer dh hesabıma da gereksiz bir yargıda bulunmuştu. bana son cevap veren arkadaşım şimdi söyleyeceklerim de sana;
    bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, sende şimdi benim anlatacağımdan bişeyler öğrende ayıp etme,
    gm veya oyun yönetimi tarafından ekranın altında bulunan konuşma penceresine uyarı yazılıyor. bu uyarı hatırladığım kadarı ile; yapılacak olan savaşın bizim aylardır girdiğimiz günü zamanı belli olan rutin savaşlardan farklı olduğu, bu savaşlarda KİŞİ KISITLAMASININ OLMADIĞI yönünde. bildiğiniz gibi savaşların belirli bir kontenjanı var. yanlış hatırlamıyorsam 120-120 toplam 240 kişi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.