Şimdi Ara

Aresde 72 lvl asas satılılır veya takas(Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Athena
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aresde 72 lvl asas satılır (itemsizdir) char cok temızdır koxp ve ve dupeye karısmamısdır car 5 senelıkdır ares ın ılk 70 lerındendır ncs basılmısdır 2 3 kere ve askerden geldım ıtemlerı sattım carda np 300 k wardı clana bagısladım
    carı antalya içi satmak istiyorum car 000000 f9dewil zamanında iş yapmış carlardandır o dönemdeki arklarım tarih olunca bende tarih oldum carı ytl ile satcam yada 70 üstü warıorla da takas olunur tercih alıcılara kalmışdır (sauron_3765@hotmail.com) yada forumdanda msj atabilirsiniz

Aresde 72 lvl asas satılılır veya  takas(Resimli)

Aresde 72 lvl asas satılılır veya  takas(Resimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayme -- 16 Şubat 2008; 19:38:29 >

• Antalyanın neresindensin ve kaç ytl satıyorsun kesin bir ücret söyle bana anlaşalım
  • kardeş 250 ytl ye vereyım sana antalyanın alanya ılcesı kesın alıcı ısen aracı ılede hallederız
  • Charı alıcak kişiye ayrıca zero f9 hatret vb eskilerle cekilmiş foto arşivide verilcekdir isterlerse msn adresleri vb.... VE OKUYAN LÜTFEN UP LASIN
  • Inş Satarsın Up

ßende aresteim
  • sen benit tanıosundur ozmm
  • ncsleri basmadan ki ismin neydi ilk ismin ?
    bu arada up.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    59 LVL SAGLAM WARRİOR SATILIR
    17 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş o isim bana kalsın su andada ncs li car 4. basışım ama emın ol pre tarıhlerıne baksan anlarsın ne demek ıstedıgımı konu hala gunceldır ayrıca yancarı 59 ardream carıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.