Şimdi Ara

ARESDEYİM SUAN SERVER BOMBOŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya iide serverlar offline görnüyo ve benimde aynen bu şekilde fakat gelmiyo start
  • ya ben yapamadım resimli anlarımı varmı yada birisi resimli anlatım koyabilirmi??
  • olmuyor olmuyor lütfen bu gece bakım yapılsında düzelsin serverler sinir hastası oldum şakaklarım atıyo kulaklarım uğulduyo
  • hayır arkadaşlar ack dosyası felam deil direk hosts yazan dosya var onu değiştireceksiniz oyun girdiğim ip yi de yazdım hatta bir kaç kişi donanimhaberden yanıma geldi selamlaştık bile yapan yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poems79 -- 17 Nisan 2007; 23:27:40 >
  • Olmuyor Beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Olmuyor Beyler

DERKEN ŞUAN OYUNDAYIM Zuhahah

Girdi Valla Billa
  • size yalan solemem bildiğim yaptıgım bi şeyi paylaşıyorum sizde yararlanın diye bakın girenler var
  • Biraz beklemeniz gerekiyor beyler
    aha gırmıyor dedim alt+f4 yaparken
    bir baktım girdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethekimi

ack dosyası yok bende

Ama bende var

ARESDEYİM SUAN SERVER BOMBOŞ

• GELİN JAPKO YA SÜPERRRR HİÇ HATA YOK DİREK GİRİŞ PRE SİZ LAG DC XTRAP START HİÇ BİR HATA YOKKK !!
  •  ARESDEYİM SUAN SERVER BOMBOŞ
  • Benim oynamam için dolu olması lazım moradondayım çünkü sadece. O yüzden hiç bişeyi değiştirmiyorum. Ben girersem oyun zaten kalabalık oluyor
  • girdim b1
  • burakresi211 di galba adııı girdim gördüm saol yöntem için ama pm me cevap vermedi
  • Benim kafa karıstı iyice bende 7 dosya var sende 5
  • dontsleep yanıma geldi oda girmiş selamlari var sizlere
  • Herneyse 2 host dosyasına birden yapıstırdım sonunda start geldi cok saol
  • rica
  • start olayını cozduk biz xtrap i gecemiyoruz onada bi care soyleyın ama ıstırap felan olmasın :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.