aresin kapalı olmasının nedeni kesınlıkle item taramasıdır areste birçok +9 shell ve +3+4 unique takı doldu illegal olanlar hakkında arastırma yapılıyor
sanki adamların başında beklion ne bilion ne yaptıklarını
belkide +3 uniq takısı olanlara bi +3 takıda onlar koyuyo
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
quote:
Orjinalden alıntı: hannibal_lecter
aresin kapalı olmasının nedeni kesınlıkle item taramasıdır areste birçok +9 shell ve +3+4 unique takı doldu illegal olanlar hakkında arastırma yapılıyor
sanki adamların başında beklion ne bilion ne yaptıklarını
belkide +3 uniq takısı olanlara bi +3 takıda onlar koyuyo
ares geri gelsın gor o zaman itemim gitti diye ağlayanları
quote:
Orjinalden alıntı: orhun1453
hehe bugün sattim sword of deadi silinsede farketmez
Eğer öle bişi warsa bile itemler silinmez herhalde sadece takılar silinir. Bence çok saçma benim arkım maneste +3 kekuri ringi wardı dupe ile yapmadı.Aresde de yapmayan bir sürü kişi wardır.
ares acıldı beyler
silinse bazi arkadas lar ayaklanma felan cikar demis
kusura bakmayin ama hic bir halt olmaz
Olmasında Charım Satıyorum 80 lvl Aresde Full +3 uniq A.* bu sefer harbi oyunun bifostlar silindi zten Charı tam satıcagım zaman bu olursa Çook Kötü Olur Hem Benim İçin Hem KO için !
Gülerim öyle işe arkadaş ke den bu yana +5 uniqler kullanıyor halen ne ban ne item silinme oldu çarında
quote:
Orjinalden alıntı: orCUN_5387
quote:
Orjinalden alıntı: gizemlibirdost
Özellikle Bu ßaşlık Sana Kapak Olsun neden bize Kapak Olucakmıski. +3 itemi Olan Silinir Silinir. Silinsede Sonucuna Katlanır..... topic Hoşuma gitmedi.
KOTU DENK GELMIS ADAMA DİMİ BİZENE
quote:
Orjinalden alıntı: PL4yß0yDuTy
quote:
Orjinalden alıntı: orCUN_5387
quote:
Orjinalden alıntı: gizemlibirdost
Özellikle Bu ßaşlık Sana Kapak Olsun neden bize Kapak Olucakmıski. +3 itemi Olan Silinir Silinir. Silinsede Sonucuna Katlanır..... topic Hoşuma gitmedi.
KOTU DENK GELMIS ADAMA DİMİ BİZENE
quote:
Orjinalden alıntı: wt_deadly
yaparlarsa ayaklanma cıkar ,zaten bıfrostlarıda sıldıler oldu olacak knıghtı bastan baslatsınlar aynı mantık