Şimdi Ara

ARESİN EN İDDALI ASASSİNİ KİM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightcrawler_

Adam ayakklı item deposu chitinleri bile spear , dd defanslı fire drake gelmeden önce serverlarda kaç tane özel defanslı chitin vardı adamda bir kasa dolusu o itemler edit değilde ne .

KO ZAMANINDA O İTEMLERİN DROP U YÜKSEK Dİ ESKİ OYUNCULARIN ÇOĞUNDA WAR O İTEMLER EDİT SE NDN ADAM SPEAR DEFANS +10 SHELL KULLANMIYO GİDİYO +5 CHİTİN KULLIYO ?? SONUÇDA EDİT(SANA GÖRE)
  • quote:

Orjinalden alıntı: De_Warsa

Hala edit diosunuz ya
    adam paraya kıymış almış weya hakkıyla çıkarmış şu adamın oyununa laf etmeyin artık

+99999999999

• İDDALISI DİYE Bİ SORU SORMUŞ ARKADAŞIMIZ CEVABINI WERİYORUM

ZERO ZERO ZERO!!! HER NE KADARDA SÖVSEDE OYUNUN İDDALISI KARDEŞİM

MALESEF GERÇEKLER ACIDIR
  • gereksiz topiç
    burda arkadaş sırf zero nun reklamını yapıo bu topicin silinmesini öneriyorum

• quote]Orjinalden alıntı: vuraltunc

zero ha zuhahahha öldürme beni deget yaw.. bana birini söle 66 lvl de 2m np yapmış.. sıralamalarda hep ilk 3 de yeralmış.. Bobert gibi assasian yok abi..

Diez= 411, Xigenon= xSaintPeteRx, Beramus= ::ecel::, Chyper= NoBodysPerfect, Olympia=Shadovv, n2oo, FeTRo, p1rh4nn4, xWini, Edana= oynamadım , manes= King , Pathos= BaLy0z...

Beramusta ecel mi hahahaha cok komiksin sor bakem ecel e jenova die birisini tanıomuymuş ;) o Jenova 62 lwl ken ecel gbibi kac tanesiyle kapışıodu ecel le de kapıştı onu da aldı biliyon mu sen o beramus kısmını sil bence :)))
  • iyi okuyamıosun herale sen git kendi topiklerini eleştir
    ben en iddalı asasin kim die sizlerin fikrini soruorum ve kendi fikrim olan zeroyu sizlerle paylasıorum senin için gereksiz olabilir o zmn ilgilenmessin ama topicin kapatılmasını önermen bencillik +saçmalık

• Ares=NyChris , Bobert , 0000000 ( Kişiliği ne kadar sapıtıkta olsa oyunu iyi oynuyor )

Cyper= kim , mottatoni , NoBadyIsPerfect

Beramus = Kunt ( Başka asasin Tanımıyom beramusta )

Diez= 411 die biri vardı kral dragon işareti wardı videolarda qörmüşdüm odur herhalde.

Olympia = Ordada arkadaşların dediği üzere Wincenzo

Edana , Xigenon hakkında bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 13 Ağustos 2006; 10:58:17 >
  • KlymenE bence çok sağlam
  • quote:

Orjinalden alıntı: djats2

quote:

Adam ayakklı item deposu chitinleri bile spear , dd defanslı fire drake gelmeden önce serverlarda kaç tane özel defanslı chitin vardı adamda bir kasa dolusu o itemler edit değilde ne .

KO ZAMANINDA O İTEMLERİN DROP U YÜKSEK Dİ ESKİ OYUNCULARIN ÇOĞUNDA WAR O İTEMLER EDİT SE NDN ADAM SPEAR DEFANS +10 SHELL KULLANMIYO GİDİYO +5 CHİTİN KULLIYO ?? SONUÇDA EDİT(SANA GÖRE)

belki +10 dd shell editletmeye parası yetmemiştir.
    şaka arkadaşım oyunu iyi adamın oyununa lafım yok itemları da bulmuştur ne olursa olsun yapan yapıyo şu oyunda güçlü olamadım ama güçsüz zevkini alamya çalıştım he ama ben Hristiyanlara laf etmem 0000000 Müslümanlara eder.. oyunu iyi oynuyor ama adam olamamış insanların ahlaki değerlerine saygısı yok neyse konuşulsa daha birçok şey denir.... boşverin bunu tartışmak gereksiz bence o en iyi olabilir.. videosunu indirir izlersin ama çok fazla tartışmak gereksiz bence oyunu oynayıp zevk almak önemli...

• 0000000 f1r3 extreme kanon ilikemyspike daggerphobia picallo tr madsad tykpe teoboz bunların hepsı 00 - kanon hariç hepsı turk cok ıyı ıtemlere sahıp ıyı oyuncular
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

+1454 Buradan zero ya koca bir diorum ve kesiyorum

Ares in en iyi asassain i şuan 1LiKeMySpiKe kendisi şuan lvl 73 zero ile 1vs1 yapmaya çalışmıştır ama başarlı olamadı çünkü 3 mage birde zero geldi spike 3 mageyide kesti bir baktı zero town çekti

• quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

0000000 gibi combo yapan , minor basan yok ne kadar şerefsiz biri olsada adam oyunun hakkını veriyor bobertte çok iyi o lvl de o kadar np az değil

Oyunun hakkını muhakkak veriyordur.. Kul hakkı vs vs.. Adam program la minor kullanıor kombo yapıor vs vs.. Neyse

program olduğunu nerden biliyorsun sordunmu ?
    o adamda program fln yok
    bu arada o şerefsizi savunmuyorm sadece adam oyunu iyi oynuyo
    lütfen adama laf etmeyi kesin
    ne derse desin müslümanlara
    cehennemdede zebaniler ona spike town yapıcak korkma

+9999999999999999999999999999

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARE$AL -- 13 Ağustos 2006; 11:32:51 >

• Aslında pek "ban" smileyini kullanmam ama ; zero farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: overdosenos

quote:

quote:

belki +10 dd shell editletmeye parası yetmemiştir.
    şaka arkadaşım oyunu iyi adamın oyununa lafım yok itemları da bulmuştur ne olursa olsun yapan yapıyo şu oyunda güçlü olamadım ama güçsüz zevkini alamya çalıştım he ama ben Hristiyanlara laf etmem 0000000 Müslümanlara eder.. oyunu iyi oynuyor ama adam olamamış insanların ahlaki değerlerine saygısı yok neyse konuşulsa daha birçok şey denir.... boşverin bunu tartışmak gereksiz bence o en iyi olabilir.. videosunu indirir izlersin ama çok fazla tartışmak gereksiz bence oyunu oynayıp zevk almak önemli...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: De_Warsa

Hala edit diosunuz ya
    adam paraya kıymış almış weya hakkıyla çıkarmış şu adamın oyununa laf etmeyin artık

+99999999999

Videosunudaa izeledim ama 1 şerefisizin oyununu beğenmiorum yada beğenmekk istemiyorum o herif 6237563965237965 npde yapmış olsa benim benliğime küfreten adam gözümde 0dır adama edit demiorum ondaki spear,dd chitinlere diorum serverda o kadar özel def. chitin görmedim adamın videosunda full kasa var hadi diyelim bu arkadaş tamam bunlar benim görüşlerim yanlış olabilir adam %100 legal ama bana küfretmiş bi adam bana itici gelior size nasıl bu kadar güzel gelior anlamış değilim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightcrawler_ -- 13 Ağustos 2006; 11:38:11 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.